Volkswagen Techniek Park Assist Hero

Park Assist.

Parkeren van de auto wordt wel heel erg gemakkelijk gemaakt met Park Assist. Je dient alleen gas te geven en te remmen en jouw Volkswagen doet de rest voor jou.

Parkeren zonder handen.

Park Assist helpt jou met het inparkeren. Alles gaat zonder handen. Je hoeft alleen zelf het gas en de rem te bedienen. Het systeem detecteert automatisch de ruimte bij file- en achteruit inparkeren en stuurt zelfstandig in en uit. Park Assist werkt samen met Park Distance Control. Dreig je in botsing te komen met een ander voertuig dan krijg je een waarschuwingssignaal.
Volkswagen Technieken Park Assist Zonder handen

Inparkeren was nog nooit zo makkelijk.

Omdat je alleen nog maar het gas en de rem hoeft te bedienen, wordt inparkeren kinderspel. Je hoeft nooit meer zelf te worstelen om de auto in een klein parkeervak te zetten omdat de auto met Park Assist zichzelf in de kleinste plekjes kan parkeren.
Volkswagen Technieken Park Assist Inparkeren

Geen parkeerplek is te klein.

Park Assist van Volkswagen bied je de optie om jouw auto zelfstandig in te laten parkeren, zowel vooruit als achteruit. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je auto wel in het parkeervak past omdat Park Assist nauwlettend samenwerkt met Park Distance Control. Hierdoor kan jouw auto zich in parkeervakken parkeren met een afstand tot 20cm van een auto of obstakel.
Volkswagen Technieken Park Assist Parkeerplek
Volkswagen DSG Technieken
Wil je meer weten over de technieken van Volkswagen?