AutoWeek test de nieuwe Volkswagen Polo GTIopens in new window
"Bij elke nieuwe generatie van de Polo vragen we ons af waarom je nog een Golf zou kopen. Ook de jongste versie legt de lat in zijn segment hoog. Nu volgt de GTI, die dezelfde motor heeft als zijn grotere broer, alleen met iets minder vermogen. We gaan op zoek naar de pretfactor van deze GTI. "
27
jan
2018
www.autoweek.nl
Autoblog.nl rijdt de nieuwe Volkswagen up! GTI: "Verschrikkelijk leuk"opens in new window
Autoblog.nl testredacteur Casper Heij rijdt met de nieuwe Volkswagen up! GTI de Col de Torini, een fraaie bergpas bestaande uit een aaneenschakeling van blinde bochten en hairpins.
22
jan
2018
www.autoblog.nl
NRC rijdt met de gloednieuwe Volkswagen Polo: "Een kleine, met de allure van een grote."opens in new window
NRC testredacteur Bas van Putten reed de eerste meters met de gegroeide Volkswagen Polo waarbij hij opmerkte dat de auto voorzien is van tal van innovatieve features.
06
jan
2018
www.nrc.nl
"De beste zakraket van 2017" aldus TopGear Magazine over de up! GTIopens in new window
"De up! GTI is een heuse My First Sportauto, een die ervoor zal zorgen dat je nooit meer de snelweg neemt, maar altijd alle binnen­wegen zult blijven afstruinen."
28
dec
2017
www.topgear.nl
AutoRAI ontdekt de zeilfunctie op de Volkswagen Golf 1.5 TSIopens in new window
"Wat is deze auto goed: helemaal af, of beter gezegd, misschien wel helemaal uitontwikkeld. Sterke materialen, sublieme afwerking en een bijzonder soepel onderstel zijn zaken die wel direct opvallen en die ook onmiddellijk bekoren."
24
dec
2017
autorai.nl