ID. Software Update

Genoeg redenen voor een software update

Natuurlijk wil je dat je ID. altijd up-to-date is, zelfs wanneer je al een tijdje in je Volkswagen rijdt. En dat kan, dankzij onze ID.Software updates. Van optimalisaties van de displays tot meer functionaliteiten en een verbeterde prestatie, de software updates hebben het allemaal. Soms is daar een bezoekje aan je Volkswagen dealer voor nodig, andere keren installeer je de software gewoon zelf. Wel zo makkelijk. Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen om gebruik te maken van een ID.Software update.

Een vrouw in een rode jas die voor een VW ID. staat met een verlicht VW-logo in de achtergrond

ID.Software2.1 update

De ID.Software2.1 update is één van de belangrijkste updates voor je ID. Deze update is namelijk de basis voor alle volgende updates. Je Volkswagen dealer kan de software voor je installeren. Maak een afspraak en jij en je ID. kunnen genieten van een hoop nieuwe functies en optimalisaties.

Lees meer over de ID.Software2.1 update
Volkswagen ID.Software2.3 update

ID.Software2.3 update
(Over-the-Air)

Voor de ID.Software2.3 update hoef je niet langs je Volkswagen dealer omdat deze online (Over-the-Air) wordt uitgevoerd. Vanaf het najaar van 2021 worden de Over-the-Air updates gefaseerd uitgestuurd. Je krijgt vanzelf een seintje van je ID. als de update voor je klaarstaat.

Lees meer over de ID.Software2.3 update

Heb je nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat een software update vragen bij je oproept. Op de speciale pagina's over elke software update vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met je Volkswagen dealer. Hij of zij helpt je graag verder. Ook kan je terecht bij de Volkswagen klantenservice via 00800 4334 7328 en via we-support@volkswagen.de.

Neem contact op met je Volkswagen dealer