De ID.5

Elektrische SUV Coupé

ID.5

Waar energie en elegantie samenkomen

Sportief, elegant en duurzaam: de ID.5 is het allemaal. Want de volledig elektrische SUV coupé combineert niet alleen de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé, maar voegt daar ook de duurzaamheid van een ID. aan toe. Onderscheid je van de rest en ontdek elektrisch rijden op z’n stijlvolst.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan krijg jij al het nieuws rondom de ID.5 in je inbox. Zo weet je als eerste wanneer we ‘m onthullen.

Blijf op de hoogte

ID.5 SUV Coupé


Kracht en souplesse

Het silhouet van de elektrische crossover zorgt voor perfecte aerodynamica, waardoor je minimale weerstand hebt. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Ook binnen staat je heel wat te wachten: een slim ontworpen interieur met intuïtieve bediening en meer dan genoeg ruimte voor alles wat de dag je brengt.

Elektrische prestaties zonder compromissen

Als het op je wensen aankomt, wil je niet voor de middenweg gaan. Dat hoeft ook niet met de nieuwe ID.5. De kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto - allemaal dankzij de elektrische motoren, die vanaf de eerste seconde hun volle kracht geven. De ID.5 maakt net als z’n familieleden gebruik van het MEB-platform, waarmee we de motor verwerken in de bodem van je auto. Hierdoor heb jij een hoop meer ruimte en een optimale rijdynamiek. Met een range van 540 kilometer* heb jij genoeg actieradius voor je dagelijkse ritjes en nog veel meer.
ID.5

Duurzame sportiviteit: de ID.5 GTX

Waar je ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert de sportiviteit van een GTI met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren.

Maak kennis met de ID.5

Autovisie

"Binnenkort presenteert Volkswagen de tweede elektrische auto onder het nieuwe sportieve label: de coupé-vormige ID.5 GTX. Is-ie beter en sportiever dan z’n SUV-broer?"

Bekijk de review

ad logo

"Meer dan een ‘platgeslagen’ ID.4? De Volkswagen ID.5 is bijna klaar (en zo rijdt hij!)"


Bekijk de review

Blijf op de hoogte

Binnenkort onthullen we de ID.5. Wil jij als eerste weten hoe onze SUV coupé eruitziet? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.
Blijf op de hoogte

Way to Zero: op weg naar duurzaamheid

Net als onze andere ID. modellen produceren we de ID.5 volledig CO2-neutraal. Zo kun jij direct met een CO2-neutrale balans de weg op. Meer weten over onze duurzame productie? Lees verder op Way to Zero.
Ontdek Way to Zero

Ontmoet de ID. Family

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Bekijk nu de andere modellen.

Elektrisch rijden bij Volkswagen

Alles over elektrisch rijden

Hoe moet dat nou met opladen? En waarmee moet je rekening houden als je een nieuwe elektrische auto koopt? We leggen het je allemaal uit.

Ontdek alles
* De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.