Autoblog test: "Volkswagen Golf 7.5 R Performance met Akrapovič goodness!"opens in new window
"De Golf is van dat rijtje de meest verstandige onverstandige die duidelijk zijn eigen schare liefhebbers heeft. De Golf R vormt een pakket wat alles kan, maar dan in een compact formaat."
12
mrt
2018
www.autoblog.nl
AutoWeek rijdt de eerste kilometers met de Volkswagen up! GTI: "Pretkubus"opens in new window
"Anders dan in het B- en C-segment moet je sportieve versies van auto’s in het A-segment met een vergrootglas zoeken. Alsof je met een compacte stadsauto niet eens een keer lekker uit de band zou willen springen! Met de komst van de Volkswagen Up GTI wordt de keuze in ieder geval iets groter. Is VW’s kleinste de iconische, drieletterige toevoeging waard?"
04
mrt
2018
www.autoweek.nl
Autozine test de nieuwe Volkswagen T-Rocopens in new window
"Omdat de T-Roc is gebaseerd op de Golf, worden alle sterke punten automatisch meegenomen. Denk daarbij aan moderne techniek, een rijke uitrusting, een smetteloze bouwkwaliteit en uiteraard een vertrouwd gevoel. Daar komen nu een stoere uitstraling, machtig gevoel en heel veel personalisatiemogelijkheden bij."
27
feb
2018
www.autozine.nl
AutoWeek test de nieuwe Volkswagen Polo GTIopens in new window
"Bij elke nieuwe generatie van de Polo vragen we ons af waarom je nog een Golf zou kopen. Ook de jongste versie legt de lat in zijn segment hoog. Nu volgt de GTI, die dezelfde motor heeft als zijn grotere broer, alleen met iets minder vermogen. We gaan op zoek naar de pretfactor van deze GTI. "
27
jan
2018
www.autoweek.nl
Autoblog.nl rijdt de nieuwe Volkswagen up! GTI: "Verschrikkelijk leuk"opens in new window
Autoblog.nl testredacteur Casper Heij rijdt met de nieuwe Volkswagen up! GTI de Col de Torini, een fraaie bergpas bestaande uit een aaneenschakeling van blinde bochten en hairpins.
22
jan
2018
www.autoblog.nl