De nieuwe Volkswagen ID.7

Volg hier alles over de wereldpremière

De nieuwe ID.7

Deze nieuwe elektrische sedan combineert een aerodynamisch design met ongeveer een rijbereik van 700 kilometer (WLTP), een ruim interieur en een scala aan assistentiesystemen en digitale features.

Wil je als eerste alle updates rondom de onthulling en de nieuwste elektrische modellen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Blijf op de hoogte

Aerodynamisch design

Wat looks betreft volgt de ID.7 de designtaal van de volledig elektrische ID.-modelfamilie. Herkenbare kenmerken van de sedan zijn het aerodynamische front en dak, die beide helpen het energieverbruik te beperken en de actieradius te vergroten. Luchtinlaten in de voorzijde geleiden de luchtstroom gericht langs de zijkanten van de auto naar achteren. Op die manier vormen ze ‘air curtains’ die wervelingen langs de auto afzwakken. Het dak loopt naar achteren toe af, wat bijdraagt aan de lage luchtweerstand van de ID.7.

De ID.7 is o.a. standaard uitgerust met:

  • Een augmented reality head-up display
  • Een 15 inch (38 centimeter) infotainmentsysteem
  • Een premium interieur met hoogwaardig afwerkingsniveau

Blijf op de hoogte

De wereldpremière van de nieuwe Volkswagen ID.7 staat gepland in het tweede kwartaal van 2023. Wil je als eerste alle updates rondom de onthulling? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.