Discover Media & Discover Pro

Een wereld aan mogelijkheden in jouw handen

Volkswagen discover media
Navigatie in 3D Spotify tracks tot Saint-Tropez 281

Je wilt een volledig geintegreerd navigatie-, radio- en multimediasysteem dat snel en prettig werkt. Dan is Discover Media van Volkswagen iets voor jou. Naast een CD-speler, SD-kaartlezer en AUX-in beschikt het over een modern navigatiesysteem. De bediening is heel eenvoudig via een 8-inch kleuren touchscreen. Wil je een groter, meer uitgebreid systeem, kies dan voor Discover Pro.

Volkswagen Discover

Zo werkt Discover Media en Discover Pro

Discover Media staat bekend als een infotainmentsysteem met een zeer goede gebruiksvriendelijkheid en een zee aan mogelijkheden. Discover Pro is wat dat betreft de overtreffende trap. Met het 9,2-inch full colour touch screen bedien je via Apple Carplay of Android Auto zowel audio, apps, 3D-navigatie, en het slimme Volkswagen Car-Net. Hij luistert zelfs naar je en herkent je gebaren.“Het systeem kan veel en voert taken snel uit, waarbij de respons na aanraken nog sneller is geworden”

  • Marco Gorter, Autoweek
Volkswagen

Discover Media & Discover Pro zijn verkrijgbaar op deze modellen

De Arteon

Onze meest elegante vierdeurs ooit overtuigt met zijn sierlijke lijnen. Maar ook met zijn vooruitstrevende features, zoals het Active Info Display en een head-up display.

Bekijk de Arteon

Bekijk de Arteon Shooting Brake

Volkswagen Arteon

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Ook qua infotainment zit het bij de Golf meer dan goed, met het optionele infotainmentsysteem Discover Pro met maar liefst 8 luidsprekers.
Golf

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met extra ruimte. Hij zit vol slimme innovaties. Met naast Discover Media en Discover Pro bijvoorbeeld ook het Active Info Display.
Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Passat

De Passat is altijd een goede keuze. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin eropuit trekt. Verkrijgbaar met veel slimme features, zoals Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat
Volkswagen Passat

De Tiguan

De Tiguan biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. On-road, off-road én online. Hij biedt naast Discover Pro nog veel meer slimme multimedia en infotainment features.
Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De Touareg

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Hij biedt bijvoorbeeld de nieuwe Innovision Cockpit met Discover Premium systeem en een 15-inch touchscreen.
Bekijk de Touareg
Volkswagen Touareg

De T-Roc

Een compacte SUV met al het goede van ons succesnummer, de Golf. De T-Roc biedt naast Discover Media nog veel meer slimme features.
Bekijk de T-Roc
Volkswagen T-Roc
Volkswagen Arteon
Golf
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Passat
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Touareg
Volkswagen T-Roc

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Volkswagen Active Info Display

Digital Cockpit

Ieder z’n eigen dashboard.

Lees meer
Volkswagen Apple Carplay

Apple Carplay

Gebruik je favoriete apps in de auto.

Lees meer
up! Beats

Beats

Designed to move you.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook Discover Media of Discover Pro op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit

Bekijk live

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is