Volkswagen ID.

Elektrisch rijden voor iedereen

Volkswagen Elektrisch Rijden

Speciaal voor iedereen

Het is tijd voor verandering. Tijd om aan te sluiten bij een nieuwe beweging van elektrisch rijden. Met de lancering van de volledig elektrische Volkswagen ID. Familie wordt elektrisch rijden voor iedereen mogelijk. Auto’s met net zoveel energie als jij. Auto's waarmee iedereen verder komt.

Volkswagen Elektrisch rijden ID
Volkswagen elektrisch rijden ID

Het is tijd voor elektrisch rijden voor iedereen

De ID. Familie brengt je niet alleen van A naar B. Elk ID.-model luistert naar je, praat tegen je en leert van je. Hij is als een vriend waarmee je moeiteloos elke bestemming bereikt, dankzij de snelladende en grote accu. Het is een auto met net zoveel energie als jij. Een auto waarmee je verder komt.

Elektrisch rijden anno nu

Elektrisch wordt betaalbaar

Met de ID. Familie wordt elektrisch rijden betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Omdat een verandering pas echt positief is als we er allemaal onderdeel van uit maken.

ID Volkswagen HUB

Nieuw bereik

Met de volledig elektrische Volkswagen ID. Familie behaal je nieuwe mijlpalen. Letterlijk. Dankzij een actieradius tot 550 km* rijd je moeiteloos én CO2-neutraal naar je bestemming.

Volkswagen elektrisch rijden ID

Ongekende dynamiek

Vaarwel versnellingsbak, hallo elektrische acceleratie! Milieubewust rijden is eindelijk spannend geworden met de ID. Familie. Zonder te schakelen zijn we onderweg naar een nieuw tijdperk van elektrisch rijden: autonoom, intuïtief en connected.

ID Volkswagen HUB

Voel je verbonden

Een ID. rijden betekent meer dan gewoon autorijden. Intelligente technologie praat met je, leert van je en assisteert je waar en wanneer jij het nodig hebt. Daarmee is interactie tussen bestuurder en auto opnieuw uitgevonden.

ID Volkswagen HUB

In alle vormen en maten

Het nieuwe rijden moet voor iedereen zijn. Daarom geeft elk Volkswagen ID.-model op zijn eigen manier antwoord op verschillende mobiliteitsbehoeften. Maar hoezeer de concepten ook verschillen, ze laten stuk voor stuk zien hoe intuïtief en autonoom reizen in de toekomst zal zijn.

ID Volkswagen HUB
ID Volkswagen HUB
Volkswagen elektrisch rijden ID
ID Volkswagen HUB
ID Volkswagen HUB
ID Volkswagen HUB
Id elektrisch rijden

Meer weten over elektrisch rijden?

* De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.