Traffic Jam Assist

traffic jam assist
Actief tot 60 km/u Kop-staartbotsingen 0

Filerijden: het is één van de grootste verkeersergernissen. Je bent voortdurend aan het remmen en optrekken. Je moet continu het verkeer in de gaten houden. Dat maakt filerijden stressvol. Het kan gelukkig ook anders. Traffic Jam Assist loodst je comfortabel en veilig door de file, zonder dat jij daar ook maar iets voor hoeft te doen.

Volkswagen Traffic Jam Assist

Zo werkt Traffic Jam Assist

Traffic Jam Assist combineert Adaptive Cruise Control met Lane Assist. Het systeem ziet het als je voorligger afremt of stilstaat, en remt dan zelf ook – volautomatisch. Komt het verkeer daarna weer op gang, dan volgt Traffic Jam Assist automatisch de door jou gekozen rijbaan.“Gasgeven en remmen doet de Golf helemaal zelf in de file dankzij Traffic Jam Assist. Handig”

  • TopGear
Volkswagen

Traffic Jam Assist is verkrijgbaar op deze modellen

De Polo

De Polo is completer dan ooit, zonder de voordelen van een compacte Volkswagen te verliezen. En voor de liefhebbers van de nieuwste tech zijn er natuurlijk genoeg slimme feature om ‘m mee uit te breiden. Zoals de Digital Cockpit of Travel Assist.

Bekijk de Polo
New Polo R-Line

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Neem de Digital Cockpit bijvoorbeeld, dat elke rit in je Golf nog veiliger en meer ontspannen maakt.

Bekijk de Golf
Golf

De ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. En ja, dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.3

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met meer ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven makkelijker maken.

Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De ID.4

Met onze volledig elektrische SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als Head-up Display en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.4

De Passat Variant

Zakelijk is de Passat Variant de ultieme auto. En privé krijgt je gezin nog nét wat extra ruimte. Features als Traffic Jam Assist en Discover Media maken 'm nóg slimmer en veiliger.

Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant
New Polo R-Line
Golf
Volkswagen ID.3
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen ID.4
Volkswagen Variant

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Volkswagen Active Info Display

Digital Cockpit

Ieder z’n eigen dashboard.

Lees meer
Volkswagen Trailer Assist

Trailer Assist

Strak en stressvrij inparkeren.

Lees meer
Volkswagen R-Line

R-Line

Complete sportieve make-over.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook Traffic Jam Assist op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit.

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is