Volkswagen acties

Ontdek jouw voordeel

Ontdek de acties

Extra veel voordeel

We beginnen het nieuwe jaar goed. Met extra veel voordeel. Je vindt alle acties op deze pagina.

Een ID.4 Pure voor iedereen

De ID.4 Pure is verkrijgbaar vanaf € 43.690

De nieuwe ID.4 Pure

Een volledig elektrische en luxe auto, maar tegen een lagere prijs? Dit wil toch iedereen? Daarom komen wij nu met de ID.4 Pure. Dankzij het lagere tarief kun je ook nog eens subsidie aanvragen.

Stel ‘m nu samen

Private Lease acties

Jouw vertrouwde Volkswagen, maar dan scherp geprijsd

Het is nu nog voordeliger om een auto te nemen met Private Lease. Private Lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag in je Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar aan het tanken of laden te denken. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Volkswagen Polo
Polo Life

Nu vanaf € 399* p/m

Bereken jouw maandbedrag

*Tarieven o.b.v. 48 maanden / 10.000 km

Volkswagen Taigo Life
Taigo Life

Nu vanaf € 449* p/m

Bereken jouw maandbedrag

*Tarieven o.b.v. 48 maanden / 10.000 km

T-Roc Life

Nu vanaf € 499* p/m

Bereken jouw maandbedrag

*Tarieven o.b.v. 48 maanden / 10.000 km

Volkswagen Tiguan Life
Tiguan Life

Nu vanaf € 599* p/m

Bereken jouw maandbedrag

*Tarieven o.b.v. 48 maanden / 10.000 km


Of kies voor een ander model

Bekijk alle modellen

Extra inruilvoordeel op jouw auto

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel jij kunt besparen.

Volkswagen Polo
Polo

Inruilvoordeel € 1.500

Stel samen

Bekijk voorraad

Volkswagen T-Cross
T-Cross

Inruilvoordeel € 2.000

Stel samen

Bekijk voorraad

Volkswagen Taigo
Taigo

Inruilvoordeel € 2.000

Stel samen

Bekijk voorraad

Volkswagen T-Roc
T-Roc

Inruilvoordeel € 2.000

Stel samen

Bekijk voorraad

Volkswagen Tiguan
Tiguan

Inruilvoordeel € 2.500

Stel samen

Bekijk voorraad

Volkswagen Tiguan Allspace
Tiguan Allspace

Inruilvoordeel € 2.500

Stel samen

Bekijk voorraad

Liever een ander model?

Bij inlevering van een van bovenstaande modellen is het extra inruilvoordeel toepasbaar op elke nieuwe Volkswagen die jij aanschaft. Bekijk daarom alle modellen in de configurator of bekijk de gehele voorraad.

Configurator  Voorraad

Tiguan R-Line en R-Line Business € 2.200 in prijs verlaagd!

De compleet uitgeruste Tiguan R-Line 1.5 TSI DSG en R-Line Business 1.5 TSI DSG zijn nu verkrijgbaar tegen een zeer scherp tarief waarbij je een voordeel krijgt van maar liefst € 2.200. Maak nu gebruik van dit tijdelijke scherpe tarief en stel jouw Tiguan R-Line of R-Line Business samen in de configurator***.

Nieuw voor de Golf: het Black Style Pakket!

Nu, nieuw verkrijgbaar als optie op de Golf R, R-Line, R-Line Business, GTI & GTE: het Black Style Pakket. Ga voor een stoere en sportieve look met zwarte spiegelkappen, uitlaatsierstukken en diffusor in het zwart en een sierstrip tussen de koplampen. Natuurlijk ook in het zwart. Nu vanaf 980 euro.

Nieuw voor de Golf Variant: het Black Style Pakket!

Nu, nieuw verkrijgbaar als optie op de Golf Variant, R-Line en R-Line Business: het Black Style Pakket. Ga voor een stoere en sportieve look met zwarte spiegelkappen, uitlaatsierstukken en diffusor in het zwart en een sierstrip tussen de koplampen. Natuurlijk ook in het zwart. Nu vanaf 980 euro.

Nog meer scherpe acties

Scherpe tarieven Volkswagen Financial Lease

Ook met Financial Lease hebben we nu extra aantrekkelijke prijzen. Kies bijvoorbeeld voor de Volkswagen Polo. Bereken jouw prijs op de volgende pagina.

Bereken jouw maandbedrag

Leuke acties op accessoires

Om jouw Volkswagen helemaal af te maken, hebben we nu mooie kortingen op accessoires.

Bestel makkelijk online

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2023. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** De 17" lichtmetalen wielenset wordt voor aflevering door de Volkswagen-dealer gemonteerd, nadat kenteken deel 1a voor de auto is verkregen.

*** Actieperiode geldt vanaf 01-01-2023 t/m 31-03-2023.