De e-Golf brengt je verder.

e-Golf Leaserijder

Elektrisch rijden, in de stad maar zeker ook daarbuiten. De nieuwe e-Golf heeft namelijk een verhoogd actieradius waardoor je op één acculading tot wel 230 kilometer kunt rijden*. En dat met slechts 4% bijtelling. De ideale auto voor de lease-rijder!

e-golf lease
Vanaf € 50 per maand.

Omdat de e-Golf compleet elektrisch is, profiteer je in 2019 nog van de gunstige bijtellingsregelgeving. De bijtelling is dit jaar slechts 4%, waardoor je deze auto al vanaf € 50 netto per maand rijdt. Dat maakt autorijden heel voordelig en daarnaast draag je ook nog een steentje bij aan een beter milieu.

Bekijk de video-reviews.

Load Egolf
Korte laadtijd.

De e-Golf is na korte tijd aan het stroom weer klaar om de weg op te gaan. Na 5,5 uur aan een laadpunt is de e-Golf weer volledig opgeladen. Via snelladen duurt het slechts 45 minuten om de accu op te laden tot 80%.

Meer over het laadabonnement
Altijd een rijke uitrusting.

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Bekijk de complete uitrusting
Huurauto voor vakantie

Soms zijn er situaties waarin een andere aandrijving net wat beter uitkomt. Je gaat bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie naar Zuid-Europa en je gaat met veel bagage veel kilometers maken. In dat geval kan je voor die periode voor een zeer aantrekkelijk tarief een auto naar keuze huren, gewoon bij jou in de buurt. Neem voor meer informatie contact op met je Volkswagen dealer.

EGolf Holiday
fullbleed

Rij extra voordelig én CO2-neutraal met Eneco.

Volkswagen en Eneco hebben een extra scherp aanbod voor e-Golf rijders. Overal in Nederland laad je tegen een scherp en vast bedrag per maand: thuis, op kantoor en onderweg, inclusief snellaadstations. De windmolens van Eneco HollandseWind® produceren 100% groene stroom, zodat je compleet CO2-neutraal de weg op gaat.

Meer over het laadabonnement
Max EGolf
Gratis rijtraining.

Om alles uit je e-Golf te halen, kan je deelnemen aan een gratis rijtraining. Tijdens deze training kom je niet alleen alles over de e-Golf te weten, maar leer je ook om zo efficiënt mogelijk te rijden.

Meer over de gratis rijtraining

1. Bespaar op de kosten.

Ook voor de werkgever is de e-Golf erg voordelig. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine of dieselauto. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat de laadkosten laag zijn in vergelijking met de kosten voor diesel of benzine. Dankzij het HollandseWind® laadabonnement kan tot wel 50% worden bespaard op de brandstof.
slide1

2. Heldere voorwaarden.

Er bestaat nog wel eens onduidelijkheid over de oplaadkosten van een elektrische auto. Volkswagen brengt daar bij de nieuwe e-Golf verandering in. Het laadabonnement dat speciaal voor Volkswagen is ontwikkeld is namelijk één vast bedrag per maand. Daarvoor kan je overal laden: thuis, op het werk, openbaar én bij snelladers. Zo zijn alle kosten duidelijk en transparant.
slide2

3. Heel veel gemak.

Met een actieradius tot 230 kilometer* kom je een heel eind voor je de accu moet opladen. Als het dan zover is, dan doe je dat het liefst zo makkelijk mogelijk. Een laadpunt voor thuis of op kantoor is zo geregeld via de Volkswagen dealer. Daarnaast kan je met het HollandseWind® laadabonnement overal in Nederland laden.
slide4

4. Nooit met een lege accu.

Bij een e-Golf hoef je niet bang te zijn dat je door een lege accu je afspraak niet haalt. Via het wisselstroom (AC) thuis of op kantoor is de e-Golf binnen 5,5 uur al 100% opgeladen. Als je onderweg bij een snellaadstation de auto laadt, dan is de accu na 45 minuten alweer voor 80% gevuld. Ter vergelijking: bij enkele andere automerken duurt thuisladen (AC) meer dan 8 uur of zelfs meer dan 16 uur!
slide3

5. Draag bij aan een beter milieu.

De e-Golf helpt je om de gemiddelde CO2-uitstoot van de onderneming te verlagen. Met het speciale laadabonnement laad je overal in Nederland Eneco HollandseWind®. HollandseWind® is windstroom die uitsluitend opgewekt wordt door windmolens in Nederlandse windparken. Deze 100% groene stroom maakt elektrisch rijden echt CO2-neutraal.
slide5
slide1
slide2
slide4
slide3
slide5

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het rijden van een e-Golf? Dan helpen we je graag verder. De veelvoorkomende vragen zijn vast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je gewoon meer informatie? Dan staat de Volkswagen dealer natuurlijk voor je klaar.

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

Wat is de maximale afstand (actieradius) die de e-Golf met een volledig geladen accu kan rijden?

De e-Golf kan maximaal 230 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Hoe kan ik onderweg laden?

Hoe kan ik onderweg laden?

Volkswagen biedt in samenwerking met Eneco het HollandseWind® laadabonnement. Hiermee kunt u voor een vast bedrag per maand overal in Nederland laden. U ontvangt een laadsleutelhanger of -pas waarmee u bij openbare (snel)laadpunten het laden kunt starten. Om bij Fastned snellaadstations te kunnen laden, moet u de Fastned app op uw smartphone installeren en uw laadsleutelhanger of -pas als betaalmethode invoeren.

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Welke laadmogelijkheden biedt Volkswagen?

Speciaal voor e-Golf biedt Volkswagen een Smart thuislaadpakket, bestaande uit een thuislaadpunt en installatiepakket Small, en een Smart zakelijk laadpunt. Met deze Smart laadpunten laadt u thuis of op kantoor met een laadpas. De energiekosten voor het laden worden geregistreerd en desgewenst aan u terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan uw werkgever of leasemaatschappij.

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto?

Ja. De e-Golf is net zo veilig als de gewone Golf. De e-Golf kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone Golf. De e-Golf is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing.

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's?

Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco en biedt bij de e-Golf het HollandseWind® laadabonnement aan. Dankzij dit laadabonnement kunnen wij u de zekerheid bieden dat elke kWh die bij het opladen van de e-Golf wordt gebruikt uit 100% HollandseWind® bestaat. De stroom die u gebruikt, is gegarandeerd afkomstig van Nederlandse windturbines: 100% groen en CO2-neutraal.

Proefrit en meer informatie.

Lees alles.
Ervaar de e-Golf.
Stel jouw e-Golf samen.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.