Private Lease Deals

Tijdelijk scherp geprijsd.
Nu al vanaf € 349* p/m

Bekijk alle deals Bereken je maandbedrag

Met Private Lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe Volkswagen. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort zorgeloos in een Volkswagen!


Alles standaard inbegrepen

Je betaalt alleen de brandstof


Vast bedrag per maand

Je weet exact waar je aan toe bent


Kosteloos opzeggen

Bij onverwachte situaties, zoals werkloosheid


Naar wens samenstellen

Stel je auto volledig naar wens samen


Onze Private Lease-modellen

Tijdelijk scherp geprijsd. Mis het niet.

Polo

Taigo

T-Cross

T-Roc

ID.3

Golf

Tiguan

ID.4

Vanaf € 741* p/m

 

Bereken je maandbedrag Bekijk de ID.4

ID.5

Vanaf € 745* p/m

 

Bereken je maandbedrag Bekijk de ID.5

Wat krijg je wel en niet bij Private Lease?

Dit zit in je contract:
 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Schade & reparatie
 • Wegenbelasting
 • BTW
 • Verzekering
 • (Inter)nationale pechhulp
 • Reparaties
 • Onderhoud bij merkdealer
 • Minder gereden kilometers terugbetaald
Dit regel je zelf:
 • Brandstof
 • Boetes
 • Tol(kosten)
 • Auto wassen

 

Private lease in 5 stappen

Hoe werk private lease bij Volkswagen?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de 10 redenen om te kiezen voor Private lease bij Volkswagen?

1. Je kunt jouw Volkswagen helemaal zelf samenstellen!

2. Onze prijzen zijn transparant! Heb je geen schadevrije jaren opgebouwd? Dat heeft bij ons geen invloed op de leaseprijs!

3. Jouw Volkswagen dealer regelt alles voor je. Voor onderhoud en schade ga je dus ook altijd naar je eigen Volkswagen dealer bij jou in de buurt.

4. Je hebt standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur.

5. Bij ons is de schadeverzekering inzittenden altijd inclusief. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 7 per maand extra!

6. Als je niet meer aan je verplichtingen kunt voldoen omdat je je baan bent kwijtgeraakt of arbeidsongeschikt raakt kun je je contract kosteloos beëindigen. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 20 per maand extra!

7. Ook in geval van scheiding kun je je contract kosteloos beëindigen wanneer je de lasten niet meer kunt dragen.

8. Je weet vooraf precies wat de kosten zijn wanneer je over je kilometerbundel heengaat, de kilometers die je meer rijdt worden jaarlijks met je afgerekend. En de kilometers die je minder hebt gereden worden aan jou uitbetaald.

9. Het is altijd mogelijk om voortijdig je contract te beëindigen, hiervoor hebben we een transparante regeling. Op basis hiervan wordt de opzegvergoeding vastgesteld.

10. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een compleet leasecontract aangaat met eerlijke voorwaarden, zonder addertjes onder het gras.


Wat houdt Volkswagen Private lease in?

Het Volkswagen Abonnement is gebaseerd op private lease en is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. Volkswagen Private lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 72 uur (bij Volkswagen Abonnement na 24 uur), (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW. Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol en bijvoorbeeld het wassen van de auto. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico.
Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?
Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?
Iedereen met een geldig autorijbewijs een Volkswagen Abonnement aanvragen. Om te controleren of het Volkswagen Abonnement financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Volkswagen Abonnement navragen of u al een krediet heeft. Wij laten het Volkswagen Abonnement als kredietovereenkomst registreren bij BKR.
Ik ben mijn baan kwijt. Kan ik mijn Private lease contract kosteloos beëindigen?
Ik ben mijn baan kwijt. Kan ik mijn Private lease contract kosteloos beëindigen?

Heb je een private leasecontract van na 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd.

Heb je een contract van vóór 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Neem dan contact met ons op via (033) 454 92 92.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ga je voor Private Lease, dan kun je je huidige auto inruilen. De Volkswagen dealer bekijkt de waarde van de auto die je wil inruilen en doet een voorstel. Ben je tevreden met het aanbod? Dan zorgen we bij het afleveren van je nieuwe Volkswagen dat je huidige auto wordt vrijgewaard en het afgesproken bedrag zo snel mogelijk op je rekening staat. Wel zo fijn.

Mogen anderen in de auto rijden?
Mogen anderen in de auto rijden?
Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.
Als ik Volkswagen Private lease afsluit krijg ik dan ook te maken met de bijtelling?
Als ik Volkswagen Private lease afsluit krijg ik dan ook te maken met de bijtelling?
De bijtellingsregeling geldt alleen voor zakelijke leaseauto’s die vanuit de werkgever verstrekt worden. Volkswagen Private Lease valt daar niet onder. De kosten die wij tonen op basis van de geselecteerde auto en opties is de werkelijke prijs per maand.
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor Volkswagen Private lease?
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor Volkswagen Private lease?
Ja, dit is mogelijk. Een Private lease overeenkomst wordt altijd door een natuurlijke persoon aangegaan en niet door een rechtspersoon zoals een BV of NV. Wanneer de Private lease overeenkomst wordt opgemaakt zal in plaats van een loonstrook voor de acceptatie een kopie van de aangifte inkomstenbelasting gevraagd worden. Voor rechtspersonen is Operational lease een passend alternatief.
Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?
Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?
De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het Volkswagen Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de bestelling definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Tijdens de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.
Wat is het verschil tussen Private lease en Abonnement?
Wat is het verschil tussen Private lease en Abonnement?
Volkswagen Private Lease en Volkswagen Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. Beide betekenen dus precies hetzelfde.

Meer informatie over Private Lease

Keurmerk Private Lease

Lees meer over het keurmerk

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2024. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Ontvang ook mogelijk SEPP subsidie over de eerste 48 maanden (€ 61,45 per maand) in het Private Lease contract. Je dient de SEPP subsidie zelf aan te vragen.