Ontdek welke onlinediensten voor jou beschikbaar zijn

  • Hier krijg je een eerste overzicht van de mobiele
  • onlinediensten die voor jouw Volkswagen beschikbaar zijn.
Beschikbaarheid controleren

Wat is connectiviteit?

De connectiviteitsdiensten van Volkswagen verbinden jouw auto met het internet, geven je meer comfort en entertainment en kunnen je in geval van nood ondersteunen. Zo krijg je snel hulp bij pech, verkeersinformatie nagenoeg in realtime, beter entertainment dankzij streaming en webradio of, als je dat wenst, een herinnering voor de volgende servicebeurt. Verder kun je via je smartphone veel belangrijke diensten en informatie over jouw auto in de gaten houden.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en vereisten van afzonderlijke functies afhankelijk zijn van de gekozen dienst. Welke mobiele onlinediensten er in jouw Volkswagen beschikbaar zijn, zie je hier:

Beschikbaarheid controleren

VW Connect en We Connect

De nieuwste generatie mobiele onlinediensten. In alle auto's die zijn voorbereid voor VW Connect en We Connect, zoals de Golf, Passat, Tiguan evenals tal van andere nieuwe Volkswagen-modellen kun je indien gewenst dankzij een permanent geïnstalleerde sim-kaart vanaf het begin af aan online zijn.

Meer over VW Connect en We Connect

Registratie en login

VW Connect en We Connect voor jouw ID.

VW Connect en We Connect voor jouw ID. verbinden je met jouw auto. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is jouw Volkswagen meteen online en biedt hij entertainment, online verkeersinformatie, remote functies en nog veel meer.

Meer over VW Connect en We Connect voor jouw ID.

Registratie en login

Car-Net

Met de onlinediensten van Car-Net ben je sneller op je bestemming en ben je goed geïnformeerd - dankzij verkeersinformatie nagenoeg in realtime, prijzen bij de benzinepomp of de weergave van vrije parkeerplaatsen. En met jouw smartphone als afstandsbediening kunnen geselecteerde functies gemakkelijk van buiten de auto worden bediend.

Meer over Car-Net

Registratie en login

App-Connect

Breid je bestuurdersruimte uit - App-Connect plaatst geselecteerde smartphone-apps op het touchscreen van jouw infotainmentsysteem: Apple CarPlay en Android Auto van Google - beide innovatieve technologie├źn staan je nu ter beschikking en bieden aanvullende handige en plezierige functies.

Meer over App-Connect