e-care

Elektrisch rijden zonder spanning

e-care Volkswagen

Dit is Volkswagen e-care

Vind je rijden in een elektrische auto spannend? Nergens voor nodig. Met Volkswagen e-care bieden wij je alle zekerheden, alle gemakken en alle extra’s. Zo kun je elektrisch rijden zonder spanning. Dus overweeg je een elektrische Volkswagen te kopen of te leasen, zoals de ID.3 of de nieuwe ID.4? Of rijd je al in één van onze elektrische modellen? Met de diensten en services van e-care wordt elektrisch rijden zorgeloos en gemakkelijk.

e-care Volkswagen

Alle zekerheden

Alle gemakken

e-Care Volkswagen Alle Extras

Alle extra's

Wil je meer weten over e-care?

Ga naar je Volkswagen dealer

Zoek een dealer
e-care Volkswagen Dealer

Overtuigd van het gemak van e-care?

Met e-care maak je gratis gebruik van alle diensten en services voor elektrisch rijden. Je betaalt alleen als je kiest voor een Shuttel laadpas of laadpaal. In de prijslijst van de e-up! vind je alle details. Meer weten? Ga naar de Volkswagen dealer of download de brochure voor meer informatie. 

Download brochure

Elektrische modellen van Volkswagen

opladen

ID. Buzz

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als elektrische bus. Volledig elektrisch, altijd verbonden met de wereld om je heen en met alle features die rijden extra comfortabel maken.

Ontdek de ID. Buzz

ID.3

Een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design. De ID.3 is het eerste model van de nieuwe generatie elektrische auto's.

Ontdek de ID.3
ID.4

ID.4

Combineer het beste van twee werelden met de ID.4. De ruimte en het comfort van een SUV, de kracht van een elektrische auto. Wat wil je nog meer.

Ontdek de ID.4
Man op weg naar de ID.5

ID.5

Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert de ID.5 de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden.

Ontdek de ID.5
Live chat

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk?

Meer weten?

Schrijf je dan direct in voor de speciale Elektrisch Rijden-nieuwsbrief

Stel samen

Geïnteresseerd in een elektrische Volkswagen?

Dealer zoeken

Neem contact op met je dealer om een proefrit te plannen