4MOTION.

Tijdelijk extra voordelig op de Tiguan.

Stel je Tiguan samen
4Motion

Nu extra veel voordeel op 4MOTION.

Rust jij je nieuwe Tiguan uit met 4MOTION? Dan ontvang je tot meer dan € 3.000 voordeel. Dit vierwielaandrijvingssysteem van Volkswagen zorgt voor extra grip, rijdynamiek en veiligheid. Geen wonder dus, dat steeds meer modellen uit te rusten zijn met dit systeem.

Profiteer nu van deze tijdelijke actie op de Tiguan.

Voor de Tiguan met de 1.4 TSI110kW/150pk en DSG-automaat is de 4MOTION-motor tijdelijk extra voordelig. Zo kan je voordeel oplopen tot ruim € 3.000. *

De voordelen van 4MOTION.

Tiguan 4MOTION

Slim systeem.

Een Tiguan met 4MOTION heeft een betere trekkracht, wegligging en acceleratie. Het systeem merkt wanneer een van je wielen meer of minder kracht nodig heeft en past dit automatisch aan. Wel zo handig.

Tiguan 4MOTION

Klaar voor elk terrein.

Rijd je van de snelweg een bergachtig landschap in? Dankzij 4MOTION is dat geen probleem. Met een simpele draai aan de knop is je Tiguan klaar voor het ruigere terrein. Als je vervolgens in snelwegmodus op een gewone weg rijdt, schakelt het systeem automatisch over op voorwielaandrijving. Ideaal: zo bespaar je gemakkelijk veel brandstof.

Tiguan 4MOTION

Comfortabel & veilig.

De 4MOTION biedt niet alleen op ruige, bergachtige terreinen een uitkomst. Zo zorgt de vierwielaandrijving ervoor dat je ook in Nederland zonder moeite sneeuw, ijs en gladheid trotseert en je stabiel de bocht door rijdt. Daarom is 4MOTION niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger.

Onze dealers helpen je graag verder.

* De korting is van toepassing op de Tiguan Comfortline, Comfortline Business, Highline en Highline Business R. De actie geldt van 16 maart tot en met 30-09-2018.