Volkswagen concept

Klaar voor de toekomst.

Bij Volkswagen geven we vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie, duurzaamheid en comfort. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is een aantal vertrouwde Volkswagen modellen nu al compleet elektrisch. Maar we staan niet stil. Binnenkort introduceren we de auto’s van de toekomst: de ID. NEO, ID. BUZZ en ID. CROZZ. Volledig elektrische krachtpatsers, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. Wij kunnen niet wachten, jij ook niet?


Wat is elektrisch rijden?

Een elektrische auto rijdt niet op de brandstof, maar op een batterij. In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische auto dan ook op bij één van de vele oplaadpalen. Verder kent een elektrische auto dezelfde krachtige eigenschappen en hetzelfde strakke design als een reguliere benzine- of dieselwagen.

Lees meer over elektrisch en hybride rijden

Waarom elektrisch rijden?

Met het oog op de toekomst is een duurzamere variant van de gewone benzine- of dieselauto geen overbodige luxe. Elektrisch rijden is het alternatief. Door gebruik te maken van batterijen en oplaadpalen in plaats van fossiele brandstoffen, worden onze modellen zuiniger en meer milieu-bewust. Goed voor nu, maar vooral voor later. 

Elektrisch rijden biedt ook een unieke kans om met innovatieve features en vernieuwende designs aan de slag te gaan. Dat zie je ook terug in onze vier conceptmodellen, die bijvoorbeeld op het gebied van stembesturing en autonoom rijden ver ontwikkeld zijn. 

Ontdek meer

Volkswagen innovatie Buzz

 Modellen van de toekomst.

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Bekijk nu de eerste vier conceptmodellen.

Volkswagen I.D.
ID. NEO.

Compleet, compact, comfortabel. De ID. NEO hatchback heeft een actieradius van zo'n 400 tot 600 kilometer.

Ontdek nu

I.D. Buzz
ID. BUZZ.

De Volkswagen klassieker heruitgevonden. Het herkenbare design en de vele rijfuncties maken de ID. BUZZ een elektrisch icoon.

Ontdek nu

I.D. Crozz
ID. CROZZ.

Een sportieve SUV met vierwielaandrijving, steminteractie en een Augmented Reality head-up display. Dat is de ID. CROZZ.

Ontdek nu

I.D. VIZZION
ID. VIZZION.

Het topmodel van de nieuwe elektrische modellen. De ID. VIZZION reageert op de commando's die jij met je stem en gebaren geeft.

Ontdek nu

Elektrische auto opladen

Jouw elektrische Volkswagen opladen.

Je komt steeds meer elektrische auto's op de weg tegen. En dat is goed voor het aantal oplaadpunten in Nederland. Dit stijgt namelijk ook snel waardoor je tegenwoordig altijd wel een oplaadpunt bij jou in de buurt hebt. Tel daarbij de high-tech accu's van de elektrische Volkswagens, en je hoeft je nergens meer druk om te maken.

Ontdek meer

De veiligheid van elektrische Volkswagens.

Alle apparaten die onder hoogspanning werken, hebben speciale aandacht nodig. Volg daarom een aantal tips op om elke rit weer veilig de weg op te gaan. En als je je zorgen maakt om de veiligheid van een elektrische Volkswagen bij een ongeluk, dan mag je dat snel van je af zetten. Deze zijn namelijk even veilig als een gewone brandstofauto.

Ontdek meer

Volkswagen veiligheid

Modellen van nu.

Wacht niet langer. Ga nu voor een 100% elektrische Volkswagen.

Volkswagen Golf
e-Golf.

Deze krachtige, 100% elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 kilometer. Standaard luxe uitgerust, met onder andere parkeersensoren en navigatiesysteem 'Discover Pro'.

Ontdek nu

Volkswagen Up
e-up!

Deze volledig elektrische up! is de compacte stadsauto van Volkswagen. Daarnaast heeft de e-up! alle eigenschappen van de gewone up!: pittig, efficiënt en fraai.

Ontdek nu

e-Mobility in het dagelijks leven.

Lees meer
header
Meer weten?

Schrijf je dan direct in voor de speciale Elektrisch Rijden-nieuwsbrief.

Stel samen

Geïnteresseerd in een e-Golf of e-up!?

Dealer zoeken

Neem contact op met je dealer om een proefrit te plannen.