Volkswagen concept

Klaar voor de toekomst.

Bij Volkswagen geven we vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie, duurzaamheid en comfort. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is een aantal vertrouwde Volkswagen modellen nu al gedeeltelijk of compleet elektrisch. Maar we staan niet stil. Binnenkort introduceren we de auto’s van de toekomst: de I.D., I.D. Buzz en I.D. Crozz. Volledig elektrische krachtpatsers, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. Wij kunnen niet wachten, jij ook niet?


 Wat is elektrisch rijden?

Een elektrische auto rijdt niet op de brandstof, maar op een batterij. In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische auto dan ook op bij één van de vele oplaadpalen. Verder kent een elektrische auto dezelfde krachtige eigenschappen en hetzelfde strakke design als een reguliere benzine- of dieselwagen. 

Om de overgang naar elektrisch rijden wat toegankelijker te maken, zijn er ook hybride auto's op de markt. Onze Passat GTE en Passat Variant GTE, bijvoorbeeld. Op korte afstanden rijden deze auto's moeiteloos 100% elektrisch, maar op langere afstanden gebruiken ze brandstof. 

 Waarom elektrisch rijden?

Met het oog op de toekomst is een duurzamere variant van de gewone benzine- of dieselauto geen overbodige luxe. Elektrisch rijden is het alternatief. Door gebruik te maken van batterijen en oplaadpalen in plaats van fossiele brandstoffen, worden onze modellen zuiniger en meer milieu-bewust. Goed voor nu, maar vooral voor later. 

Elektrisch rijden biedt ook een unieke kans om met innovatieve features en vernieuwende designs aan de slag te gaan. Dat zie je ook terug in onze drie conceptmodellen, die bijvoorbeeld op het gebied van stembesturing en autonoom rijden ver ontwikkeld zijn. 

Volkswagen innovatie Buzz

 Modellen van de toekomst.

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Bekijk nu de eerste drie conceptmodellen.

Volkswagen I.D.
I.D.

Compleet, compact, comfortabel. De I.D. hatchback heeft een actieradius van zo'n 400 tot 600 kilometer en een volledig autonome rijmodus.

Ontdek nu

I.D. Buzz
I.D. BUZZ.

De Volkswagen klassieker heruitgevonden. Het herkenbare design en de vele autonome rijfuncties maken de I.D. Buzz een elektrisch icoon.

Ontdek nu

I.D. Crozz
I.D. CROZZ.

Een sportieve SUV met vierwielaandrijving, met steminteractie en het autonome I.D. Pilot. Dat is de I.D. CROZZ.

Ontdek nu

I.D. VIZZION
I.D. VIZZION.

Het topmodel van de nieuwe elektrische modellen. De I.D. VIZZION is volledig autonoom, dus zonder stuur, pedalen en dashboard.

Ontdek nu

 Modellen van nu.

Wacht niet langer. Ga nu al voor een gedeeltelijk of 100% elektrische Volkswagen.

E-golf
e-Golf.

Deze krachtige, 100% elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 kilometer. Verder is de e-Golf precies zoals elke andere Golf: standaard van alle gemakken voorzien.

Ontdek nu

E-up
e-up!

Deze volledig elektrische up! is de compacte stadsauto van Volkswagen. Daarnaast heeft de e-up! alle eigenschappen van de gewone up!: pittig, efficiënt en fraai.


Ontdek nu

Passat GTE
Passat GTE.

Met de Passat GTE kies je voor een krachtige plug-in hybride. De GTE heeft net zo'n strak design als de gewone Passat, en scoort ook nog eens punten op duurzaamheid.

Ontdek nu

Passat GTE Variant

Passat Variant GTE.

De Passat Variant GTE heeft dezelfde luxe features als de Passat GTE, maar is net wat ruimer opgezet. Korte afstanden rijdt deze plug-in hybride volledig elektrisch.

Ontdek nu

e-Mobility in het dagelijks leven.

Lees meer
header

Nieuws.

"Je rijdt veel schoner en je hebt nauwelijks bijtelling meer".

Ingenieurs- en adviesbureau Royal HaskoningDHV wil in 2021 beschikken over een compleet elektrische leasevloot van ruim 500 auto’s. Dankzij CPO Helms van der Vegte zijn ze inmiddels op kantoor lyrisch over elektrisch rijden. Meer weten over Royal Haskoning en hun visie op elektrisch rijden?

Lees het interview

Meer weten?

Schrijf je dan direct in voor de speciale Elektrisch Rijden-nieuwsbrief.

Stel samen

Geïnteresseerd in een e-Golf, e-up! of een van de Passat GTE-modellen?

Dealer zoeken

Neem contact op met je dealer om een proefrit te plannen.