AutoRAI test de nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace: "Uit Volkswagen-hout gesneden"opens in new window
"De Tiguan Allspace is uit ander, eigen Volkswagenhout gesneden. Dat betekent: degelijke materialen, onberispelijke afwerking en doordachte functionele details zoals een apart bergvak voor de rolhoeshouder onder de vloer in de laadruimte."
07
apr
2018
autorai.nl
ANWB test de nieuwe Volkswagen Poloopens in new window
De ANWB heeft de nieuwe Volkswagen Polo Beats vergeleken met de Ford Fiesta Vignale. De Polo wint het vergelijk en scoorde voornamelijk punten met zijn grote binnenruimte, rijkere standaarduitrusting en lagere vanaf-prijs. Kijk de hele video van de ANWB op Youtube.
06
apr
2018
www.youtube.com
Autoblog bekijkt als eerste de nieuwe Volkswagen Touaregopens in new window
• “Qua design weer helemaal nieuw en fris” • “Dit is niet zomaar even een grote SUV van Volkswagen” • “Innovision Cockpit is echt briljant gedaan” • “Briljant grote Innovision Cockpit” • “Briljant mooie cockpit”
05
apr
2018
www.autojunk.nl
AutoWeek rijdt de nieuwe Volkswagen Golf R opens in new window
De Golf R is gefacelift, waarbij de tweeliter TSI 310 pk kreeg en behalve een Performance pakket met onder meer krachtiger remmen ook nog eens een Akrapovic einddemper beschikbaar kwam!
30
mrt
2018
www.autoweek.nl
TPO rijdt de nieuwe Golf Alltrack: "Uit graniet gehouwen"opens in new window
"Hoe vaak de Russische Beren ons landje zullen aanvullen komende lente weten we niet. Maar zelfs als de sneeuw (hopelijk) wegblijft, zullen er slagregens komen. Ook dan hoef je dankzij de evenwichtige vermogensverdeling geen moment nerveus te worden."
16
mrt
2018
chroom.tpo.nl