De ID.4

De volledig elektrische SUV

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
ID.4

Het beste van twee werelden

Stad. Bergen. Platteland. Waar je ook rijdt, de ID.4 voelt zich overal thuis. De nieuwste volledig elektrische Volkswagen combineert het beste van twee werelden: de stoere veelzijdigheid van een SUV met het duurzame karakter van een ID. Toekomstmuziek? Dat valt wel mee. De officiële onthulling van de ID.4 volgt nog dit jaar. Dus nog maar heel even geduld.

ID4 Volkswagen
ID4 Volkswagen

De volledig elektrische SUV

Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Integendeel. De ID.4 laat juist zien hoe krachtig elektrisch rijden kan zijn. Of je nou op de A2 rijdt of in de Alpen, de ID.4 is er de baas. Optrekken gaat razendsnel. Helling van 30 procent? Eitje. En met een actieradius van 500* km hoef je je over het bereik ook geen zorgen te maken. Allemaal dankzij ons baanbrekende MEB-platform dat we speciaal voor onze ID. Family ontwikkelden. Deze elektrische SUV mag zich met recht een Volkswagen noemen.

Inclusief slimme bijrijders

De ID.4 is een auto die naar je luistert. Je route plannen? Het volgende nummer spelen? Je moeder bellen? Zeg wat je wilt en… voilà. Ook rijden er voor je veiligheid altijd een groot aantal slimme assistentiesystemen met je mee. Allemaal samengepakt in een strak en gestroomlijnd design. Beter wordt het niet.

Veelgestelde vragen

Wat is de vanafprijs van de ID.4?
Wat is de vanafprijs van de ID.4?
Later dit jaar maken we meer bekend over de vanafprijs van de ID.4. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de ID.4 nieuwsbrief.

 

In welke uitvoeringen komt de ID.4?
In welke uitvoeringen komt de ID.4?
De wereldpremière van de ID.4 vindt later dit jaar plaats. Dan maken we meer over de uitvoeringen bekend.
Kan ik nog in 2020 in de ID.4 rijden?
Kan ik nog in 2020 in de ID.4 rijden?
De wereldpremière van de ID.4 vindt later dit jaar plaats. De verwachting is dat de ID.4 vanaf begin 2021 in Nederland verkrijgbaar is.
Kan ik de ID.4 ook vooraf reserveren?
Kan ik de ID.4 ook vooraf reserveren?

Je kunt de ID.4 niet reserveren. Schrijf je in voor de ID.4 nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van al het nieuws.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.