Front Assist

Een extra paar ogen mét rempedaal

front assist
4 ogen 0 botsingen

Mensen zijn lastig in te schatten. Ook onderweg. Vooral als iemand plotseling hard remt of uitwijkt. Front Assist is een echte mensenkenner, die perfect doorheeft wat anderen doen. Bij gevaar waarschuwt het afstandscontrolesysteem je of vermindert het zelfs je snelheid. Dat is pas een goede vriend!

Volkswagen Front Assist
tiguan front assist

Wat is Front Assist?

Met een sensor ziet ons afstandscontrolesysteem precies wie er voor je rijdt. Dreigt er gevaar? Front Assist zorgt hij ervoor dat jou niets gebeurt. Eerst door kort snelheid te verminderen en de remmen alvast voor te bereiden op een noodstop. Grijp je niet op tijd in, dan neemt Front Assist je rempedaal volledig over.

Volkswagen Front Assist

De voordelen van Front Assist

Twee paar ogen zien meer dan één. En nu heeft dat paar ogen ook nog een eigen rempedaal! Je Volkswagen voorkomt kop-staartbotsingen, nog voordat jij ze zag aankomen. Ook in de stad is Front Assist de ideale bijrijder. Hij herkent namelijk ook overstekende voetgangers en stilstaande auto’s en komt wanneer nodig in actie.

Front Assist is verkrijgbaar op deze modellen

De Polo

De Polo is verrassend ruim en komt in een sportief jasje. Standaard heeft 'ie een hoop luxe extra's, maar liefhebbers van de nieuwste snufjes breiden hem makkelijk uit met slimme features.

Bekijk de Polo
Volkswagen Polo

De T-Cross

Sla rechtsaf, als iedereen rechtdoor gaat. De T-Cross is niet alleen onze meest veelzijdige SUV, maar heeft ook een scala aan slimme features. Zoals Front Assist of Adaptive Cruise Control.

Bekijk de T-Cross
Volkswagen T-Cross

De T-Roc

Een sportieve SUV met al het goede van ons succesnummer de Golf. De T-Roc zit vol slimme features die rijden prettiger en veiliger maken. Zoals een Digital Cockpit maar bijvoorbeeld ook Front Assist.

Bekijk de T-Roc
Volkswagen T-Roc

De T-Roc Cabrio

De T-Roc Cabrio combineert als geen ander het robuuste van een SUV met het comfort van een open dak. En dan zit 'ie ook nog eens bomvol handige features, zoals Lane Assist en Front Assist. Dat is pas echt zorgeloos rijden.

Bekijk de T-Roc Cabrio
T-Roc Cabrio

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Neem de Digital Cockpit bijvoorbeeld, dat elke rit in je Golf nog veiliger en meer ontspannen maakt.

Bekijk de Golf
Golf

De ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. En ja, dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.3

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met meer ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven makkelijker maken.

Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Tiguan

Voor de Tiguan is geen avontuur te groot. Dat kan ook niets anders, met zo'n enorme bagageruimte, een krachtige motor en handige features. Zoals Discover Pro en IQ.Light. De Tiguan is echt alles. Behalve saai.

Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De ID.4

Met onze volledig elektrische SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als Head-up Display en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.4

De Tiguan Allspace

De Allspace is in alles een Tiguan, maar dan met een hoop extra ruimte en optioneel een derde zitrij. En: boordevol innovatie. Zoals het Active Info Display en multimediasysteem Discover Pro.

Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Passat

Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin eropuit trekt: de Passat is altijd een goede keuze. Verkrijgbaar met veel slimme features, zoals Traffic Jam Assist en Discover Media.

Bekijk de Passat
Volkswagen Passat

De Passat Variant

Zakelijk is de Passat Variant de ultieme auto. En privé krijgt je gezin nog nét wat extra ruimte. Features als Traffic Jam Assist en Discover Media maken 'm nóg slimmer en veiliger.

Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant

De Arteon

Kiezen tussen extravagant en elegant? De Arteon is het allebei. En hij is niet alleen heel sierlijk, maar zit ook nog eens boordevol de nieuwste features en slimme assistenten. Zoals een Digital Cockpit en Head-up Display.

Bekijk de Arteon
Volkswagen Arteon

De Arteon Shooting Brake

Een luxe uitstraling, grote bagageruimte en dan ook nog een allerlei innovatieve features als Keyless Entry, Front Assist en Discover Media. De Arteon Shooting Brake heeft het gewoon allemaal.

Bekijk de Arteon Shooting Brake
Volkswagen Arteon Shooting Brake
Volkswagen Polo
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Roc
T-Roc Cabrio
Golf
Volkswagen ID.3
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Tiguan
Volkswagen ID.4
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Passat
Volkswagen Variant
Volkswagen Arteon
Volkswagen Arteon Shooting Brake

Deze features zijn misschien wat voor jou

Volkswagen Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

De Cruise Control die zelf afstand houdt

Lees meer
Volkswagen Discover

Discover Media

Ontdek een wereld aan infotainment

Lees meer

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer