Volkswagen Zakelijk.

Voordelen voor de zakelijk rijder.

Golf GTE.

De ideale auto voor leaserijders, ondernemers en wagenparkbeheerders. De Golf GTE is het bewijs dat sportiviteit en lage kosten samen gaan. Met beheersbare lage brandstofkosten. Dankzij de lage uitstoot slechts 15% bijtelling en een netto bijtelling vanaf € 193* netto per maand.

Investeringsaftrek.

Als ondernemer kunt u profiteren van een subsidie op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Deze milieu-investeringsaftrek (MIA) heeft de vorm van een fiscale aftrekpost en kan oplopen tot wel 36%. 

Wagenparkbeheer.

Een passend en helder wagenparkbeleid is van groot belang voor elke professionele organisatie. Volkswagen Zakelijk biedt duurzame oplossingen voor efficiënt wagenparkbeheer. 

Bijtelling.

Alles over de bijtellingstarieven van Volkswagen vindt u hier. Bekijk hier ook onze 4%, 15% en 21% modellen.

Financiering en Verzekering.

Als zakelijk rijder kunt u voor leasing en verzekering terecht bij de Volkswagen dealer. Bekijk hier de aantrekkelijke lease- en verzekeringsoplossingen van Volkswagen Bank en Volkswagen Leasing.

Leasing voor MKB.

Als ondernemer onbezorgd Volkswagen rijden zonder een bedrijfsauto aan te schaffen? Kies dan voor het gemak van Volkswagen Full Operational Lease.

Bent u zzp'er?

Dan is een Volkswagen Abonnement in veel gevallen fiscaal aantrekkelijker dan een nieuwe auto kopen.

Past een GTE bij u?

Ontdek het met de Volkswagen Berijdersscan.

Beantwoord simpelweg een paar vragen en weet binnen enkele seconden of een GTE geschikt is voor uw situatie. De Volkswagen Berijdersscan berekent hoeveel u elektrisch rijdt en schat uw brandstofkosten in. Gericht op uw persoonlijke situatie: uw mobiliteitsbehoefte, rijstijl, laadmogelijkheden en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt.