Over Volkswagen

Uit liefde voor de auto

Over Volkswagen
Sinds 1947 in Nederland 35 miljoen verkocht

Onze naam zegt het al: wij maken auto’s voor iedereen. Dat hebben we altijd al gedaan en dat blijven we doen. Betrouwbare, comfortabele en veilige auto’s die Duitse betrouwbaarheid combineren met de laatste technieken. Dat maakt een auto een Volkswagen.

Over Volkswagen
CH4783_18_1
Onze geschiedenis en toekomst

De familiestamboom

Tussen 1947 en nu is er een hoop gebeurd. Ontdek hoe het Volkswagen van vroeger nog altijd invloed heeft op het heden en onze ambities voor de toekomst.

Ontdek meer
ID_Web
Elektrisch rijden

Maak kennis met de toekomst

Wij maken elektrische auto’s speciaal voor iedereen. Gewone Volkswagens, maar nu elektrisch.

Ontdek meer
Service Personnel - Training - International Competences_Web
Werken bij Volkswagen

Collega’s gezocht

Van werkplaatschef tot online marketeer – bij een veelzijdig bedrijf als Volkswagen kunnen we jouw expertise ongetwijfeld gebruiken.

Ontdek meer
afb7-passat-variant-16-9
Features

Een vleugje autonoom rijden

We zijn continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze intelligente assistentiesystemen. Alles om het rijden veiliger, makkelijker én leuker te maken. En om je alvast een voorproefje te geven van autonoom rijden.

Ontdek meer

Nog meer Volkswagen

T-Cross TS0088_Web

De Volkswagen wereld

Verder dan Wolfsburg

We zijn trots op ons merk en delen dat enthousiasme graag met jou. Stap in de Volkswagen wereld door de fabriek te bezoeken.

Ontdek meer

Volkswagen Newsroom

Vers voor de pers

Als pers (of toegewijde liefhebber) op zoek naar het laatste Volkswagen nieuws, autotests en afbeeldingen? Je vindt het in de Volkswagen Newsroom.

Ontdek meer

Volkswagen Clubs

Voor de liefhebbers

Jouw ervaringen delen, vragen stellen of evenementen bijwonen? Sluit je aan bij verschillende Volkswagen Clubs en mis niks via de fora.

Ontdek meer

GL5468_bridge_women_fullbleedXXL

Mis niks meer

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Volkswagen, nieuwe modellen en nog heel veel meer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in