Mobiliteitsoplossingen van Volkswagen.

Voor de zakelijke markt.

Hoe is de zakelijke mobiliteit van je onderneming op dit moment georganiseerd? Welke mobiliteitsoplossingen zijn er met het oog op de toekomst? Wil je meer doen met elektrisch rijden of je werknemers bewust met een mobiliteitsbudget laten omgaan? Volkswagen praat je bij over de verschillende mobiliteitsoplossingen voor zakelijk rijden zoals rittenregistratie, een mobiliteitsbudget en fleetmanagement. 

 

Mobiliteitsmanagement.

Mobiliteitsmanagement draait om de organisatie van slim reizen. Het gaat hier niet alleen om  woon-werkverkeer, maar om mobiliteitsoplossingen waarbij wensen van de individuele werknemers van een bedrijf centraal staan. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat flexibilisering van arbeidstijden en mobiliteitsbudgetten bijdragen aan het terugdringen van het aantal kilometers in het woon-werkverkeer.

 

Fleetmanagement.

Als transport een belangrijke rol speelt bij je onderneming, dan is goed fleetmanagement onmisbaar. Zeker als het leveren van producten of diensten op afgesproken tijden aan de orde is. Eén van de mobiliteitsoplossingen om inzicht te krijgen in de kosten is wagenparkbeheer. Maar wil je fleetmanagement uitbesteden of houd je het in eigen hand? Volkswagen zet de opties op een rij.

 

Mobiliteitsbudget.

Bij een mobiliteitsbudget is de medewerker zelf verantwoordelijk voor woon-werk en zakelijk reisgedrag. Het budget is niet alleen bedoeld als een vergoeding van reiskosten, maar ook als stimulans. Bijvoorbeeld omdat bedrijfsdoelstellingen zoals de vermindering van CO2-uitstoot worden verwerkt in de samenstelling van het mobiliteitsbudget. Het budget biedt de medewerker meer keuzevrijheid en vraagt om een ander, persoonlijk advies. 

Benieuwd of een mobiliteitsbudget interessant is voor jouw onderneming?

 

Connected Car.

Dankzij connected car sta je altijd in verbinding met je Volkswagen. Met de Mijn Volkswagen App weet je alles van jouw Volkswagen. Voor de zakelijke markt en private leaserijders is de app onmisbaar. Dit omdat Mijn Volkswagen onder andere je zakelijke ritten en privéritten bijhoudt. Met connected car kun je bijvoorbeeld fiscale rapportages downloaden en ritinformatie inzien.

Meer weten over Mijn Volkswagen?

 

Rittenregistratie.

Rittenregistratie is onder andere van belang voor het wel of niet moeten betalen van bijtelling. Dankzij de Connected Car App (Mijn Volkswagen) hou je hier meer controle op en worden fouten minder snel gemaakt. Maar rittenregistratie is meer dan de begin- en eindstand van de kilometerteller bijhouden. Rijden je medewerkers in een Volkswagen en is rittenregistratie een onderdeel van de zakelijke administratie? We vertellen je over de eisen voor een correcte registratie van gemaakte kilometers. 

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Neem contact met ons op
Neem contact op