Volledig elektrisch.

Paul Juda in Amsterdam.

Leestijd 2,5 min.

In een stad als Amsterdam heb je veel geduld nodig om auto te rijden. Door drukte en smalle wegen is er weinig ruimte. Dat is gelukkig geen probleem met de e-up! Daar kwam Paul Juda ook achter, toen hij de elektrische Volkswagen bij toeval probeerde. Hij was direct verkocht.

e-love at first sight.

Paul is een geboren en getogen Amsterdammer en woont er nu, jaren later, nog steeds. Volgens hem is er geen betere auto dan de e-up! Het was liefde op het eerste gezicht: de auto is stil, emissievrij en heeft een strak design. En, ook niet onbelangrijk, de e-up! manoeuvreert door zijn compacte afmetingen eenvoudig door het hectische verkeer van onze hoofdstad.

"Het voelt een beetje alsof je op vakantie bent. Geen lawaai, geen uitstoot en een aantrekkelijk design – ik was meteen verliefd."

De e-up!: compact, zuinig en milieuvriendelijk.

Paul vertelt hoe zenuwslopend het rijden en het vinden van een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam kan zijn. Daarin levert de e-up! twee voordelen. Niet alleen manoeuvreer je een stuk soepeler door het drukke verkeer heen, ook vind je makkelijker een parkeerplaats. Het feit dat onze overheid en de gemeente Amsterdam elektrisch rijden promoot, is een bijkomend voordeel – aldus Paul. Als eigenaar van een elektrische auto kun je gebruik maken van verschillende belastingvoordelen. Daarom is de e-up! voor inwoners van een grote stad een slimme keuze.

Paul was binnen een dag eigenaar.

De drie kilometer tussen zijn appartement en kantoor fietst Paul meestal. Als hij dan een keertje met zijn e-up! boodschappen gaat doen, is hij steeds weer verbaasd over de grote laadruimte. Ook voor Pauls spontane sportactiviteiten biedt de e-up! uitkomst: hij hoeft niet meer met natte haren van het zwemmen of bezweet van het joggen naar huis te fietsen.

"De volgende dag vroeg ik bij de garage of ik mijn Golf kon inruilen voor een e-up!"

Het was toeval dat Paul deze compacte elektrische Volkswagen uitprobeerde. Zijn Golf had een APK nodig en de garage bood hem een e-up! aan als leenauto. Paul was meteen fan. Zelfs zo erg, dat hij de volgende dag besloot zijn Golf in te ruilen voor een e-up! Sindsdien is Paul elke dag weer blij met die keuze en heeft hij geen moment spijt gehad. "De Golf is geweldig, maar de e-up! is meer mijn soort auto".

 

Laad je e-up! en jezelf op.

De e-up! zorgt ervoor dat je ontspannen achter het stuur zit, een unieke eigenschap volgens Paul. Hij vindt dat je met een elektrische auto veel voorzichtiger rijdt, omdat je dan elektriciteit bespaart. Zo sla je twee vliegen in één klap.

"Je bent rustiger en denkt beter na over hoe je rijdt als je in een elektrische auto rijdt."

Deze e-Stories zijn misschien ook wat voor jou

Meer weten?

Schrijf je dan direct in voor de speciale Elektrisch Rijden-nieuwsbrief

Stel samen

Geïnteresseerd in een elektrische Volkswagen?

Dealer zoeken

Neem contact op met je dealer om een proefrit te plannen