Volkswagen Private Lease

Liever Lease weken

  • ✓ Vast maandbedrag
  • ✓ Inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, APK en pechhulp
  • ✓ Vaak kosteloos beëindigen bij werkloosheid
Bekijk de modellen
Private Lease

Rijd nu nóg voordeliger in een nieuwe Volkswagen tijdens de Liever Lease weken. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het zit allemaal in het vaste maandbedrag inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. En geen zorgen bij werkloosheid: in de meeste gevallen beëindig je je contract kosteloos. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort extra voordelig in een splinternieuwe Volkswagen!

Onze Private Lease-modellen

Betrouwbare Volkswagens voor elk budget


Polo Liever Lease

de Polo

Vanaf € 374* p/m
Nu tijdelijk vanaf € 299* p/m

Rijk uitgerust en met verrassend veel ruimte. Klaar voor avontuur.

Bereken je maandbedrag Bekijk de Polo
Golf Liever Lease

de Golf

Vanaf € 418* p/m
Nu tijdelijk vanaf € 339* p/m

De nieuwe Golf is meer Golf dan ooit - vol comfort, intelligentie en design.

Bereken je maandbedrag Bekijk de Golf
T-Roc Liever Lease

de T-Roc

Vanaf € 490* p/m
Nu tijdelijk vanaf € 359* p/m

Een echte SUV in een compact formaat. Vol vertrouwen.

Bereken je maandbedrag Bekijk de T-Roc
Volkswagen Up Take Up

de up!

Vanaf € 319* p/m

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.

Bereken je maandbedrag Bekijk de up!
Volkswagen T-Cross

de T-Cross

Vanaf € 399* p/m

Onze meest kleurrijke SUV. Net zo veelzijdig als jouw leven.

Bereken je maandbedrag Bekijk de T-Cross
ID.3

de ID.3

Vanaf € 576* p/m

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch

Bereken je maandbedrag Bekijk de ID.3

Meer informatie over Private Lease

Benieuwd hoeveel je maximaal kan Private Leasen?

Veelgestelde vragen

Kunnen mijn ouders garant staan wanneer ik Volkswagen Private Lease afsluit?
Kunnen mijn ouders garant staan wanneer ik Volkswagen Private Lease afsluit?
Ja, ouders kunnen garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR geregistreerd.
Wordt Volkswagen Private Lease bij BKR gemeld?
Wordt Volkswagen Private Lease bij BKR gemeld?
De BKR-registratie heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%). Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee.
Mogen anderen in de auto rijden?
Mogen anderen in de auto rijden?
Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

Keurmerk Private Lease

Lees meer over het keurmerk

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 december 2020. Actietarieven voor de Polo zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.