Infotainment

Volkswagen voorziet u van alle gemakken die de hedendaagse technologie te bieden heeft. Dankzij de slimme infotainment systemen luistert u, onder meer, naar uw eigen muziek, raakt u nooit verdwaald en kunt u moeiteloos handsfree bellen. Zo bent u altijd bereikbaar, veilig en comfortabel.

Volkswagen Geluidssystemen.

Waan u in een concertzaal.

Standaard hoge kwaliteit luidsprekers en ruime keus aan opties. Kiest u voor de rijke uitrusting van Volkswagen of wilt u niets minder dan een DynAudio geluidssysteem? Met de audiosystemen van Volkswagen luistert u niet alleen radio, maar geniet u van uw eigen privéconcert.

Volkswagen Radio- en Navigatiesystemen.

Vind altijd de weg.

De state-of-the-art systemen van Volkswagen zijn multifunctioneel en bevatten de meest innovatieve snufjes. Geniet van het grote kleurenbeeldscherm, intuïtieve bediening en spraakherkenning. Gemak dient de mens.

Volkswagen Telefoonvoorbereiding.

Mis geen enkel gesprek.

De handige Bluetooth verbinding brengt handsfree tot een hoger niveau. U hoeft de mobiele telefoon niets eens uit uw zak te halen. Vernuftigheid zoals u van Volkswagen gewend bent.

Volkswagen Car-Net.

De meest innovatieve diensten van Volkswagen.

Google Streetview, Google Earth en Online verkeersinformatie is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden van Car-Net. Afhankelijk van het model auto kunt u zich aanmelden om gebruik te maken van de mobiele online diensten van Car-Net. Zo helpt Volkswagen u nog vlotter op weg met de juiste en altijd actuele gegevens.

Volkswagen Handleidingen.

Nooit meer gissen hoe alles moet.

Hoe ging dat ook alweer? Altijd een up-to-date handleiding binnen handbereik op uw computer, tablet of smartphone. Toch liever het papieren boekje? Deze zit standaard in het dashboard van uw nieuwe Volkswagen. Kwijt geraakt? Niet getreurd, bij uw Volkswagen Dealer haalt u met gemak een nieuwe. Zo heeft u altijd overzicht.

Volkswagen Videokanaal.

Een duidelijke uitleg.

Wat betekent dat ook alweer? Hoe moet dat ook alweer? Geen zin om te stoeien met handleidingen? Dankzij het Volkswagen Videokanaal wordt alles binnen enkele minuten duidelijk uitgelegd. Van hoe u uw telefoon kunt koppelen tot een duidelijke uitleg van trailer assist. Hier vindt u de antwoorden.

Volkswagen Updates.

Geen verouderde data. 

Update de software van uw auto regelmatig om bijvoorbeeld altijd up-to-date kaarten in uw navigatiesysteem te hebben. Zo haalt u het meeste uit uw auto met de laatste software ontwikkelingen.

Radiozenderlogo’s.

Mooi overzicht.

Vind in een oogopslag uw favoriete zender. Dankzij de radiozenderlogo’s download voor uw Volkswagen Audiosysteem heeft u up-to-date zenderlogo’s. Download hier de logo’s eenvoudig als zip-bestand en importeer ze in uw infotainmentsysteem.