Travel Assist

De slimme bijrijder

Travel Assist
Slimme assistenten 3 Semi-autonoom rijden tot 210 km/h

Travel Assist is het extra paar ogen in je auto dat rijden leuker én makkelijker maakt. Deze slimme bijrijder combineert namelijk drie assistentiesystemen die je helpen bij sturen, remmen, optrekken en weggebruikers op afstand houden. Het enige dat jij hoeft te doen, is je handen aan het stuur houden.

Travel Assist

Dit is Travel Assist

De volgende stap naar autonoom rijden is hier, en wel in de vorm van Travel Assist. Verdwijnt een file als sneeuw voor de zon? Of remt het verkeer voor je? Adaptive Cruise Control houdt automatisch afstand tot je voorganger. Lane Assist houdt je binnen de lijntjes van je rijbaan. En ook om je dode hoek hoef je je geen zorgen meer te maken. Side Assist geeft namelijk een lichtsignaal wanneer een auto zich in je dode hoek bevindt. Wissel je toch onbedoeld van rijbaan? Dan zorgt Lane Assist voor een kleine stuurcorrectie, zodat jij veilig op je eigen baan blijft rijden.

Travel Assist

Alleen je handen op het stuur

Met Travel Assist rijdt je Volkswagen grote stukken zelfstandig. Ook op de snelweg, want het systeem werkt tot maar liefst 210 kilometer per uur. In bochten houdt Travel Assist z’n hoofd koel. Op basis van GPS-gegevens weet ‘ie precies hoeveel hij moet bijsturen en afremmen. Jij hoeft dus echt alleen nog maar je handen op het stuur te houden. Plotseling remmen? Geen zorgen, Emergency Assist helpt je een handje.

Travel Assist is verkrijgbaar op deze modellen

De Polo

De Polo is completer dan ooit, zonder de voordelen van een compacte Volkswagen te verliezen. En voor de liefhebbers van de nieuwste tech zijn er natuurlijk genoeg slimme feature om ‘m mee uit te breiden. Zoals de Digital Cockpit of Travel Assist.

Bekijk de Polo
New Polo R-Line

De T-Cross

Sla rechtsaf, als iedereen rechtdoor gaat. De T-Cross is niet alleen onze meest veelzijdige SUV, maar heeft ook een scala aan slimme features. Zoals Front Assist of Adaptive Cruise Control.

Bekijk de T-Cross
Volkswagen T-Cross

De Nieuwe T-Roc

De T-Roc heeft een nieuw jasje - en die staat ons succesnummer goed. Hij is rijker. Slimmer. Eigenzinniger. Maar toch onmiskenbaar een SUV. Als je hier instapt, kom je niets tekort. Dat beloven we. De nieuwe T-Roc zit vol slimme features die rijden prettiger en veiliger maken. Zoals een Digital Cockpit maar bijvoorbeeld ook Front Assist.

Bekijk de T-Roc
Volkswagen T-Roc

De nieuwe T-Roc Cabrio

Haal elke dag de avonturier in jezelf naar boven met de T-Roc Cabrio. De T-Roc Cabrio zit vol snufjes en slimme assistenten die rijden een stukje makkelijker maken. Zo zorgt Adaptive Cruise Control dat je dezelfde snelheid én afstand tot je voorganger houdt, terwijl Lane Assist de lijnen van de weg in de gaten houdt.

Bekijk de T-Roc Cabrio
T-Roc Cabrio

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Neem de Digital Cockpit bijvoorbeeld, dat elke rit in je Golf nog veiliger en meer ontspannen maakt.

Bekijk de Golf
Golf

De ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. En ja, dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.3

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met meer ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven makkelijker maken.

Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De ID.4

Met onze volledig elektrische SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als head-updisplay en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.4

De ID.5

Met onze volledig elektrische SUV coupé rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als Head-up Display en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.5
Man loopt naar ID.5

De Tiguan Allspace

Meer dan genoeg beenruimte en een hele hoop trekkracht, dat is de Tiguan Allspace. En niet vergeten: je kunt 'm upgraden met allerlei stoere én handige extra’s. Zoals een panoramadak, derde zitrij en Keyless Entry.

Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Arteon Shooting Brake

Een luxe uitstraling, grote bagageruimte en dan ook nog een allerlei innovatieve features als Keyless Entry, Front Assist en Discover Media. De Arteon Shooting Brake heeft het gewoon allemaal.

Bekijk de Arteon Shooting Brake
Volkswagen Arteon Shooting Brake
New Polo R-Line
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Roc
T-Roc Cabrio
Golf
Volkswagen ID.3
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen ID.4
Man loopt naar ID.5
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Arteon Shooting Brake

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

easy open features

Easy Open

Laadgemak zonder bukken of tillen.

Lees meer

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit.

Lees meer
Volkswagen Trailer Assist

Trailer Assist

Strak en stressvrij inparkeren.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook Travel Assist op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is