De ID. 2all

concept

De nieuwe ID. 2all concept

Met de ID. 2all concept geeft Volkswagen een voorproefje van een nieuwe elektrisch aangedreven compacte auto die in 2025 op de markt komt en laat het zien welke designrichting Volkswagen in slaat. Deze elektrische ID. 2all concept met buitenmaten van een Polo, is van binnen net zo ruim als een Golf en heeft een actieradius van maximaal 450 kilometer*.

Blijf op de hoogte

Alle ruimte, maximaal gebruiksgemak

Het interieur valt op door de strakke vormgeving en hoogwaardige uitstraling. Blikvangers zijn de Digital Cockpit (27,7 cm), het head-up display en het grote (32,7 cm) touchscreen. Dankzij de slimme opzet van het infotainmentsysteem zijn alle functies van het studiemodel eenvoudig te bedienen. Voor het geluidsvolume is er een aparte knop en ook zijn de instellingen van het klimaatsysteem afzonderlijk te bedienen met knoppen.

Comfort van hoog niveau

De ID. 2all concept mag dan compact zijn, het comfortniveau is hoog. Zo beschikt hij over elektrisch verstelbare stoelen met massagefunctie en een groot glazen panoramadak. Voor maximaal gebruiksgemak is de leuning van de passagiersstoel neerklapbaar en is de achterbank in twee delen neer te klappen.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste alle updates rondom de ID. 2all concept en de nieuwste elektrische modellen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.