De nieuwe Touareg.

Blijf op de hoogte
Volkswagen Touareg 2018

Een nieuwe generatie SUV.

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Het volledig nieuwe, moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit, en benadrukt nog meer zijn charme. Met features en innovaties als zoals IQ. verlichting, 'Matrix led' koplampen en de Innovision Cockpit is de nieuwe Touareg klaar voor de toekomst.

De meest opvallende features van de Touareg.

Een compleet nieuw design.

De nieuwe Touareg heeft een volledig nieuw design gekregen. Krachtig en dominant, langwerpig met een lange motorkap en scherp getekende zijlijnen. Een echte SUV, maar toch elegant en dynamisch.
Volkswagen Touareg 2018

'Matrix led' koplampen met Dynamic Light Assist.

De geavanceerde IQ. verlichting 'Matrix led' met grootlichtichtregeling verlicht de weg over een grote afstand, zonder andere weggebruikers te storen.
Volkswagen Touareg 2018

Wielen om van te houden.

Maak de Touareg zoals jij hem wilt hebben, zowel van binnen als van buiten. Maak jouw selectie uit de vele velgen, kleuren en materialen.
Volkswagen Touareg 2018

Discover Premium.

Groot, groter, grootst. Het optionele Discover Premium navigatiesysteem zorgt voor een sterk verbeterde weergave van navigatie en multimedia dankzij een 38 cm (15”) touchscreen.
Volkswagen Touareg 2018

Head-up Display.

Mis niets meer van wat er voor je gebeurt. Alle belangrijke informatie zie je direct in het Head-up Display van de nieuwe Touareg. In plaats van een los scherm, dat omhoog komt als je de auto start, wordt dit nieuwe Head-up Display direct op de voorruit geprojecteerd.

Volkswagen Touareg 2018

Innovision Cockpit.

De Innovision Cockpit is één van de hoogtepunten van de nieuwe Touareg. Het grote en breed gebogen scherm met een prachtige weergave, biedt een uniek en helder overzicht voor de bestuurder en een intuïtieve gebruikerservaring.
Volkswagen Touareg 2018

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang al het laatste nieuws over de Touareg.