Volkswagen 7-persoons auto

  • ✓ Ideaal voor gezin en werk
  • ✓ Veel ruimte
  • ✓ Slim ontwerp

Tiguan Allspace, de SUV met
optioneel 7 zitplaatsen

Met het hele gezin op vakantie of met het halve elftal op weg naar de uitwedstrijd? Geen probleem, met onze 7-zitter. En om een groot gezelschap mee te nemen, hoef je echt niet in te leveren op uiterlijk en features. Dat zie je onder andere aan de strakke LED-verlichting. Stap in en laat je verrassen door dit multitalent.


Volkswagen Tiguan Allspace

De Tiguan Allspace is een stoere alleskunner met ongekend veel ruimte. Heb je de optionele derde zitrij niet nodig? In een handomdraai klap je ‘m in en heb je een vlakke laadvloer. Zonder enige moeite vergroot je zo de bagageruimte van 760 liter naar maar liefst 1.920 liter. Daar moet je de weekboodschappen en sporttassen wel in kwijt kunnen.  

Ontdek meer over de Tiguan Allspace
De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen 7-persoons auto

Veelzijdigheid

De Tiguan Allspace heeft meer genoeg ruimte voor het hele gezin, maar ook de trekkracht om met gemak een caravan of aanhanger mee te nemen. Met alle extra's wordt rijden nog leuker, bijvoorbeeld door het optionele panoramadak, de slimme assistenten zoals Trailer Assist en Travel Assist en de Digital Cockpit Pro.

nieuwe golf variant volkswagen

Liever een kleiner model?

Is de 7-persoons auto te groot voor jou? Kijk dan eens naar de verschillende gezinsauto’s die Volkswagen aanbiedt. Stuk voor stuk voorzien van genoeg bagageruimte en de nieuwste Volkswagen features.

Ontdek de slimme features
van onze 7-persoons auto

Zelf de 7-persoons auto ervaren?

Plan gelijk een proefrit in of download eerst de brochure

Meer informatie

Lees in de brochure en prijslijst alles over de Tiguan Allspace

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of de Tiguan Allspace iets voor jou is