Makkelijk in verbinding blijven

Met VW Connect en We Connect voor jouw Volkswagen

Aanmelden en registreren

Ontdek de voordelen van VW Connect en We Connect

Indien gewenst is jouw Volkswagen online en voorbereid om gebruik te maken van het uitgebreide connectiviteitsaanbod van VW Connect of We Connect. Gebruik verschillende handige functies en onlinediensten op de volgende gebieden:

  • Navigatie
  • Comfort
  • Entertainment
  • Veiligheid
  • Voertuigstatus

Met de Volkswagen-app kun je jouw voertuig zonder problemen met je smartphone verbinden en zo alle belangrijke diensten en functies in de gaten houden - ook als je niet in jouw Volkswagen zit.

Hier krijg je een eerste overzicht van de mobiele onlinediensten die voor jouw Volkswagen beschikbaar zijn.

Beschikbaarheid controleren

Alle onlinediensten in één oogopslag

Iedere held heeft zijn hulpje. En met de onlinediensten van VW Connect en We Connect heb je daar meteen een heel stel van. Ontdek welke diensten het beste bij jouw dagelijkse leven passen en aan welke voorwaarden moet zijn voldaan. Hier zie je alle diensten en opties in één oogopslag.

Naar het overzicht van alle onlinediensten

Zo activeer en gebruik je VW Connect en We Connect

Hier lees je hoe je de mobiele onlinediensten via de Volkswagen-app kunt activeren.

Instructie voor activering bekijken

Nu registreren en van de voordelen profiteren

Om jouw auto met diensten van VW Connect of We Connect te kunnen verbinden, dien je jezelf met jouw Volkswagen ID aan te melden. Gebruik gewoon onderstaande link en klik vervolgens op 'Aanmelden of registreren'.

Hier registreren en aanmelden

De Volkswagen-app - de digitale begeleider voor jouw Volkswagen

De Volkswagen-app combineert het uitgebreide connectiviteitsaanbod van VW Connect en We Connect. De app biedt alle belangrijke functies en diensten in één oogopslag en zorgt voor nog meer comfort. Nu eenvoudig downloaden.

Downloaden in de App Store >

Downloaden via Google Play >

In-Car Shop en In-Car Apps

Koop en download handige functies en diensten direct in de In-Car Shop van jouw infotainmentsysteem - zoals je dat van je smartphone gewend bent. Zelfs de VW Connect Plus- of We Connect Plus-dienstenpakketten van jouw auto kun je via de In-Car Shop of in de Volkswagen Connect Shop heel eenvoudig verlengen. Op deze manier kun je nog een of twee jaar langer van het totaalaanbod van de mobiele onlinediensten van VW Connect en We Connect genieten. Verleng op deze manier meteen eenvoudig online of laat je op locatie door jouw Volkswagen-partner adviseren. Daar kun je bovendien een voucher kopen, waarmee je ook beschikbare digitale producten in de winkel kunt aanschaffen.

Upgrades

Met Upgrades kun je jouw Volkswagen naderhand en flexibel uitrusten met de geselecteerde, bijkomende functies.

Meer informatie

VW Connect en We Connect voor jouw ID.

Volledig elektrisch, volledig verbonden

Met VW Connect en We Connect voor jouw ID. vereenvoudig je het laadbeheer, bedien je geselecteerde voertuigfuncties via je smartphone en gebruik je verkeersinformatie nagenoeg in realtime, waardoor je meer ontspannen de dag doorkomt.

Meer over VW Connect en We Connect voor jouw ID.