De e-Golf brengt je verder.

e-Golf Beslisser

De e-Golf is de perfecte aanvulling van je wagenpark. De nieuwe e-Golf heeft een actieradius tot 230 km* en is qua totale autokosten zeer aantrekkelijk ten opzichte van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Door de scherpe prijsstelling, het HollandseWind® laadabonnement en de Milieu-investeringsaftrek is elektrisch rijden bereikbaarder dan ooit.

50% golf

Bespaar op de totale kosten.

Elektrisch rijden is financieel gezien zeer interessant. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Alleen al op brandstof kan, dankzij het HollandseWind laadabonnement, tot wel 50% worden bespaard. Het laadabonnement kost € 70 exclusief btw per maand (o.b.v. 20.000 km per jaar) en is exclusief voor Volkswagen. Hieronder zie je de operational leasetarieven van Volkswagen Financial Services, gecombineerd met de brandstofkosten. De totale autokosten (Total Cost of Ownership) van de nieuwe e-Golf liggen € 1 per maand lager dan van een vergelijkbare benzine uitvoering en € 102 per maand lager dan van een vergelijkbare dieseluitvoering.

 
Prijs

 

Motor

Vermogen

Fiscale 

waarde

Netto 

bijtelling p/m

Totaal vergelijkbare uitrusting

Leasetarief

Brandstof 

excl. btw (inschatting) 

TCO p/m*

Verschil TCO p/m

 
E-GOLF

 

Elektromotor

 

136pk

 

€ 39.250

 

€ 50

 

€ 39.983

 

€ 590**

 

€ 70

 

€ 660

 

-

 
GOLF CL BENZINE

 

1.5 TSI DSG

 

130pk

 

€ 29.920

 

€ 209

 

€ 32.464

 

€ 521

 

€ 140

 

€ 661

 

+ € 1

 
GOLF CL DIESEL

 

1.6 TDI DSG

 

115pk

 

€ 33.235

 

€ 232

 

€ 35.779

 

€ 670

 

€ 92

 

€ 762

 

+ € 102

*TCO o.b.v. 48 maanden en 20.000 km per jaar

**Alle bedragen zijn excl. btw. en incl. Milieu-investeringsaftrek (MIA).

 

wagenpark

Een transparant en flexibel contract.

Als beheerder van een wagenpark weet je graag waar je aan toe bent. Daarom maakt Volkswagen elektrisch rijden zo transparant en flexibel mogelijk voor je. Met het HollandseWind® laadabonnement laad je overal in Nederland voor een vast bedrag per maand. Thuis, op kantoor en openbaar. Inclusief snelladen. Als je het laadabonnement combineert met een operational leasecontract rijd je de e-Golf voor één vast maandbedrag, inclusief alle laadkosten. Ook is het laadabonnement en het leasecontract flexibel. Het laadabonnement is maandelijks opzegbaar. Voortijdig het leasecontract stopzetten is – tegen een meerprijs – ook mogelijk.

Meer over het laadabonnement
fullbleed

Geen CO2 uitstoot.

De e-Golf draagt bij aan duurzaam ondernemen. Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de e-Golf geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Als je voor het – speciaal voor de e-Golf ontwikkelde – HollandseWind® laadabonnement van Eneco kiest, laad je overal in Nederland 100% groene stroom die uitsluitend is opgewekt door windmolens in Nederlandse windparken. Deze HollandseWind® stroom maakt elektrisch rijden echt CO2-neutraal.

Meer over het laadabonnement
Max EGolf
Een goede actieradius.

Een grote actieradius bespaart tijd. Je collega’s hoeven immers niet meer tussendoor te stoppen om hun auto op te laden. Daarom rijdt de e-Golf tot wel 230 kilometer op één lading*. Daarnaast ontvangen de berijders een gratis rijtraining om zo efficiënt mogelijk op weg te gaan.

wagenpark

Eenvoudig een laadpunt geregeld via je dealer.

Snel, makkelijk en veilig je elektrische auto thuis of op kantoor te laden, kan je via jouw dealer een laadpunt door Eneco laten installeren. Bij het afnemen van het HollandseWind laadabonnement heb je tevens recht op een korting van € 350 (exclusief btw) op een laadpunt. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

Meer over het laadabonnement
Altijd een rijke uitrusting.

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Bekijk de complete uitrusting
feature slide1
Load Egolf
Korte laadtijd.

De e-Golf is na korte tijd aan het stroom weer klaar om de weg op te gaan. Na 5,5 uur aan een laadpunt is de e-Golf weer volledig opgeladen. Via snelladen duurt het slechts 45 minuten om de accu op te laden tot 80%.

Meer over het laadabonnement

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het rijden van een e-Golf? Dan helpen we je graag verder. De veelvoorkomende vragen zijn vast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je gewoon meer informatie? Dan staat de Volkswagen dealer natuurlijk voor je klaar.

Is de e-Golf duurder dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel?

Is de e-Golf duurder dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel?

Nee. Als gekeken wordt naar de totale autokosten (Total Cost of Ownership) is de e-Golf goedkoper dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel. Dit verschil in autokosten kan oplopen tot € 125 per maand. De relatief lage autokosten van de e-Golf zijn te danken aan de scherpe leaseprijzen van Volkswagen Financial Services, de lage kosten van het HollandseWind® laadabonnement en de Milieuinvesteringsaftrek (MIA).

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

De e-Golf kan maximaal 230 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Speciaal voor e-Golf biedt Volkswagen een Smart thuislaadpakket, bestaande uit een thuislaadpunt en installatiepakket Small, en een Smart zakelijk laadpunt. Met deze Smart laadpunten laad je thuis of op kantoor met een laadpas. De energiekosten voor het laden worden geregistreerd en desgewenst aan je terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan je werkgever of leasemaatschappij.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?

Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco en biedt bij de e-Golf het HollandseWind® laadabonnement aan. Dankzij dit laadabonnement kunnen wij  je de zekerheid bieden dat elke kWh die bij het opladen van de e-Golf wordt gebruikt uit 100% HollandseWind® bestaat. De stroom die je gebruikt, is gegarandeerd afkomstig van Nederlandse windturbines: 100% groen en CO2-neutraal.

Proefrit en meer informatie.

Lees alles.
Ervaar de e-Golf.
Stel jouw e-Golf samen.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.