IQ.Light

Gids in het donker

Dimbare LEDS om je te leiden 0 verblinde weggebruikers

Met IQ.Light tast je nooit meer in het duister. De intelligente LED koplampen passen zich aan de situatie aan en leiden je door het donker. Zonder andere weggebruikers te verblinden, want zelfs grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen. En niet onbelangrijk: je ziet er ook nog eens goed uit!

Wat is IQ.Light?

Met de IQ.Light koplampen bepalen je snelheid, locatie en eigen voorkeuren de juiste lichtfunctie. De matrix LED koplampen bestaan uit afzonderlijk dimbare LEDs per lamp, die de richting van de weg én je stuur volgen. Dus of je nu in de stad rijdt of juist op de snelweg, je zicht is altijd optimaal. Ook in een flinke hagelbui of met mist.

IQ Light

De voordelen van IQ.Light

Stuntel jij altijd met groot licht of zie je nauwelijks wat in donkere bochten? Dan is de IQ.Light jouw nieuwe favoriete feature in de auto. Op basis van de frontcamera, jouw stuurrichting, online navigatie en GPS-data zorgt de IQ.Light dat je altijd de meest optimale lichtbundel hebt. Ook over verblinde tegenliggers of voorliggers hoef je je geen zorgen te maken. Daar zorgt de dynamische grootlichtassistent wel voor. Stap dus met een gerust gevoel in je Volkswagen en laat je IQ.Light je leiden. 

IQ.Light is verkrijgbaar op deze modellen

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Zo is de Golf standaard uitgerust met Blind Spot Sensor. Dit wordt ook wel Side Assist genoemd.
Golf

De Passat

De Passat is altijd een goede keuze. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin eropuit trekt. Verkrijgbaar met veel slimme features, zoals Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat
Volkswagen Passat

De Passat Variant

Zakelijk is de Passat Variant een ultiem representatieve auto. En privé krijgt je gezin alle ruimte. Verkrijgbaar met veel slimme en veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant

ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3

De Touareg

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Hij biedt bovendien slimme, veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Matrix led koplampen.
Bekijk de Touareg
Volkswagen Touareg
Golf
Volkswagen Passat
Volkswagen Variant
Volkswagen Touareg

Deze features zijn misschien wat voor jou

Volkswagen Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

De Cruise Control die zelf afstand houdt

Lees meer
Volkswagen Discover

Discover Media

Ontdek een wereld aan infotainment

Lees meer

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer