Volkswagen ID.-modellen.

Klaar voor de toekomst.

Volkswagen concept

De Volkswagen ID.-modellen zijn onze visie op het rijden van de toekomst. De volledig elektrische, autonome en innovatieve auto's geven vorm aan de wereld van morgen.

Volkswagen id modellen

Ongekende techniek.

Onze ID.-familie onderscheidt zich vooral op techniek vergeleken met de huidige Volkswagens. Door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van extra platte accu's, zijn de ID.-modellen lekker ruim. En dacht je dat elektrische auto's niet krachtig kunnen zijn? De ID. bewijst het tegendeel. Dankzij twee elektromotoren op de voor- en achteras, haal je voordat je het weet een snelheid van 100 km/u. Zo doet de ID. BUZZ dit al in 5 seconden en rijd je met de ID. CROZZ tot 180 km/u.

Innovatief design.

De ID.-modellen staan bekend om hun innovaties, maar ook het design hebben we niet uit het oog verloren. De ID. BUZZ is een volledig elektrische variant van de klassieke Volkswagen T1. De ID. CROZZ combineert SUV-eigenschappen feilloos met innovatieve assistentiesystemen en elegante lijnen. De ID. VIZZION gaat op het gebied van innovatie nog een stukje verder en rijdt volledig autonoom. Deze premium sedan heeft geen stuur, dashboard of pedalen en is daardoor extra ruim en personaliseerbaar.

Volkswagen id modellen

 Modellen van de toekomst.

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Ontmoet de ID. Family.

Volkswagen I.D.
ID. NEO.

Compleet, compact, comfortabel. De ID. NEO hatchback heeft een actieradius van zo'n 400 tot 600 kilometer.

Ontdek nu

I.D. Buzz
ID. BUZZ.

De Volkswagen klassieker heruitgevonden. Het herkenbare design en de vele rijfuncties maken de ID. BUZZ een elektrisch icoon.

Ontdek nu

I.D. Crozz
ID. CROZZ.

Een sportieve SUV met vierwielaandrijving, steminteractie en een Augmented Reality head-up display. Dat is de ID. CROZZ.

Ontdek nu

I.D. VIZZION
ID. VIZZION.

Het topmodel van de nieuwe elektrische modellen. De ID. VIZZION reageert op de commando's die jij met je stem en gebaren geeft.

Ontdek nu

Wellicht vind je dit ook interessant: