Volkswagen acties

Ontdek jouw voordeel

Bekijk de acties
Volkswagen acties
Duurzaamheidspremie

Krijg € 4.000 duurzaamheidspremie
op je ID.3 1ST uit voorraad

Ook al zijn de subsidies vanuit de overheid op, we willen elektrisch rijden toch voor iedereen beschikbaar maken. Daarom komt Volkswagen met een duurzaamheidspremie. Dat betekent dat jij, of je hem nu zakelijk of als particulier koopt, voor je ID.3 1ST Plus en 1ST Max uit voorraad maar liefst € 4.000 minder betaalt. Interesse? Je Volkswagen dealer vertelt je er graag meer over.

Vind jouw dealer
Volkswagen ID.3 Financial Lease actie

Profiteer nu van een
extra scherp Financial Lease tarief

Als zakelijk rijder rijd je al vanaf € 349 per maand in een ID.3 1ST Plus of Max, dankzij het lage financieringstarief van 2,99%. Geïnteresseerd? Neem contact op met je dealer voor een offerte.

Vind jouw dealer

Online only: T-Cross Go

  • ✓ Private Lease vanaf € 439* per maand
  • ✓ Exclusief online: zo geregeld vanaf je bank
  • ✓ Binnen 10 dagen bezorgd waar jij dat wil
Ontdek de T-Cross Go
Volkswagen T-Cross Go

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2021. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.