Front Assist

Een extra paar ogen mét rempedaal

front assist
4 ogen 0 botsingen

Mensen zijn lastig in te schatten. Ook onderweg. Vooral als iemand plotseling hard remt of uitwijkt. Front Assist is een echte mensenkenner, die perfect doorheeft wat anderen doen. Bij gevaar waarschuwt het afstandscontrolesysteem je of vermindert het zelfs je snelheid. Dat is pas een goede vriend!

Volkswagen Front Assist
tiguan front assist

Wat is Front Assist?

Met een sensor ziet ons afstandscontrolesysteem precies wie er voor je rijdt. Dreigt er gevaar? Front Assist zorgt hij ervoor dat jou niets gebeurt. Eerst door kort snelheid te verminderen en de remmen alvast voor te bereiden op een noodstop. Grijp je niet op tijd in, dan neemt Front Assist je rempedaal volledig over.

Volkswagen Front Assist

De voordelen van Front Assist

Twee paar ogen zien meer dan één. En nu heeft dat paar ogen ook nog een eigen rempedaal! Je Volkswagen voorkomt kop-staartbotsingen, nog voordat jij ze zag aankomen. Ook in de stad is Front Assist de ideale bijrijder. Hij herkent namelijk ook overstekende voetgangers en stilstaande auto’s en komt wanneer nodig in actie.

e-Golf

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Naast Front Assist zit de e-Golf boordevol slimme features waardoor je veilig en comfortabel naar je bestemming rijdt.

Bekijk de e-Golf
Volkswagen Golf e-Golf LED koplampen small

T-Cross

Sla rechtsaf, als iedereen rechtdoor gaat. De T-Cross heeft een scala aan slimme features, zoals Front Assist: jouw extra paar ogen op de weg.

Bekijk de T-Cross
T-Cross R-Line

De Tiguan Allspace

In alles een Tiguan, maar dan ruimer dankzij de extra lengte. En: boordevol innovaties die autorijden leuker en veiliger maken, zoals Adaptive Cruise Control en Trailer Assist.
Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Zo is de Golf standaard uitgerust met Blind Spot Sensor. Dit wordt ook wel Side Assist genoemd.
Bekijk de Golf
Golf

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met extra ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven vergemakkelijken, zoals het Digital Cockpit.
Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Passat

De Passat is altijd een goede keuze. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin eropuit trekt. Verkrijgbaar met veel slimme features, zoals Traffic Jam Assist.

Bekijk de Passat
Volkswagen Passat

De Passat Variant

Zakelijk is de Passat Variant een ultiem representatieve auto. En privé krijgt je gezin alle ruimte. Verkrijgbaar met veel slimme en veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant

De Tiguan

De Tiguan biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. On-road, off-road én online. Hij biedt naast het Digital Cockpit nog veel meer slimme multimedia en infotainment features.
Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De Polo

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Gadgetfreaks worden verleid met features als het Active Info Display en Adaptive Cruise Control.
Bekijk de Polo
Volkswagen Polo

De T-Roc

Een compacte SUV met al het goede van ons succesnummer, de Golf. De T-Roc biedt veel slimme features die het rijden prettiger en veiliger maken. Zoals het Digital Cockpit maar bijvoorbeeld ook Front Assist.
Bekijk de T-Roc
Volkswagen T-Roc
Volkswagen Golf e-Golf LED koplampen small
T-Cross R-Line
Volkswagen Tiguan Allspace
Golf
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Passat
Volkswagen Variant
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Polo
Volkswagen T-Roc

Deze features zijn misschien wat voor jou

Volkswagen Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

De Cruise Control die zelf afstand houdt

Lees meer
Volkswagen Discover

Discover Media

Ontdek een wereld aan infotainment

Lees meer

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer