Connectiviteit

Altijd verbonden

Wat is connectiviteit?

Met het digitale aanbod van Volkswagen breng je meer comfort, veiligheid en vermaak in jouw Volkswagen. Door de verbinding van de auto met het internet ontvang je verkeersinformatie in real-time, word je herinnerd aan de volgende servicebeurt, koop je functies achteraf en kun je streaming en web radio of snelle hulp bij pech gebruiken. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en vereisten van afzonderlijke functies afhankelijk zijn van de gekozen dienst.

We Connect

De volgende generatie van mobiele online diensten. Met We Connect in je Volkswagen ben je online wanneer je dat wil. Allemaal dankzij de eSIM-kaart, die we standaard in nieuwe Volkswagens installeren, zoals de nieuwe Golf, Passat, T-Roc Cabrio en talloze andere auto's vanaf modeljaar 2021. Je hoeft We Connect alleen maar te activeren.

Meer informatie Registratie en login

We Connect voor jouw ID.

We Connect zorgt ervoor dat je overal en altijd verbonden bent met jouw ID. Met standaard geïnstalleerde eSIM-kaart is je Volkswagen direct online en kun jij genieten van entertainment, verkeersinformation, remote functies en nog veel meer.

Meer informatie Registratie en login

Car-Net

Met de mobiele online-diensten van Car-Net bereik je het reisdoel sneller en ben je optimaal geïnformeerd. Verkeersinformatie in real time, vrije parkeerplaatsen en prijzen voor tankstations, alles geïntegreerd in de navigatie met Car-Net "Guide & Inform". Jouw smartphone als afstandsbediening: met Car-Net "Security & Service" kun je via de We Connect app portieren en de kofferbak gemakkelijk vergrendelen en openen.

Meer informatie Registratie en login

App-Connect

Breid je cockpit uit. App Connect plaatst jouw favoriete smartphone-apps op het touchscreen van je infotainmentsysteem. Via Apple CarPlay, Android Auto van Google of MirrorLink en maak je gebruik van de aanvullende functies.

Meer informatie

Welke diensten zijn voor jou beschikbaar?

Beschikt je Volkswagen over We Connect of Car-Net? Hier krijg je een vrijblijvend overzicht van de mobiele online diensten die op jouw Volkswagen beschikbaar zijn.

Nu testen