Auto leasen

Voor de zakelijke rijder is een auto leasen een voor de hand liggende keuze. Omdat je flink wat kilometers op de weg zit, wil je er zeker van zijn dat je het meeste auto voor je geld krijgt. Ontdek alles over de verschillende leasevormen.

 

Wat is zakelijk leasen?

Wanneer je voor je werk veel moet rijden, kan jouw werkgever, of kan jij ervoor kiezen om zakelijk een auto te leasen. Dit kan als zzp'er, als mkb'er, maar ook wanneer je een wagenparkbeheerder van een grotere vloot bent. Bij Volkswagen kies je uit een ruime selectie auto's die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Denk bijvoorbeeld aan de Golf Variant Life Business. Wij zorgen ervoor dat jij de auto kunt leasen van jouw wensen. Door te kiezen voor zakelijk leasen rijd je een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Hierdoor heb je als ondernemer zekerheid over de kosten en kan je zorgeloos de weg op.

Voordelen van zakelijk leasen

  • Vooraf bepaald maandtarief
  • Geen omkijken naar reparatie en onderhoud
  • Overzichtelijke administratie

 

Verschillende leasevormen

 

 

Meer over Volkswagen zakelijk auto leasen

Als je hebt besloten om een Volkswagen te leasen, dan heb je vaak nog wat aanvullende vragen. Denk bijvoorbeeld aan de meest recente bijtellingsregels: in welke categorie valt de door jou gekozen leaseauto en wat betekent dit voor je financiële situatie? En hoe gaat het in zijn werk als je je zakelijke leaseauto ook privé gaat gebruiken? Volkswagen Financial Services kan al deze vragen voor je beantwoorden. Zo ben je volledig ingelicht en weet je precies waar je aan toe bent met je nieuwe zakelijke leaseauto.