IQ.Light

Gids in het donker

Dimbare LEDS om je te leiden 0 verblinde weggebruikers

Met IQ.Light tast je nooit meer in het duister. De intelligente LED koplampen passen zich aan de situatie aan en leiden je door het donker. Zonder andere weggebruikers te verblinden, want zelfs grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen. En niet onbelangrijk: je ziet er ook nog eens goed uit!

Wat is IQ.Light?

Met de IQ.Light koplampen bepalen je snelheid, locatie en eigen voorkeuren de juiste lichtfunctie. De matrix LED koplampen bestaan uit afzonderlijk dimbare LEDs per lamp, die de richting van de weg én je stuur volgen. Dus of je nu in de stad rijdt of juist op de snelweg, je zicht is altijd optimaal. Ook in een flinke hagelbui of met mist.

IQ Light

De voordelen van IQ.Light

Stuntel jij altijd met groot licht of zie je nauwelijks wat in donkere bochten? Dan is de IQ.Light jouw nieuwe favoriete feature in de auto. Op basis van de frontcamera, jouw stuurrichting, online navigatie en GPS-data zorgt de IQ.Light dat je altijd de meest optimale lichtbundel hebt. Ook over verblinde tegenliggers of voorliggers hoef je je geen zorgen te maken. Daar zorgt de dynamische grootlichtassistent wel voor. Stap dus met een gerust gevoel in je Volkswagen en laat je IQ.Light je leiden. 

IQ.Light is verkrijgbaar op deze modellen

De Polo

De Polo is completer dan ooit, zonder de voordelen van een compacte Volkswagen te verliezen. En voor de liefhebbers van de nieuwste tech zijn er natuurlijk genoeg slimme feature om ‘m mee uit te breiden. Zoals de Digital Cockpit of Travel Assist.

Bekijk de Polo
New Polo R-Line

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Neem de Digital Cockpit bijvoorbeeld, dat elke rit in je Golf nog veiliger en meer ontspannen maakt.

Bekijk de Golf
Golf

De ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. En ja, dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.3

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met meer ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven makkelijker maken.

Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Tiguan

Voor de Tiguan is geen avontuur te groot. Dat kan ook niets anders, met zo'n enorme bagageruimte, een krachtige motor en handige features. Zoals Discover Pro en IQ.Light. De Tiguan is echt alles. Behalve saai.

Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De ID.4

Met onze volledig elektrische SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als Head-up Display en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.4

De ID.5

Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert de ID.5 de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. En natuurlijk een hele hoop features, zoals het augmented-reality-head-updisplay en IQ.LIGHT.

Bekijk de ID.5
Man loopt naar ID.5

De Tiguan Allspace

Meer dan genoeg beenruimte en een hele hoop trekkracht, dat is de Tiguan Allspace. En niet vergeten: je kunt 'm upgraden met allerlei stoere én handige extra’s. Zoals een panoramadak, derde zitrij en Keyless Entry.

Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Passat Variant

Zakelijk is de Passat Variant de ultieme auto. En privé krijgt je gezin nog nét wat extra ruimte. Features als Traffic Jam Assist en Discover Media maken 'm nóg slimmer en veiliger.

Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant
New Polo R-Line
Golf
Volkswagen ID.3
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Tiguan
Volkswagen ID.4
Man loopt naar ID.5
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Variant

Deze features zijn misschien wat voor jou

Adaptive Cruise Control

De Cruise Control die zelf afstand houdt

Lees meer
Volkswagen Discover Pro

Discover Media

Ontdek een wereld aan infotainment

Lees meer

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer