Connectiviteit

Altijd verbonden

Wat is connectiviteit?

Met het digitale aanbod van Volkswagen breng je meer comfort, veiligheid en vermaak in jouw Volkswagen. Door de verbinding van de auto met het internet ontvang je verkeersinformatie in real-time, word je herinnerd aan de volgende servicebeurt, koop je functies achteraf en kun je streaming en web radio of snelle hulp bij pech gebruiken. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en vereisten van afzonderlijke functies afhankelijk zijn van de gekozen dienst.

We Connect en We Connect Start

De volgende generatie van mobiele online diensten. In auto's die compatibel zijn met We Connect, zoals de nieuwe Golf, Passat, T-Roc Cabrio en talloze andere nieuwe auto's van Volkswagen van het modeljaar 2021 ben je online voordat je er erg in hebt. En met We Connect Start ben je ook in jouw ID. altijd verbonden. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart kan jouw Volkswagen vanaf het begin verbinding maken met het internet.

Meer over We Connect   Meer over We Connect Start

Car-Net

Met de mobiele online-diensten van Car-Net bereik je het reisdoel sneller en ben je optimaal geïnformeerd. Verkeersinformatie in real time, vrije parkeerplaatsen en prijzen voor tankstations, alles geïntegreerd in de navigatie met Car-Net "Guide & Inform". Jouw smartphone als afstandsbediening: met Car-Net "Security & Service" kun je via de We Connect app portieren en de kofferbak gemakkelijk vergrendelen en openen.

Meer informatie

App-Connect

Breid je entertainment uit - App Connect plaatst geselecteerde smartphones-apps op het touchscreen van je infotainmentsysteem: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink® - deze drie innovatieve technologieën staan nu ter beschikking en bieden aanvullende nuttige en leuke functies.

Meer informatie

Welke diensten zijn voor jou beschikbaar?

Is jouw Volkswagen uitgevoerd met We Connect of Car-Net? Of kan We Connect Go achteraf worden ingebouwd? Hier krijg je een eerste, niet-bindend overzicht van de mobiele online diensten die op de auto van jouw keuze beschikbaar zijn.  

Nu testen