Travel Assist

De slimme bijrijder

Travel Assist
Slimme assistenten 3 Semi-autonoom rijden tot 210 km/h

Travel Assist is het extra paar ogen in je auto dat rijden leuker én makkelijker maakt. Deze slimme bijrijder combineert namelijk drie assistentiesystemen die je helpen bij sturen, remmen, optrekken en weggebruikers op afstand houden. Het enige dat jij hoeft te doen, is je handen aan het stuur houden.

Travel Assist

Dit is Travel Assist

De volgende stap naar autonoom rijden is hier, en wel in de vorm van Travel Assist. Verdwijnt een file als sneeuw voor de zon? Of remt het verkeer voor je? Adaptive Cruise Control houdt automatisch afstand tot je voorganger. Lane Assist houdt je binnen de lijntjes van je rijbaan. En ook om je dode hoek hoef je je geen zorgen meer te maken. Side Assist geeft namelijk een lichtsignaal wanneer een auto zich in je dode hoek bevindt. Wissel je toch onbedoeld van rijbaan? Dan zorgt Lane Assist voor een kleine stuurcorrectie, zodat jij veilig op je eigen baan blijft rijden.

Travel Assist

Alleen je handen op het stuur

Met Travel Assist rijdt je Volkswagen grote stukken zelfstandig. Ook op de snelweg, want het systeem werkt tot maar liefst 210 kilometer per uur. In bochten houdt Travel Assist z’n hoofd koel. Op basis van GPS-gegevens weet ‘ie precies hoeveel hij moet bijsturen en afremmen. Jij hoeft dus echt alleen nog maar je handen op het stuur te houden. Plotseling remmen? Geen zorgen, Emergency Assist helpt je een handje.

Travel Assist is verkrijgbaar op deze modellen

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Daarom is de Golf uitgerust met Travel Assist.

Bekijk de Golf
Golf

De Passat en Passat Variant

De Passat en Passat Variant zijn altijd een goede keuze. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin eropuit trekt. Met handige features zoals Travel Assist of het R-Line pakket tonen de Passat en Passat Variant zich van hun beste kant.

Bekijk de Passat

Bekijk de Passat Variant

Passat en Passat Variant R-Line

De Arteon en Arteon Shootingbrake

Onze meest elegante vierdeurs ooit overtuigt met zijn sierlijke lijnen, maar ook met zijn vooruitstrevende veiligheidsfeatures. Met naast Travel Assist bijvoorbeeld ook Adaptive Cruise Control.

Bekijk de Arteon

Bekijk de Arteon Shooting Brake

Volkswagen Arteon

De Tiguan

De Tiguan biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. Hij blinkt uit in slimme en veilige features als Travel Assist en Adaptive Cruise Control.

Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De ID.3

De ID.3 heeft alle voordelen van een elektrische Volkswagen. Met voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals Travel Assist.

Bekijk de ID.3
ID.3

De ID.4

Met onze volledig elektrisch SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als Head Up Display en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
ID.4
Golf
Passat en Passat Variant R-Line
Volkswagen Arteon
Volkswagen Tiguan
ID.3
ID.4

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

easy open features

Easy Open

Laadgemak zonder bukken of tillen.

Lees meer

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit.

Lees meer
Volkswagen Trailer Assist

Trailer Assist

Strak en stressvrij inparkeren.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook Travel Assist op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is