Blijf in verbinding

Met de diensten van We Connect

Aanmelden en registreren

We Connect ontdekken

Klaar voor de volgende generatie mobiele online diensten: vanaf modeljaar 2021 is het gros van de nieuwe auto's van Volkswagen helemaal klaargestoomd voor We Connect. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is de Volkswagen van begin af aan online. Bovendien kun je jouw smartphone koppelen met je Volkswagen via de 'We Connect app' en heb je toegang tot bepaalde functies van de auto en de wagenstatus. Ontdek het connectiviteitsaanbod van We Connect.1

Kom ontspannen aan

Nagenoeg in real time verkeersinformatie en de beste route. Met onze slimme assistent kom je ontspannen aan op je bestemming.

Meer informatie

Maak het je gemakkelijk

Gebruik je smartphone als autosleutel. Personaliseer jouw Volkswagen. Bedien de interieurvoorverwarming en andere praktische functies comfortabel met de We Connect app of maak gebruik van de verbeterde spraakbediening. Supergemakkelijk. Met We Connect.

Meer informatie

Blijf in de ether

Luister naar live zenders en podcasts via webradio. Stream je lievelingsmuziek. En geniet van alle vrijheid van een wifi-hotspot. Met We Connect op het infotainmentsysteem til je het entertainment naar een hoger niveau.

Meer informatie

Laat niets aan het toeval over

Vertrouw op de automatische hulp en persoonlijke zorg in geval van een ongeluk of pech. Navigeer de pechhulpverlening met één druk op de knop naar jouw actuele locatie. En slaap ‘s nachts beter - dankzij online diefstalwaarschuwing. Op We Connect kun je vertrouwen.

Meer informatie

Bewaar het overzicht

Controleer de portieren en het licht van jouw Volkswagen met de smartphone. Bekijk waar je auto staat. Optimaliseer je rijgedrag. En controleer relevante voertuiggegevens van overal. Zo houd je belangrijke zaken in het oog.

Meer informatie

Eenmaal registreren, veel profiteren

Iedere held heeft zijn hulpje. En met de diensten van We Connect heb je daar meteen een heel stel van. Kom er achter welke diensten het beste voor jouw dagelijks leven geschikt zijn en aan welke voorwaarden moet zijn voldaan. Hier zie je alle diensten en opties in één oogopslag.

Meer informatie

We Connect app download

Ervaar alle voordelen van We Connect en Car-Net in een app. Download de We Connect app voor het besturingssysteem van jouw smartphone en maak verbinding met je Volkswagen.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >

We Connect voor jouw ID.

Volledig elektrisch, volledig verbonden

Met We Connect voor jouw ID. vereenvoudig je je laadbeheer, bedien je geselecteerde voertuigfuncties via smartphone en gebruik je status- en realtime-informatie om zorgeloos de dag door te komen.

Meer informatie over We Connect voor jouw ID.

Upgrades

Met Upgrades kun je jouw Volkswagen naderhand en flexibel uitrusten met de geselecteerde, bijkomende functies.

Meer informatie