Hoe avontuurlijk ben jij?

De SUV's van Volkswagen.

Volkswagen SUV

Wat is een SUV?

Sport Utility Vehicles, oftewel SUV’s, worden steeds meer omarmd door de Nederlandse automobilist. Ze zien er stoer uit, hebben grip op elk terrein en brengen je comfortabel naar je bestemming. Ook hebben ze een hoge instap en hoge zit, waardoor je veel overzicht hebt. Kortom, een perfecte combinatie tussen het krachtige en robuuste van een terreinwagen en het comfort en ruimte van een gezinsauto.

De voordelen van een SUV.

Volkswagen SUV

SUV’s hebben veel overeenkomsten met terreinwagens. Dat zie je terug in de bouw van de auto. De carrosserie staat hoog boven de grond, zodat je ruig terrein makkelijk kunt bedwingen. Daarnaast kan je de SUV’s van Volkswagen uitrusten met de 4MOTION technologie. Zo heb je een vierwielaandrijving waardoor je meer grip en kracht hebt.

Volkswagen vindt veiligheid belangrijk. Daarom zijn SUV’s uitgerust met extra veel veiligheidsopties. Ook zorgen de sterke carrosserie, extra grip op de weg en het vele overzicht ervoor dat je goed kunt reageren op elke verkeerssituatie.

De hoge zit, de vele binnenruimte en de rijke uitrusting van SUV’s zorgen ervoor dat je comfortabel de weg op gaat. Ook is de vering aangepast zodat je comfortabel rijdt op elk terrein zonder het sportieve karakter te verliezen.

SUV’s staan bekend om de ruimte. De Tiguan Allspace heeft zelfs plek voor maximaal 7 personen. Ook heb je altijd veel beenruimte en is de kofferbak groot genoeg om de bagage van al je passagiers mee te nemen.

Of je nou in de Alpen rijdt of naar de supermarkt gaat, rijden in een SUV is altijd avontuurlijk. De comfortabele rij-eigenschappen van een personenwagen worden namelijk gecombineerd met de robuuste bouw van een terreinwagen. Dankzij 4MOTION kan je zelfs je eigen rijmodus kiezen. Het onderstel past zich dan aan op basis van het terrein. Zo heb je optimaal comfort, grip en kracht op elke ondergrond.

Onze SUV's.

T-Roc

Vol vertrouwen.
Als je zoekt naar een compacte SUV die toch rijk is uitgerust, dan ben je bij de T-Roc aan het juiste adres. Hij heeft verrassend veel bagageruimte, is uit te rusten met 4MOTION vierwielaandrijving en heeft daarnaast ontelbare personalisatie-opties.

Lengte 4234 mm | Bagageruimte 445 liter | Vanaf € 25.995

Ontdek meer
Volkswagen T-Roc
Volkswagen Tiguan

Tiguan

Verrassend innovatief.
De Tiguan zit vol met slimme systemen en innovaties. Zo loop je voor op het gebied van veiligheid, connectiviteit en comfort. De Tiguan is er in vijf verschillende uitvoeringen, maar hij is standaard al heel rijk uitgerust. Zo rijd je altijd in een luxe auto.

Lengte 4486 mm | Bagageruimte 615 liter | Vanaf € 30.991 of € 479* p/m private lease

Ontdek meer

Tiguan Allspace

Stoer, stijlvol, ruim.
De Tiguan Allspace heeft alles wat de gewone Tiguan ook heeft, maar dan met nog meer ruimte. Doordat de Allspace 21,5 centimeter langer is, kun je zelfs voor een extra zitrij kiezen. Daardoor is er plek voor maar liefst 7 personen.

Lengte 4701 mm | Bagageruimte 700 liter | Vanaf € 36.951

Ontdek meer
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Touareg

Touareg

Sterk op elk terrein.
De Touareg laat bij iedereen een overtuigende indruk achter. De motoren zijn onwijs krachtig, net als het design doet vermoeden. Toch is hij ook stijlvol en luxe. Dat maakt de Touareg een ultieme combinatie tussen kracht en klasse, klaar voor elke ondergrond.

Lengte 4795 mm | Bagageruimte 580 liter | Vanaf € 88.790

Ontdek meer