Privé Financieren

Offerte aanvragen

Volkswagen Privé Plan

Voor een vast bedrag per maand rijd je weg in je nieuwe Volkswagen.

Niet iedereen heeft geld liggen voor een nieuwe auto of heeft daar al een andere bestemming voor. Het Volkswagen Privé Plan maakt het toch mogelijk weg te rijden in een nieuwe Volkswagen. En dat voor een vast en acceptabel bedrag per maand. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij je de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in je financiering. Dit scheelt aanzienlijk in je maandlasten.

Alle voordelen op een rij

 • Lager maandbedrag door slim gebruik van de slottermijn.
 • Zekerheid gedurende de looptijd door één vast maandbedrag.
 • Gemakkelijk geregeld bij je Volkswagen dealer.
 • Flexibele autofinanciering, afgestemd op jouw wensen.Lease de Polo vanaf € 275

Volkswagen is 75 jaar en dat vieren we, ook als je privé een auto least. Je least namelijk al een Polo met Privé Plan vanaf slechts € 275* per maand. Klinkt dat nou niet feestelijk? Lease de Polo met een scherp rentepercentage van 6,99%. Met onze rekentool bereken je snel op basis van de aanschafprijs van jouw nieuwe Volkswagen wat jouw exacte maandlasten zijn.

Bereken je maandlasten

* Het maandbedrag is afhankelijk van aanbetaling, looptijd en slottermijn
Man loopt naar polo of afgelegen terrein
krediet lenen financial lease rekensom

Hoe regel je het?

 • Kies de nieuwe Volkswagen of Volkswagen occasion die bij je past.
 • Kies een gewenst maandbedrag op basis van je aanbetaling, de looptijd en slottermijn.
 • Vraag een vrijblijvende offerte aan.
 • Na jouw akkoord op de offerte wordt er gekeken of het financieel bij je past.
 • De Volkswagen dealer bestelt de auto en bij aflevering teken je het contract.
 • Zo rijd je weg in de Volkswagen van jouw keuze.
 • De slottermijn los je aan het einde van je financiering af en is de auto 100% jouw eigendom.
 • Heel eenvoudig dus. Geniet van je nieuwe Volkswagen!

Offerte aanvragen


Ben je al klant bij Volkswagen?

Onze klantenservice helpt je graag verder met je vragen over je leasecontract, autofinanciering of Volkswagen Autoverzekering.

Naar de klantenservice

Interesse?

Bekijk hieronder jouw opties

Bereken je maandlasten

Benieuwd naar je maandelijkse vaste lasten?

Een offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag direct een offerte aan.

Vragen? Neem contact op

Vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag!

Op zoek naar een dealer?

Wat is de 'slottermijn'?

Bij een gewone financiering betaal je rente en aflossing over het hele bedrag. Het Volkswagen Privé Plan is speciaal afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van je Volkswagen. Daarom kun je bij Volkswagen Financial Services een deel aflossingsvrij opnemen, dit deel noemen wij de ‘slottermijn’. Over dit deel betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houd je aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van je volgende Volkswagen.

Heb je nog vragen?

Waarom zou ik een lening bij Volkswagen Financial Services afsluiten en niet bij mijn reguliere bank?

Waarom zou ik een lening bij Volkswagen Financial Services afsluiten en niet bij mijn reguliere bank?

De maandelijkse aflossing is bij Volkswagen Financial Services meestal lager. Dit komt o.a. omdat je een deel van de restwaarde van je Volkswagen aflossingsvrij opneemt in je financiering. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor auto’s. Bovendien is Volkswagen Financial Services onderdeel van Volkswagen Bank GmbH; één van de grootste financiële dienstverleners in de autobranche ter wereld.

Hoe vraag ik een financiering aan?

Hoe vraag ik een financiering aan?

Gewoon bij je Volkswagen dealer of online. Samen kom je tot het financiële plaatje dat het beste bij jou past. Wanneer het voorstel helemaal naar je zin is geeft de Volkswagen verkoper je een offerte op maat. Dit verplicht je nog tot niets. Pas als je het contract getekend hebt voor akkoord is je financiering gereed en kun je gaan genieten van je nieuwe Volkswagen.

Welke financieringsvormen zijn er?

Welke financieringsvormen zijn er?

Voor de particuliere klant bieden wij het Volkswagen Privé Plan. Een betaalplan met een vaste vooraf afgesproken looptijd, vaste rente en maandbedrag. Je weet dan ook precies waar je aan toe bent, zonder addertjes onder het gras. De zakelijke klanten bieden wij een Financial Lease of een Operational Lease.

Hoe werkt een autofinanciering?

Hoe werkt een autofinanciering?

Nadat je een Volkswagen hebt gekozen kun je kijken hoeveel je kunt lenen. De prijs van de auto minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat je nog nodig hebt om de auto aan te kunnen schaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij je de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreek je een looptijd af (bijvoorbeeld 2 of 3 jaar) en los je het geleende bedrag af met de afgesproken maandbedragen. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente.

Moet ik een aanbetaling doen voor een financiering?

Moet ik een aanbetaling doen voor een financiering?

Ja, we werken standaard met een aanbetaling van 25%. Op basis van jouw persoonlijk situatie kunnen we deze naar boven of beneden aanpassen.

Wat is een slottermijn?
Wat is een slottermijn?

Omdat je Volkswagen aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft hoef je de auto natuurlijk niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering van je Volkswagen bieden wij je een aflossingsvrije slottermijn in je financiering. Hierover betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëer je alvast een aanbetaling voor je volgende auto. Lager maandbedrag door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Hoe werkt een financieringsaanvraag?

Hoe werkt een financieringsaanvraag?

Wanneer je financieringsaanvraag is ingediend en goedgekeurd kun je de auto kopen. Wanneer je de auto ophaalt liggen de contracten klaar bij je dealer. Je ondertekent de contracten en kunt direct gaan rijden. En wanneer er een aanbetaling is afgesproken betaal je die aan de Volkswagen dealer.

Verandert het rentepercentage gedurende mijn overeenkomst?
Verandert het rentepercentage gedurende mijn overeenkomst?

Nee, het Volkswagen Privé Plan heeft een vaste rente voor de gehele looptijd. Zo weet je vanaf het begin exact wat je over de totale duur van de overeenkomst betaalt.

Wat is de maximale looptijd van een Volkswagen financiering?

Wat is de maximale looptijd van een Volkswagen financiering?

Bij het Volkswagen Privé Plan kan je kiezen uit een looptijd van 12 tot 72 maanden. Bij Volkswagen Financial Lease kan je kiezen uit een looptijd van 12 tot 60 maanden.

Wat gebeurt er aan het einde van mijn financieringsovereenkomst?

Wat gebeurt er aan het einde van mijn financieringsovereenkomst?

Wanneer je je laatste termijn voldaan hebt en de financiering volledig is afgelost wordt het financieringscontract ontbonden. Je kan er ook voor kiezen om de slottermijn door te financieren of bijvoorbeeld naar de dealer te gaan voor de aanschaf van je volgende Volkswagen. Samen met de Volkswagen dealer kun je dan weer een nieuwe financiering berekenen en aanvragen. Een aantal maanden voor het aflopen van je financieringscontract ontvang je meer informatie.

Wat betekent "Jaarlijks kosten Percentage"?

Wat betekent "Jaarlijks kosten Percentage"?

Dit is de prijsaanduiding van het krediet. Hierin zijn alle kosten opgenomen die verband houden met het af te sluiten krediet. Op basis van dit percentage wordt het totale rentebedrag berekend dat over de lening wordt betaald. Met het jaarlijks kosten percentage kun je verschillende kredietverstrekkers op gelijkwaardige basis met elkaar te vergelijken.

Hoe oud moet ik zijn om een lening te kunnen aanvragen?
Hoe oud moet ik zijn om een lening te kunnen aanvragen?

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om je auto bij Volkswagen Financial Services te kunnen financieren.

Moet ik inzicht geven in mijn salaris of uitgaven?

Moet ik inzicht geven in mijn salaris of uitgaven?

Ja. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de financiering past bij je situatie en wensen en dat je niet te veel financiert. Bij de beoordeling van de financiering hebben we dan ook inzicht nodig in je financiële situatie, woonlasten en salaris. Indien je deze informatie niet met je Volkswagen dealer wilt delen, kun je dit ook altijd rechtstreeks aan Volkswagen Financial Services doorgeven.

Welke informatie moet ik verstekken wanneer ik een financiering aanvraag?

Welke informatie moet ik verstekken wanneer ik een financiering aanvraag?

Een kopie van een geldig Nederlands identiteitsdocument (rijbewijs, paspoort). Een bewijs van je inkomsten (salarisstrook of jaarcijfers indien zelfstandig) te overleggen en een bewijs van je woonlasten (bijvoorbeeld een hypotheekafschrift of bankafschrift waarop de incasso van deze lasten zichtbaar is).

Hoe lang duurt het om mijn financieringsaanvraag te verwerken?

Hoe lang duurt het om mijn financieringsaanvraag te verwerken?

Normaal gesproken zal je Volkswagen dealer binnen één werkdag een goedkeuring ontvangen. Het financieringscontract ligt bij aflevering van de auto voor je klaar om te ondertekenen.

Toetsen jullie de kredietwaardigheid van aanvragers?

Toetsen jullie de kredietwaardigheid van aanvragers?

Toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel vindt plaats bij iedere financieringsaanvraag.

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen?

Ga naar onze leencalculator om een idee te krijgen hoeveel geld je ongeveer kunt lenen. De Vereniging van financieringsondernemingen in Nederland (VFN) heeft kredietcriteria afgesproken aan de hand waarvan we jouw aanvraag beoordelen. Zo beoordelen wij of het aangevraagde krediet past binnen de kaders die gelden om verantwoord te lenen. Wanneer blijkt dat de hoogte van de kredietaanvraag niet goedgekeurd kan worden zullen we zoeken naar een oplossing. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat er een hogere aanbetaling wordt gevraagd.

Waarom is het belangrijk je auto all risk te verzekeren?

Waarom is het belangrijk je auto all risk te verzekeren?

Omdat je de auto gefinancierd hebt is het belangrijk dat je het geleende bedrag goed hebt afgedekt bij diefstal of total loss. Je bent namelijk verplicht om de lening in dat geval af te lossen. Om te voorkomen dat je een restschuld hebt zonder dat je de auto nog tot je beschikking hebt, is het slim je Volkswagen all risk te verzekeren. Volkswagen Financial Services biedt de unieke Volkswagen Autoverzekering. Wat maakt deze zo uniek? De aankoopwaarderegeling van 1,3 tot zelfs 5 jaar.

Wat gebeurt er indien ik mijn aflossingen niet kan voldoen?

Wat gebeurt er indien ik mijn aflossingen niet kan voldoen?

Neem contact met ons op om je persoonlijke omstandigheden te bespreken. Wij helpen je graag tot een passende oplossing te komen.

Kies voor Privé of Zakelijk