Levertijden bij Volkswagen

Dit kan je van ons verwachten

Travel Assist

Heb je een nieuwe Volkswagen besteld? Dan kun je natuurlijk niet wachten tot ‘ie bij je op de stoep staat. Van de start van de productie tot het transport naar Nederland zit natuurlijk enige tijd. Momenteel worden de levertijden negatief beïnvloed door onder andere de gevolgen van de oorlog in Oekraïne en het wereldwijde tekort aan computerchips. De levertijd verschilt per model, de gekozen opties en toeleveranciers. Je Volkswagen dealer houdt je altijd op de hoogte van de voortgang.

ID.4

Tekort aan chips

Door Corona is de vraag naar elektrische apparaten enorm toegenomen. Dat heeft geleid tot een wereldwijd tekort aan computerchips, waardoor levertijden in de hele autobranche flink oplopen - en dus ook die van Volkswagen. Want niet alleen onze auto’s zitten vol chips, ook onze machines zijn ervan afhankelijk. We doen er alles aan om onze productie op peil te houden, maar houd rekening met een vertraging als je een nieuwe auto bestelt of het einde van je huidige leasetermijn in zicht komt.


Reken op Volkswagen

Wat de reden ook is, wij vinden vertraging net zo vervelend als jij. We doen er daarom alles aan om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Dan weet je wat je kunt verwachten. De Volkswagen dealer laat het direct weten als je bestelling vertraging oploopt. En zorgt dat voor problemen? Dan zullen we proberen het voor je op te lossen. Want op Volkswagen kun je rekenen.


Wil je direct instappen?

Kies dan voor een Volkswagen uit voorraad of één van onze occasions. Deze modellen staan gewoon voor je klaar.