ID. CROZZ

Op het kruispunt met de toekomst

Volkswagen ID CROZZ

Ons doel is om een elektrische auto voor iedereen te maken. En omdat elk individu anders is en andere behoeften heeft, hebben we een auto gemaakt voor iedereen. Auto's zijn zo persoonlijk dat ze perfect bij je moeten passen. En niet alleen bij jou, ook bij je familie, en je baan. Neem bijvoorbeeld ons conceptmodel, de ID. CROZZ. Deze baanbrekende crossover combineert de kracht van een SUV met de elegantie van een coupé. En hij is nog praktisch ook: hij voelt zich thuis in de stad én de natuur. Met de ID. CROZZ ligt een wereld aan mogelijkheden aan je voeten. Zonder gedoe en enkel aangedreven door elektriciteit.

Volkswagen ID. CROZZ
Volkswagen ID. CROZZ

De ID. CROZZ geeft je de vrijheid om de dingen te doen die jij het belangrijkst vindt, ongeacht welk pad je inslaat. De actieradius is zo groot dat bijna geen bestemming te ver is. Dus laat de stad en de dagelijkse sleur achter je en start je eigen avontuur. We hebben het interieur ruim opgezet, zodat je je direct thuis voelt. Zo ruim zelfs, dat je je mountainbike én alle bagage mee kunt nemen op vakantie. Revolutionaire technologie zorgt ervoor dat je altijd geniet van frisse lucht, binnen én buiten. Dankzij de elektromotor kun jij in alle stilte genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft - van bospad tot bergpas. De dynamische vierwielaandrijving zorgt ervoor dat je kunt gaan waar je nog nooit eerder bent geweest. De ID. CROZZ is altijd klaar voor avontuur.

Het concept van de ID. CROZZ belichaamt de toekomst van elektrische mobiliteit. De auto zit boordevol innovaties die je dynamisch en stil door alle bochten begeleiden. In de toekomst zal de ID. CROZZ zelfs autonoom kunnen rijden als jij dat wil. Dan is het puur een kwestie van achterover leunen en van het uitzicht genieten. Je kunt zelfs tegen deze digitaal verbonden auto praten.

Volkswagen ID. CROZZ

Vrijheid om te doen wat jij wil

We hebben de ID. CROZZ ontworpen om jou meer vrijheid en ruimte te geven. We hebben daarom ons best gedaan om alles wat niet essentieel was, weg te laten. De stijlen tussen de voor- en achterdeur (B-stijlen), bijvoorbeeld. De achterbanken en het centrale dashboard zijn makkelijk aan te passen. Hierdoor heb jij meer ruimte voor zaken die belangrijk zijn voor jou.

Volkswagen ID. CROZZ

Vierwielaandrijving

Vrijheid - waar je ook gaat.

De ID. CROZZ houdt je in beweging. Dankzij de elektrische vierwielaandrijving brengt de auto je bijna overal. Met zijn state-of-the-art technologie zal je binnenkort tot 500 kilometer kunnen rijden op één batterijlading. Dus laat de dagelijkse sleur achter je en ga op weg. In je eentje, of met de mensen die jij liefhebt. Sportief én emissievrij.

Autonoom rijden. Meer tijd voor jezelf

Rijd of laat je rijden. Met de ID. CROZZ is de keuze aan jou. Een enkele aanraking van het stuurwiel is genoeg om naar de autonome rijmodus te schakelen. Of je geeft gewoon een stemcommando via de ingebouwde stembesturing. In autonome rijmodus verdwijnt het stuur in het dashboard, wat jou extra ruimte biedt om te genieten van de zaken die er echt toe doen. Zoals genieten van de landelijke omgeving. Of een goed boek lezen. Het is nu misschien nog toekomstmuziek, maar klinkt als iets waar iedereen van zou kunnen genieten.

Volkswagen ID. CROZZ

Ontmoet de ID. Familie

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Bekijk nu de andere modellen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Onze chatmedewerkers helpen je graag

Chat direct
Volkswagen chatbanner sm
Elektrisch rijden bij Volkswagen

Alles over elektrisch rijden

Hoe moet dat nou met opladen? En waarmee moet je rekening houden als je een nieuwe elektrische auto koopt? We leggen het je allemaal uit.

Ontdek alles