Volkswagen Private Lease.

Nu met gratis brandstofpas t.w.v. € 500**.

 • Vast maandbedrag
 • Inclusief onderhoud en reparaties
 • Verzekering met all-risk dekking
Bekijk de modellen Ontdek de actie
Tankpas

5 redenen om voor Private Lease bij Volkswagen te gaan.

Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

1. Een scherpe all-in prijs
2. Je droomauto zelf samenstellen
3. Service & onderhoud door de Volkswagen dealer
4. Pechhulp in Europa
5. Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar

Bekijk alle redenen

Vragen? Bel (033) 454 92 15.

Maandag t/m vrijdag 08.30-17.00.

Of mail ons via leasen@volkswagenfinancialservices.nl.

Klanten geven onze dienstverlening gemiddeld een 8,5.

Lees meer over onze klanttevredenheid.

Hoe werkt Private Lease?

Onze Private Lease-modellen.

Betrouwbare Volkswagens voor elk budget.

Volkswagen up easy private lease

de up!

Vanaf € 199 p/m.

Profiteer nu van extra voordeel tijdens Easy Private Lease weken.

Stel samen Bekijk de up!
Volkswagen Polo Highline

de Polo.

Van € 304 voor € 285 p/m. 

Rijk uitgerust en met verrassend veel ruimte. Klaar voor avontuur.

Stel samen Bekijk de Polo
Volkswagen Golf

de Golf.

Van € 391 voor € 365 p/m. 

Hatchback onder de hatchbacks. Innovatief, zuinig én sportief.

Stel samen Bekijk de Golf
Volkswagen Golf Variant

de Golf Variant.

Van € 428 voor € 395 p/m. 

In alles een echte Golf. Innovatief. Sportief. Met extra ruimte.

Stel samen Bekijk de Golf
T-Roc Sport

de T-Roc.

Vanaf € 389 p/m. 

Een echte SUV in een compact formaat. Vol vertrouwen.

Stel samen Bekijk de T-Roc
Tiguan Highline

de Tiguan.

Van € 523 voor € 485 p/m. 

Luxe, ruim, comfortabel en verrassend innovatief.

Stel samen Bekijk de Tiguan
Touran Comfortline

de Touran.

Van € 517 voor € 485 p/m. 

Multifunctionele familieauto. Veel ruimte. Hoge zit.

Stel samen Bekijk de Touran
Tankpas

Een half jaar gratis tanken?

Dat kan! Sluit nu een privateleasecontract af op een Volkswagen uit voorraad, en ontvang een brandstofpas ter waarde van € 500 cadeau.

Kies je actiemodel

Hoe werkt het?

Private Lease bij Volkswagen uitgelegd in 5 stappen.

Private Lease stappenplan

Wat past bij mij?

Het voordeel van private leasen en kopen op een rijtje.

Private leasen
 • Alle kosten zijn al voor je geregeld: jij zorgt alleen voor brandstof.
 • Geen aanbetaling of waarborgsom.
 • Leasen is vaak goedkoper dan kopen.
 • Je rijdt een nieuwe auto tegen een scherpe prijs.
 • Onderhoud nodig? Volkswagen service staat altijd voor je klaar.
Kopen
 • Geen maandelijkse kosten (behalve belastingen).
 • Je auto is echt jouw eigendom.
 • Geen maximum aantal gereden kilometers.
 • Geen BKR-registratie.
 • Meer keuze uit modellen.

Bekijk alle modellen >

Veelgestelde vragen.

Kunnen mijn ouders garant staan wanneer ik Volkswagen Private Lease afsluit?
Kunnen mijn ouders garant staan wanneer ik Volkswagen Private Lease afsluit?
Ja, ouders kunnen garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR geregistreerd.
Wat is Private Lease?
Wat is Private Lease?

Private Lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Volkswagen Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing.

Wanneer kom ik in aanmerking voor Volkswagen Private Lease?
Wanneer kom ik in aanmerking voor Volkswagen Private Lease?
Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract Volkswagen Private Lease aanvragen. Om te controleren of Volkswagen Private Lease financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van Volkswagen Private Lease navragen of er al een krediet geregistreerd is. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%).
Wordt Volkswagen Private Lease bij BKR gemeld?
Wordt Volkswagen Private Lease bij BKR gemeld?
BKR heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%). Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee. De impact van de BKR-registratie op de leencapaciteit varieert per hypotheekverstrekker. Om te controleren of het Volkswagen Private Lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Volkswagen Private Lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten het Volkswagen Private Lease contract als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.
Mogen anderen in de auto rijden?
Mogen anderen in de auto rijden?
Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.
Wat zijn de actievoorwaarden? *
Wat zijn de actievoorwaarden? *

Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. De Private Lease actie loopt t/m 20-12-2018 of zolang de voorraad strekt. De up! en T-Roc hebben in gelimiteerde oplage een extra aantrekkelijk Private Lease tarief t/m 22-11-2018. 

Keurmerk Private Lease.

Lees meer over het keurmerk
Private Lease keurmerk
Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

**Op=op. Deze actie is enkel geldig op voorraadauto’s met een contractaanvraagdatum van 1 november 2018 t/m 20 december 2018. Het private leasecontract moet uiterlijk 31 december 2018 getekend retour zijn ontvangen. Deze actie is niet geldig op collectief private leasecontracten of in combinatie met andere tankpasaanbiedingen.