NRC over de Volkswagen up! GTI: "De liefste GTI sinds het oermodel"opens in new window
"Hij kost weinig, is net zo praktisch als gewone Ups, biedt de vooral in druk verkeer veilige krachtreserves van grotere auto’s en is vreselijk zuinig; ik heb er even 1 op 20 mee gereden."
17
mei
2018
www.nrc.nl
Autokopen.nl stelt de nieuwe Volkswagen T-Roc aan je vooropens in new window
"Op auto- en snelwegen is de cross-over aangenaam stil en is er veel rust in de koets. De aanwezige rijhulpsystemen, waaronder een actieve spoorassistent en dodehoekdetectie, doen hun werk naar behoren en zorgen voor een ontspannen rit waarbij je automatisch op je rijstrook blijft."
17
mei
2018
www.autokopen.nl
Autoblog maakt kennis met de nieuwe Volkswagen Touaregopens in new window
"Het unique selling point van de Touareg? Heel veel kunnen zonder het van de daken te schreeuwen. Oh, en het nieuwe Innovision is erg fraai. Volkswagen bewijst dat touchscreens niet onhandig te bedienen hoeven te zijn, zelfs niet als ze enorm groot worden."
14
mei
2018
www.autoblog.nl
Autokopen.nl maakt kennis met de nieuwe Volkswagen Polo Beatsopens in new window
"De nieuwe Polo, kortom, is een auto die meer dan ooit geschikt is als vervanger voor een groter model. Je kunt er alle kanten mee op en het voelt nooit als een bezuiniging. De Polo heeft, net als enkele van zijn concurrenten, de regels van het spel herschreven. En daar zullen heel veel nieuwe eigenaars elke dag opnieuw vrolijk van worden."
12
mei
2018
www.autokopen.nl
Autoweek op zoek naar beste hot hatch op zakformaat: "up! GTI is schoolvoorbeeld"opens in new window
“De Volkswagen up! GTI is het schoolvoorbeeld van de klassieke hot hatch: kleine auto, dikke motor. Er zit veel feeling in de besturing van de auto en dat maakt het echt leuk spelen. Dit is precies zoals een hot hatch moet zijn!”
01
mei
2018
www.autoweek.nl