De e-Golf brengt je verder

e-Golf Particulier

Elektrisch rijden, in de stad maar zeker ook daarbuiten. De nieuwe e-Golf heeft namelijk een verhoogd actieradius waardoor je op één acculading tot wel 230 kilometer kunt rijden*. En daarnaast is hij ook nog eens goed voor het milieu.

50% golf

Bespaar tot 50% op brandstof

Elektrisch rijden is financieel gezien zeer interessant. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Alleen al op brandstof kan tot wel 50% worden bespaard.

Max Egolf

Gratis rijtraining bij een laadpas

Om alles uit je e-Golf te halen, kan je deelnemen aan een rijtraining. Tijdens deze training kom je alles te weten over zo efficiënt mogelijk rijden. Deze training is gratis als je kiest voor de Shuttel laadpas.

Meer over de Shuttel laadpas

Supersnel laden

Als de accu van de e-Golf leeg is, dan kan je binnen de kortste keren weer de weg op. Aan een laadpunt, thuis, op kantoor of openbaar, is de e-Golf na 5,5 uur weer volledig opgeladen. Ben je onderweg? Dan kan je via snelladen de e-Golf in 45 minuten tot 80% opladen.

korte ladetijd

Altijd een rijke uitrusting

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control en het ‘Discover Media’ infotainmentsysteem behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Bekijk de complete uitrusting

feature slide1

Huurauto voor vakantie

Soms zijn er situaties waarin een andere aandrijving net wat beter uitkomt. Bijvoorbeeld als je met het hele gezin op vakantie gaat naar Zuid-Europa en met veel bagage veel kilometers maakt. In dat geval huur je bij Volkswagen makkelijk en snel een auto naar keuze. Gewoon bij jou in de buurt. Neem voor meer informatie contact op met je dealer.

Egolf holiday

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het rijden van een e-Golf? Dan helpen we je graag verder. De veelvoorkomende vragen zijn vast voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen of wil je gewoon meer informatie? Dan staat de Volkswagen dealer natuurlijk voor je klaar.

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

De e-Golf kan maximaal 230 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Voor alle laadoplossingen rondom elektrisch rijden werkt Volkswagen samen met Shuttel. Shuttel is gespecialiseerd in laadoplossingen en de installatie van laadpalen. Lees hoe je alles rondom elektrisch rijden in één keer kunt regelen.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Proefrit en meer informatie

Lees alles
Ervaar de e-Golf
Stel je e-Golf samen

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.