Informatie voor de grootzakelijke klant

Zakelijk elektrisch rijden

Klanten in de grootzakelijke markt hebben behoefte aan mobiliteitsoplossingen op maat waarbij duurzaamheid en flexibiliteit een belangrijke rol spelen. Wat kan Volkswagen betekenen voor jou als ondernemer in de grootzakelijke markt?

Oplossingen rondom elektrisch rijden en mobiliteit

De vraag naar zakelijk elektrisch rijden neemt toe bij zowel werknemers als werkgevers. Volkswagen denkt hierin graag actief mee. Zo bieden we zakelijke elektrische leaseauto’s aan en zijn er mogelijkheden om het wagenpark te verduurzamen door laadpalen te plaatsen.


Ook rondom mobiliteit hebben heeft Volkswagen handige oplossingen. Het mobiliteitsbudget is er om werknemers bewuster te laten nadenken over hun vervoerskeuze en zuiniger te laten rijden. Dit kan je fiscale voordelen opleveren. De Shuttel kaart is een alles-in-een kaart waarmee je werknemers gemakkelijk kunnen reizen per auto, openbaar vervoer, taxi en fiets.Op zoek naar een compleet aanbod?

PON Business Mobility is een uitkomst voor de grootzakelijke markt en als je als bedrijf op zoek bent naar een compleet aanbod aan mobiliteitsmogelijkheden. Je kiest dan voor een aantrekkelijke, duurzame mobiliteitsregeling met veel keuzevrijheid. 


Kom meer te weten over Business Mobility en neem gerust contact op met de adviseurs. Zij kunnen je met hun jarenlange expertise helpen bij het maken van de juist keuze.

Meer weten over zakelijk rijden?