Een wereld van netwerkmogelijkheden
VW Connect voor ID.-modellen

Aanmelden en registeren

Welkom bij de online diensten voor jouw ID.

Vermijd files op weg naar huis met VW Connect dankzij online verkeersinformatie. Verwarm of koel je interieur terwijl je ontbijt, ontdek nieuwe favoriete zenders met de geïntegreerde webradio en luister naar podcasts. Kortom: VW Connect tilt de het comfort in jouw ID. naar een hoger niveau.

Ontspannen naar jouw bestemming

Optimaliseer je route en rijtijd met online kaartupdates en nauwkeurige, bijna realtime verkeersinformatie. Stuur navigatiebestemmingen naar je ID. via de app. De zoekfunctie waarmee je online naar speciale bestemmingen zoekt leidt je niet alleen naar bezienswaardigheden of restaurants, maar geeft je ook allerlei handige informatie. Zo vind je ook makkelijk en snel laadstations en gratis parkeerplaatsen. Dit maakt jouw dagelijkse mobiele leven nog beter.

Meer over navigatie

Afgestemd op jouw behoeften

Houd de software van jouw ID. up-to-date met over-the-air updates. Bedien verschillende infotainment- en voertuigfuncties via online spraakbediening. En word bij het instappen meteen begroet met jouw persoonlijke comfortinstellingen, inclusief je favoriete temperatuur. Comfortabeler dan dit is niet mogelijk.

Meer over comfort

Zijn we er al?

Geniet van haarscherpe ontvangst van al je favoriete zenders en podcasts binnen je netwerkbereik. Ga op ontdekkingsreis met het oneindige webradio-aanbod. Eersteklas entertainment staat centraal in de ID.

Meer over entertainment

Jouw ID. helpt je verder op weg

Activeer met één druk op de knop de pechoproepdienst binnen het 2G/3G-netwerkbereik. In geval van nood krijg je snel hulp met persoonlijke begeleiding via de automatische noodoproep. Zo laat je minder aan het toeval over.

Meer over veiligheid

Weten wat belangrijk is

Met de Volkswagen app op je smartphone controleer je het bereik van jouw elektrische auto en zorg je ervoor dat de portieren en ramen gesloten zijn en de parkeerlichten uitgeschakeld zijn. Zo kun je je op andere dingen focussen.

Meer over de ID. in één oogopslag

In één oogopslag

Met VW Connect en VW Connect Plus maak je in jouw ID. gebruik van een scala aan nuttige online diensten om je te ondersteunen en te entertainen. Hier zie je in één oogopslag onze digitale aanbiedingen en de overeenkomstige gebruiksvereisten.

Alle diensten in één oogopslag

Zo activeer je VW Connect voor jouw ID.

Volg onze activeringsinstructies om je met behulp van de Volkswagen app met jouw ID. te verbinden.

Instructie voor activering bekijken

Volkswagen app download

Maak verbinding met jouw ID. met geselecteerde online diensten, relevante voertuiginformatie en de We Charge-oplaadservice. Scan de code en download de app direct op je smartphone.

Ervaar alle voordelen van VW Connect en Car-Net in een app. Download de Volkswagen app voor jouw smartphone en maak verbinding met je Volkswagen.

Naar de App Store  Naar de Play Store

Extra functies in de In-Car-shop

Jouw ID. is goed verbonden. Zo kan je rechtstreeks in jouw auto digitale producten downloaden en activeren of bestaande contracten verlengen. In de Volkswagen Connect shop en de In-Car-shop, te vinden in jouw infotainmentsysteem, zie je alle producten die beschikbaar zijn voor jouw ID. Activeer extra functies door je (betalings) gegevens te controleren en de bestelling af te ronden. Wanneer je jouw ID. de volgende keer start met een online verbinding, kun je direct gebruikmaken van je nieuwe functie.

Connectiviteit voor ID.-modellen met
ID.-software 2.4 of ouder

Als jouw model nog niet beschikt over ID- softwareversie 3.0 of hoger, kan je gebruikmaken van de online verkeersinformatie-, entertainment- en remote functies van VW Connect Start.


VW Connect Start

Ook het VW Connect Start-aanbod verbindt je met jouw ID. en biedt handige voordelen. Om te weten welke softwareversie je momenteel in jouw ID. gebruikt, doe je het volgende: Open het menupunt “Setup“ in het infotainmentsysteem van jouw ID. Navigeer vervolgens naar “Systeeminformatie”. De versie van jouw ID.-software wordt weergegeven in de sectie “ID.-software”.

Meer over VW Connect Start