Volkswagen 7-persoons auto

  • ✓ Ideaal voor gezin en werk
  • ✓ Veel ruimte
  • ✓ Slim ontwerp

Tiguan Allspace, de SUV met
optioneel 7 zitplaatsen

Met het gehele gezin op pad, of met de helft van het voetbalteam op weg voor de uitwedstrijd? De 7-zitter biedt de oplossing. Inleveren op uiterlijk en features voor een groot gezelschap is tegenwoordig niet meer nodig. De Tiguan Allspace heeft een stoere uitstraling en optioneel 7 zitplekken. Met minder mensen op pad, maar wel veel bagage? Dan klap je eenvoudig de derde zitrij in en creëer je een ruime bagageruimte.

Volkswagen Tiguan Allspace

De Volkswagen Tiguan Allspace is een robuuste alleskunner met ongekend veel ruimte. Heb je de optionele derde zitrij niet nodig? In een handomdraai heb je deze ingeklapt en heb je een vlakke laadvloer. Hiermee heb je zonder enige moeite de bagageruimte van 760 liter vergroot naar maar liefst 1920 liter. Daar moet je de weekboodschappen en sportspullen wel in kwijt kunnen.

;
Volkswagen 7-persoons auto

Veelzijdigheid

De Tiguan Allspace biedt genoeg ruimte voor het hele gezin, maar het is ook een auto waar menig collega jaloers op wordt. Verrijk je Tiguan Allspace met een panoramadak, 360 graden camera (ideaal bij het inparkeren) of het sportieve R-Line in- en exterieurpakket.

nieuwe golf variant volkswagen

Liever een kleiner model?

Is de 7-persoons auto te groot voor jou? Kijk dan eens naar de verschillende gezinsauto’s die Volkswagen aanbiedt. Stuk voor stuk voorzien van genoeg bagageruimte en de nieuwste Volkswagen features.

Ontdek alle slimme features
van onze 7-persoons auto

Lees alles

Alle prijzen en specificaties op een rij

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of de Tiguan Allspace iets voor jou is