De ID. Buzz

Een eerbetoon aan een icoon

Stel 'm nu samen
ID. Buzz

Welkom, toekomst!

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. Volledig elektrisch, altijd verbonden met de wereld om je heen en met alle features die rijden extra comfortabel maken. En je kunt hem nu eindelijk zelf samenstellen.

Fun. Avontuur. Ruimte

Achterbank ID. buzz

Ruimtebesparend wonder

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen. Naast ruimte voor 5 inzittenden aan boord, is er ook nog plek voor 1.121 liter aan bagage in de bus.

Next level elektrisch rijden

De avonturen van vroeger met de digitale innovaties en het comfort van nu. Dat is de ID. Buzz in een notendop. Met een actieradius van ruim 400 km en een accupakket van 77kWh kun je er mee op avontuur! Stad of natuur: de bus is ontzettend wendbaar door de kleine draaicirkel. Je kunt hem dus overal mee naartoe nemen. En wij geven je er een rijtraining bij, zodat jij de maximale actieradius kunt bereiken.

Specificaties ID. Buzz

Ruim 413 km actieradius
Accupakket met een capaciteit van 77 kWh
Accu in circa 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
Plek voor 5 inzittenden én 1.121 liter bagage
10" of 12" multimediasysteem, tot 7 USB-poorten
Verwijderbare, multifunctionele ID. Buzz Box in het middenconsole
Bi-directional laden
Achterwielaandrijving voor comfort
Wendbaar door een kleine draaicirkel van 11,09 m
Trekgewicht van 1.000 kg

Stel jouw ID. Buzz samen

1st

Vanaf 69.990 ¹

Standaard op de ID. Buzz 1st

 • 77 kWh accu, 150 kW / 204 pk elektromotor
 • Geschikt voor DC snelladen tot 170 kW (snellader)
 • Velgen 'Solna' 20 inch
 • Interieur Pakket 'ArtVelours'
 • Multimedia Pakket
 • Assistance Pakket
 • Design Pakket
 • Open & Close Pakket Plus
Stel 'm nu samen
Range
413Km
WLTP**

1st Max

Vanaf 74.590 ¹

Extra's bovenop op de 1st Max

 • 77 kWh accu, 150 kW / 204 pk elektromotor
 • Geschikt voor DC snelladen tot 170 kW (snellader)
 • Velgen 'Bromberg', 21 inch lichtmetaal
 • Interieur Pakket Plus 'ArtVelours'
 • Multimedia Pakket Plus
 • Assistance Pakket Plus
 • Design Pakket
 • Open & Close Pakket Plus
 • Comfort Pakket
Stel 'm nu samen
Range
410Km
WLTP**
ID. Buzz Dashboard

Duurzaam, van binnen en buiten

De ID. Buzz is het resultaat van de duurzame koers van Volkswagen. Een voorbeeld hiervan zijn de materialen voor het interieur. In de ID. Buzz wordt geen leer of andere dierlijk materiaal toegepast. Maar de stoffen stralen wel dezelfde luxe uit. Zo is de stoelbekleding, het tapijt en de hemelbekleding gemaakt van gerecyclede producten, zoals petflessen.
IQ. Light ID. Buzz

IQ.Light

In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. Buzz uitgerust met intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers. De LED Matrix koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. En wanneer de ID. Buzz voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, 'kijkt' hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. Dat kun je best vooruitziend noemen, toch?
travel assist id buzz

Travel Assist

Ga je op avontuur met jouw ID. Buzz? Dat kan zonder problemen! De ID. Buzz is namelijk voorzien van Travel Assist. Travel Assist is het extra paar ogen in je auto dat rijden leuker én makkelijker maakt. Deze slimme bijrijder combineert namelijk drie assistentiesystemen die je helpen bij sturen, remmen, optrekken en weggebruikers op afstand houden. Het enige dat jij hoeft te doen, is je handen aan het stuur houden.

Makkelijk jouw ID. Buzz opladen.

Omdat je nooit weet hoe je dag verloopt. Omdat je nooit stilstaat. En omdat jij gewoon altijd door wilt. Daarom zijn er de laadoplossingen van Volkswagen. Voor thuis en onderweg. Of je nu een slimme laadpaal bij jou thuis wilt hebben of alleen een laadpas om overal te kunnen laden. Speciaal voor de ID. Buzz hebben we daarom een interessante samenwerking met Coolblue.
 
Bekijk de prijslijst

Ontdek de prijs van jouw favoriete ID. Buzz

Naar eigen smaak

Hoe ziet jouw ideale ID. Buzz eruit?

Contact met de dealer

Vind een dealer in de buurt

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

Wil je de ID. Buzz liever zakelijk rijden? Of ben je benieuwd naar de elektrische bedrijfswagen van Volkswagen? Bekijk de ID. Buzz Cargo dan hier!
Ontdek 'm hier

Ontmoet de ID. Familie

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Bekijk nu de andere modellen.

Niks meer missen?

Wil je weten wanneer de ID. Buzz in de showroom te bewonderen is? Of wanneer hij te bestellen is? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. En mis geen enkel nieuws meer over de ID. Buzz.

Blijf op de hoogte

Elektrisch rijden bij Volkswagen

Alles over elektrisch rijden

Hoe moet dat nou met opladen? En waarmee moet je rekening houden als je een nieuwe elektrische auto koopt? We leggen het je allemaal uit.

Ontdek alles

¹ Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.