ID. Software Update

Genoeg redenen voor een software-update

Natuurlijk wil je dat je ID. altijd up-to-date is, zelfs wanneer je al een tijdje in je Volkswagen rijdt. En dat kan, dankzij onze ID. Software-updates. Van optimalisaties van de displays tot meer functionaliteiten en een verbeterde prestatie, de software-updates hebben het allemaal. Soms is daar een bezoekje aan je Volkswagen dealer voor nodig, andere keren installeer je de software gewoon zelf. Wel zo makkelijk. Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen om gebruik te maken van een ID. Software-update.

Een vrouw in een rode jas die voor een VW ID. staat met een verlicht VW-logo in de achtergrond

ID. Software 2.1 update

De ID. Software 2.1 update is één van de belangrijkste updates voor je ID. Deze update is namelijk de basis voor alle volgende updates. Je Volkswagen dealer kan de software voor je installeren. Maak een afspraak en jij en je ID. kunnen genieten van een hoop nieuwe functies en optimalisaties.

Lees meer over de ID. Software 2.1 update
Volkswagen ID.Software2.3 update

ID. Software 2.3 update
(Over-the-Air)

Voor de ID. Software 2.3 update hoef je niet langs je Volkswagen dealer omdat deze online (Over-the-Air) wordt uitgevoerd. Vanaf het najaar van 2021 worden de Over-the-Air updates gefaseerd uitgestuurd. Je krijgt vanzelf een seintje van je ID. als de update voor je klaarstaat.

Lees meer over de ID. Software 2.3 update
Servicemedewerker staat tegen een muur geleund met een tablet in haar hand

ID. Software 2.4 update

Gratis een nieuwe, technisch verbeterde 12V-accu en een software-update naar ID. Software 2.4? Maak snel een afspraak bij de dealer en profiteer van slimmer energieverbruik met jouw ID.

Ga naar ID. Software 2.4 update

ID. Software 3.2 update

Een grote update, met veel nieuwe features en optimalisaties. En het wordt ook nog eens voor je geïnstalleerd. Lees hier wat je allemaal krijgt met de ID. Software 3.2.

Lees meer over de ID. Software 3.2 update

Heb je nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat een software-update vragen bij je oproept. Op de speciale pagina's van de verschillende software-update vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Heb je wat extra hulp nodig bij jouw installatie? Op de specifieke software-update pagina's vind je ook de juiste contactgegevens!