De e-Golf brengt je verder

e-Golf Beslisser

De e-Golf is de perfecte aanvulling van je wagenpark. De nieuwe e-Golf heeft een actieradius tot 230 km* en is qua totale autokosten zeer aantrekkelijk ten opzichte van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Door de scherpe prijsstelling en de Milieu-investeringsaftrek is elektrisch rijden bereikbaarder dan ooit.

50% golf

Bespaar op te totale kosten

Elektrisch rijden is financieel gezien zeer interessant. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Alleen al op brandstof kan tot wel 50% worden bespaard. Hieronder zie je de operational leasetarieven van Volkswagen Financial Services, gecombineerd met de brandstofkosten. De totale autokosten (Total Cost of Ownership) van de nieuwe e-Golf liggen € 1 per maand lager dan van een vergelijkbare benzine uitvoering en € 102 per maand lager dan van een vergelijkbare dieseluitvoering.

 
Prijs

 

Motor

Vermogen

Fiscale
waarde

Netto
bijtelling p/m

Totaal vergelijkbare uitrusting

Leasetarief

Brandstof
excl. btw (inschatting) 

TCO p/m*

Verschil TCO p/m

 
E-GOLF

 

Elektromotor

 

136pk

 

€ 32.980

 

€ 82

 

€ 35.994

 

€ 544**

 

€ 89

 

€ 633

 

-

 
NIEUWE GOLF
BENZINE

 

Style 1.5 TSI DSG

 

150pk

 

€ 35.855

 

€ 246

 

€ 37.161

 

€ 545

 

€ 161

 

€ 706

 

+ € 73

 
NIEUWE GOLF
DIESEL

 

2.0 TDI DSG

 

150pk

 

€ 41.115

 

€ 282

 

€ 42.457

 

€ 706

 

€ 112

 

€ 818

 

+ € 185

*TCO o.b.v. 48 maanden en 20.000 km per jaar

**Alle bedragen zijn excl. btw. en incl. Milieu-investeringsaftrek (MIA).

 

Max EGolf

Een goede actieradius

Een grote actieradius bespaart tijd. Je collega’s hoeven immers niet meer tussendoor te stoppen om hun auto op te laden. Daarom rijdt de e-Golf tot wel 230 kilometer op één lading*. Daarnaast ontvangen de berijders die kiezen voor een Shuttel laadpas een gratis rijtraining om zo efficiënt mogelijk op weg te gaan.

wagenpark

Eenvoudig een laadpunt geregeld via je dealer

Snel, makkelijk en veilig je elektrische auto thuis of op kantoor te laden, kan je via jouw dealer een laadpunt door Shuttel laten installeren. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

Meer over laadoplossingen

Altijd een rijke uitrusting

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het ‘Discover Media’ infotainmentsysteem behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Bekijk de complete uitrusting

feature slide1
Load Egolf

Korte laadtijd

De e-Golf is na korte tijd aan het stroom weer klaar om de weg op te gaan. Na 5,5 uur aan een laadpunt is de e-Golf weer volledig opgeladen. Via snelladen duurt het slechts 45 minuten om de accu op te laden tot 80%.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het rijden van een e-Golf? Dan helpen we je graag verder. De veelvoorkomende vragen zijn vast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je gewoon meer informatie? Dan staat de Volkswagen dealer natuurlijk voor je klaar.

Is de e-Golf duurder dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel?

Is de e-Golf duurder dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel?

Nee. Als gekeken wordt naar de totale autokosten (Total Cost of Ownership) is de e-Golf goedkoper dan een vergelijkbare Golf op benzine of diesel. Dit verschil in autokosten kan oplopen tot € 125 per maand. De relatief lage autokosten van de e-Golf zijn te danken aan de scherpe leaseprijzen van Volkswagen Financial Services en de Milieuinvesteringsaftrek (MIA).

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

De e-Golf kan maximaal 230 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Voor het aanbieden van laadoplossingen werkt Volkswagen samen met Shuttel. Shuttel is gespecialiseerd in laadoplossingen en de installatie van laadpalen. Lees hoe je alles rondom elektrisch rijden in één keer kunt regelen.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Proefrit en meer informatie

Lees alles
Ervaar de e-Golf
Stel jouw e-Golf samen

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.