ID.3 Private Lease

 • Nu vanaf € 509 p/m*
 • En nog voordeliger met subsidie**
Bereken je maandbedrag
Private lease vanaf 509 p/m*
Volkswagen hero ID3 SM

Volkswagen ID.3 Private Lease

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Kies je voor bezit of liever voor gebruik, met alle gemakken van dien? Dan is Private Lease de perfecte manier om een nieuwe Volkswagen ID.3 te rijden. Combineer de ijzersterke punten van elektrisch rijden met de zekerheid van Private Lease.

Extra voordelig een ID.3 private leasen

** Vanaf 3 januari 2022 kun je bij de overheid € 3.350 subsidie aanvragen bij het private leasen van een elektrische personenwagen (bekijk de voorwaarden). Dit bedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van de looptijd van jouw abonnement. Hierdoor rijd je na aftrek van de subsidie al een Volkswagen ID.3 vanaf € 439 per maand*! Let op: de leaseovereenkomst van de auto moet op of na 1 januari 2022 zijn afgesloten. 

 
Basistarief ID.3    € 509 p/m*
Subsidie elektrische personenwagen   € 69,79 p/m
Maandtarief ID.3   € 439,21 p/m*

Duurzaamheidspremie

Over de subsidieregeling

De Rijksoverheid wil elektrisch autorijden voor meer particulieren betaalbaarder en dus aantrekkelijk maken. Daarom is er ook in 2022 een subsidie voor het kopen of leasen van een elektrische auto. Elektrische auto’s stoten tijdens het rijden namelijk geen CO2 uit, zijn energiezuinig en zijn hierdoor beter voor het klimaat dan een normale brandstofauto. Meer informatie over de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)? Lees dan verder via onderstaande knop.

Meer informatie over SEPP

Bespaar nog meer, ook tijdens het rijden

Kies je voor een elektrische auto? Dan ga je maandelijks ook besparen op de kosten voor brandstof. Of stroom in dit geval. Het rekenvoorbeeld hieronder gaat uit van 10.000 km per jaar en een gemiddeld verbruik van een ID.3 en een soortgelijk model, aangedreven door benzine. We zijn uitgegaan van voorbeeld kosten per eenheid. Deze kunnen uiteraard afwijken per aanbieder.

  Thuisladen  Benzinepomp
 Gemiddeld verbruik      15 kWh/100km       4,3 L/100km
 Kilometers   10.000                 10.000
 kWh / liter benodigd            1.500                    430
 Prijs per kWh / liter             € 0,23                   € 2,00
 Kosten totaal                      € 345                   € 860
 Kosten per maand               € 29                     € 72

Is een laadpaal thuis geen optie? Dan kun je ook gebruik maken van publieke laadpunten. De kosten voor publiek laden hangen af van de aanbieder van de laadpas en hoeveel je snel laadt. Reken je met € 0,35 per kWh? Dan kost het je zo'n € 44 per maand aan stroom.


Kies je uitvoering

Pro

Nu voor € 509* p/m

Volkswagen ID.3

Pro

Standaard op de Pro
 • 58 kWh Pro accu, 107 kw / 145 pk
 • 426 km actieradius
 • Velgen 18 inch staal
 • Lane Assist
 • Adaptive Cruise Control
 • Navigatiesysteem Discover Pro
 • Parkeersensoren voor en achter
 • Koplampverlichting LED
 • Automatische airconditioning

Pro S

Nu voor € 559* p/m

Volkswagen ID.3

Pro S

Extra's bovenop de Pro
 • 77 kWh Pro S accu, 150 kw / 204 pk
 • 553 km actieradius
 • Velgen 'Andoya', 19 inch
 • Style Interieur Pakket

Wat krijg je wel en niet bij Private Lease?

Dit zit in je contract

Afschrijving

Afleverkosten

Schade en reparatie

Wegenbelasting

BTW

Verzekering

(Inter)nationale pechhulp

Reparaties

Onderhoud bij merkdealer

Minder gereden kilometers terugbetaald

Dit regel je zelf

Brandstof

Boetes

Tol(kosten)

Auto wassen

Hoe regel je Private Lease?

Zorgeloos de weg op

check 

Reparatie, onderhoud en banden

 check

Allriskverzekering

check

Internationale pechhulp

Keurmerk Private Lease

Lees meer over het keurmerk

Meer weten?

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2022. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.