Keyless Entry

Houd je sleutel maar in je zak

Volkswagen Keyless Entry
Deuren geopend zonder sleutel 5 Kapotte eieren op de grond 0

Je auto is op slot, maar je hebt je handen vol met spullen waardoor je eerst alles op de grond of op het dak moet zetten om je sleutel te zoeken. Herkenbaar? Voor dat soort momenten is er Keyless Entry, waarmee je nooit meer de sleutel uit je zak hoeft te halen om je Volkswagen te openen.

Volkswagen Features

Zo werkt Keyless Entry

Met Keyless Entry, of Keyless Access voor de nieuwe modellen, herkent je Volkswagen de autosleutel als deze dichtbij is. Daardoor hoef jij alleen nog maar het handvat naar je toe te trekken om de auto te ontgrendelen. Stap in, druk op de startknop en rijd weg, allemaal zonder je sleutel te pakken. Heeft je Volkswagen ook Easy Open? Dan open je met één voetbeweging de achterklep.

"Sleutel in je broekzak of tas. Je opent de deuren door met je vinger over de handgreep te gaan, neemt plaats in de sportstoel, trapt de koppeling in en drukt op de startknop. Geweldig."

  • HANK, Autoweek
Volkswagen

Keyless Entry is verkrijgbaar op deze modellen

De Polo

De Polo is completer dan ooit, zonder de voordelen van een compacte Volkswagen te verliezen. En voor de liefhebbers van de nieuwste tech zijn er natuurlijk genoeg slimme feature om ‘m mee uit te breiden. Zoals de Digital Cockpit of Travel Assist.

Bekijk de Polo
New Polo R-Line

De T-Cross

Sla rechtsaf, als iedereen rechtdoor gaat. De T-Cross is niet alleen onze meest veelzijdige SUV, maar heeft ook een scala aan slimme features. Zoals Front Assist of Adaptive Cruise Control.

Bekijk de T-Cross
Volkswagen T-Cross

De T-Roc

Een sportieve SUV met al het goede van ons succesnummer de Golf. De T-Roc zit vol slimme features die rijden prettiger en veiliger maken. Zoals een Digital Cockpit maar bijvoorbeeld ook Front Assist.

Bekijk de T-Roc
Volkswagen T-Roc

De T-Roc Cabrio

De T-Roc Cabrio combineert als geen ander het robuuste van een SUV met het comfort van een open dak. En dan zit 'ie ook nog eens bomvol handige features, zoals Lane Assist en Front Assist. Dat is pas echt zorgeloos rijden.

Bekijk de T-Roc Cabrio
T-Roc Cabrio

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Neem de Digital Cockpit bijvoorbeeld, dat elke rit in je Golf nog veiliger en meer ontspannen maakt.

Bekijk de Golf
Golf

De ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. En ja, dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.3

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met meer ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven makkelijker maken.

Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De ID.4

Met onze volledig elektrische SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als Head-up Display en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.4

De ID.5

Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert de ID.5 de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. En natuurlijk een hele hoop features, zoals het augmented-reality-head-updisplay en IQ.LIGHT.

Bekijk de ID.5
Man loopt naar ID.5

De Tiguan Allspace

Meer dan genoeg beenruimte en een hele hoop trekkracht, dat is de Tiguan Allspace. En niet vergeten: je kunt 'm upgraden met allerlei stoere én handige extra’s. Zoals een panoramadak, derde zitrij en Keyless Entry.

Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Arteon Shooting Brake

Een luxe uitstraling, grote bagageruimte en dan ook nog een allerlei innovatieve features als Keyless Entry, Front Assist en Discover Media. De Arteon Shooting Brake heeft het gewoon allemaal.

Bekijk de Arteon Shooting Brake
Volkswagen Arteon Shooting Brake
New Polo R-Line
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Roc
T-Roc Cabrio
Golf
Volkswagen ID.3
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen ID.4
Man loopt naar ID.5
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Arteon Shooting Brake

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

easy open features

Easy Open

Laadgemak zonder bukken of tillen.

Lees meer
Volkswagen lane assist

Lane Assist

Houdt je veilig tussen de lijnen.

Lees meer

Rear view camera

Achteruit inparkeren wordt een eitje

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook Keyless Entry op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit.

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of de iets voor jou is