Upgrades

Voorgeprogrammeerd op jouw toekomst

Naar de We Connect webshop
De Upgrades selecteer en installeer je via de In-Car-shop op het scherm van jouw Volkwagen.

Altijd het allerbeste in jouw auto

We Connect is jouw opstapje naar de nieuwste generatie mobiele online diensten in jouw Volkswagen. Vanaf het begin staan er verschillende van We Connect-diensten online voor je klaar. Na een eenmalige activering en aanmelding met jouw Volkswagen ID maakt We Connect het dagelijkse leven niet alleen aangenamer, maar ook comfortabeler. Nieuw daarbij is de mogelijkheid om nieuwe functies in te schakelen voor jouw Volkswagen - ook na aankoop van de auto. Volledig volgens jouw wensen personaliseerbaar, dus. Ook achteraf. En dat regel je allemaal heel eenvoudig in de In-Car-shop van het infotainmentsysteem of in de We Connect-webshop. Hier kun je als We Connect-hoofdgebruiker de verkrijgbare functies van Upgrades voor jouw auto bekijken en eenvoudig rechtstreeks online aanschaffen.


Jouw Volkswagen leert altijd bij: Upgrades voor auto's die zijn voorbereid op We Connect

Weet waar je heen gaat

Wil je een betere oriëntatie? Activeer dan de navigatiefuncties voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' om jouw auto op te upgraden met intuïtieve navigatie. Na de activering ontvang je een geïntegreerde, intuïtieve navigatie met kaartweergave voor Europa en toegang tot bijzondere reisdoelen (POI’s). Deze functies blijven na activering altijd beschikbaar; je hebt er geen internetverbinding of We Connect-contract voor nodig. Naast deze praktische offline functies kun je gebruikmaken van de We Connect Plus-licentie met bijkomende nuttige onlinediensten. Zo krijg je realtime online verkeersinformatie over veranderingen en gevaren op de route. Daarnaast houdt de online routeberekening altijd rekening met de verkeerssituatie en prognoses voor een efficiënte en veilige aankomst op jouw bestemming. Jouw kaartmateriaal wordt via online kaartupdate (na selectie van de instelling 'Positie delen' in het infotainmentsysteem) automatisch en regelmatig bijgewerkt zodra de auto online is.

Als je nog geen navigatiesysteem hebt in je T-Roc, Tiguan, Touran of Polo, kun je deze eenvoudig alsnog kopen.

Spraakbediening: "Hallo Volkswagen"

Jouw Volkswagen begrijpt je. Zeg je 'Hallo Volkswagen', dan kun je in gesprek met je auto en zo kun je veilig en comfortabel de functies voor telefonie, media of navigatie aansturen. Activeer daarvoor de spraakbediening voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' of 'Discover Media' en stuur talrijke functies van de auto aan met je stem. Afhankelijk van het model en de uitrusting van de auto kunnen verschillende gekozen functies door middel van spraak worden bediend. Hierdoor kun jij je volledig op de weg concentreren en voortaan nog meer van je ritten genieten.

De spraakbesturing kun je na aankoop activeren, zodat je je Volkswagen heel natuurlijk met je stem kunt bedienen.

Haal jouw apps de auto in

Met App-Connect worden gekozen apps en inhoud via de kabel rechtstreeks naar het display van het infotainmentsysteem van jouw Volkswagen overgedragen. Hier kun je ze makkelijk en overzichtelijk bedienen. Zo wordt het extra makkelijk om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of gesproken boeken. Volkswagen biedt drie interfaces voor het koppelen van smartphones met talrijke mogelijkheden: Apple CarPlay, Android Auto van Google en MirrorLink. Het gebruik van Apple CarPlay en Android Auto van Google is bovendien als Upgrade voor het navigatiesysteem ‘Discover Media’ en voor het systeem 'Ready 2 Discover' ook zonder kabel mogelijk. Om afleiding te voorkomen, kun je tijdens de rit alleen gecertificeerde apps starten.

Extra Upgrades voor jouw Golf

Automatische afstandsregeling ACC: Houd afstand. En maximumsnelheden aan.

De automatische afstandsregeling ACC houdt een door jou ingestelde maximumsnelheid tot 210 km/u aan. Wanneer jouw Golf een voorligger nadert, past de ACC de snelheid automatisch binnen de ingestelde grenzen aan. Zou houdt je de afstand die je hebt ingesteld aan.

Light Assist: verblindingsvrij. In bijna alle situaties.

Het assistentiesysteem voor groot licht 'Light Assist', zet ritten met de Golf in een volledig nieuw licht. Met een camera die is ingebouwd achter de voorruit, kan Light Assist tegenliggers en verkeer dat vóór je rijdt binnen de systeemgrenzen herkennen en automatisch schakelen tussen dim- en grootlicht. Zijn dat geen mooie vooruitzichten?

Bij de Golf 8 kan tegen betaling ook later verkeerstekenherkenning worden geïnstalleerd.

Verkeerstekenherkenning: laat zien wat belangrijk is

De verkeerstekenherkenning herkent binnen de systeemgrenzen snelheidsbegrenzingen, inhaalverboden en gevarenborden en geeft deze weer op het multifunctionele display. Zo houd je beter overzicht in het verkeer.

Via Upgrade kun je de kleurenkeuze van de sfeerverlichting in de Volkswagen Golf 8 uitbreiden.

Meerkleurige sfeerverlichting: voor innerlijke rust.

Geef je nieuwe Golf meer persoonlijkheid. Met de uitbreiding van de standaard sfeerverlichting kun je aan de hand van jouw stemming de kleur van de interieurverlichting wijzigen. Met de sfeerverlichting (meerkleurig) krijg je als Upgrade namelijk de beschikking over een uitgebreid kleurenpakket en daarmee een grotere keuze aan accentkleuren. Kies koelere of warmere kleuren, kleuren die passen in een verlichte stad of ‘s nachts op donkere landwegen: kies voor elke rit een gepaste sfeer voor jou en je passagiers.

Nachtelijk beeld binnenin een Golf. Gemakkelijk herkenbaar: de dynamische sfeerverlichting die achteraf als Upgrade is aangeschaft

Dynamische sfeerverlichting: verhelderend en informatief

Door de dynamische sfeerverlichting breid je de basissfeerverlichting uit met de intuïtief waarneembare visualisering van verschillende functies. Daartoe behoren, afhankelijk van de uitrusting, waarschuwende en informerende lichtfuncties, zoals bijvoorbeeld de weergave van de versnelling of de portierwaarschuwing.

Ontdek wat er nog meer in jouw Volkswagen zit

Heb je al een Golf en een geldig We Connect-contract? Dan kun je als We Connect-hoofdgebruiker gratis een aantal functies testen tijdens een proefmaand.

Proefmaand nu starten

Overzicht van de Upgrades-functies voor jouw Volkswagen

Hier vind je een vrijblijvend overzicht van de geselecteerde Upgrades in de auto van jouw keuze. Die kun je op een later moment gewoon activeren. Over het algemeen is het noodzakelijk dat de auto over de benodigde technische functies en hardware beschikt die nodig zijn voor jouw Upgrade. Om te ontdekken welke functies er precies beschikbaar zijn voor jouw Volkswagen, ga ja naar de In-Car-shop van het infotainmentsysteem of de We Connect-webshop. Hier zie je als hoofdgebruiker een overzicht van alle voor jouw auto beschikbare functies - en schaf je deze makkelijk aan.

  Golf 8 (Variant)

Andere auto's die een We Connect-voorbereiding hebben**

Prijs*
Navigatie V V € 665
Spraakbediening V V € 269
App-Connect  V V € 269
Light-Assist V - € 185
Sfeerverlichting - meerkleurig V - € 59
Sfeerverlichting - effect V - € 39
Automatische afstandsregeling (ACC) V - € 385
Verkeerstekenherkenning V - € 59

* Prijs voor de Nederlandse markt incl. btw. De prijzen die op het moment van de aankoop in de We Connect webshop of de In-Car shop worden weergegeven, zijn juridisch bindend. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de auto en de uitrusting.

** Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo