Car-Net online diensten

Voor jouw dagelijks mobiele gemak

Aanmelden en registreren

Car-Net ontdekken

Met de mobiele onlinediensten van Car-Net ben je helemaal op de hoogte. Veel oudere Volkswagen-modellen voor modeljaar 2021 zijn serieel aangepast, zodat ze Car-Net nu ondersteunen. Ontdek nu het connectiviteitsaanbod van Car-Net.

Realtime naar je bestemming

Met de “Guide & Inform”-diensten van Car-Net ben je onderweg beter geïnformeerd. Zoek naar spannende bestemmingen in jouw omgeving, ontvang zeer actuele verkeersinformatie direct van internet en nog veel meer.

Meer informatie

Mobiele veiligheid

Het dienstenpakket 'Security & Service' van Car-Net geeft je mobiele toegang tot de belangrijkste autofuncties. Zo vergrendel of ontgrendel je jouw auto met de Volkswagen app of controleer je de staat van de auto. Daar horen ook pechoproepen en het online alarmsysteem bij.

e-Manager biedt aanvullende diensten voor e-modellen en hybride auto's, zoals gecontroleerd laden of klimatisering.

Meer informatie

Dit is e-Remote

Met de Car-Net-dienst e-Remote heb je makkelijk toegang tot de belangrijkste functies van jouw BlueMotion of hybride auto van Volkswagen. Heel praktisch vanaf de computer of dankzij de Volkswagen app ook gemakkelijk via uw smartphone. Je vindt hier meer informatie over de vele mogelijkheden die de e-Remote je biedt. 

Meer informatie

Zo activeer en gebruik je Car-Net

Hier lees je hoe je jouw mobiele online diensten middels de Volkswagen app kunt activeren – en wat je daarvoor nodig hebt.

Welke diensten zijn voor jou beschikbaar?

Is jouw model Volkswagen uitgerust met VW Connect, We Connect of Car-Net? Hier krijg je een eerste overzicht van de mobiele onlinediensten die voor jouw Volkswagen beschikbaar zijn. 

Nu testen

Praktische diensten voor het dagelijks gebruik

Je bent in goede handen

Goed dat er altijd iemand is: met de tegen meerprijs verkrijgbare noodoproepservice kun je 24 uur per dag contact opnemen met de Volkswagen-alarmcentrale door op de rode SOS-toets te drukken. Bij ongevallen met airbagactivering wordt automatisch hulp ingeroepen.

Geruststellende gedachte als de auto zichzelf controleert

Of het nu gaat om het brandstofpeil, de kilometerstand of een melding van de volgende inspectie: met “Security & Service“ heb je altijd zicht op de belangrijke wagengegevens.

Rijd niet meer zonder internet

Houd met real-time-gegevens het verkeer in de gaten of laat Car-Net naar parkeerplaatsen zoeken. Of naar een hotel, het dichtstbijzijnde tankstation of die onlangs geopende bioscoop.

Alles bij de hand

Zorg voordat je vertrekt voor een aangename temperatuur in het interieur of controleer of de portieren van jouw Volkswagen vergrendeld zijn en het stadslicht is uitgeschakeld. Met Car-Net e-Remote kun je veel functies van jouw elektrische of hybride Volkswagen op afstand bedienen.

Pakketten, looptijden, prijzen en voorwaarden

De hierna genoemde dienstenpakketten en licenties kunnen eenvoudig online in de Volkswagen Connect Shop worden verlengd. Je kunt je ook op locatie door jouw Volkswagen-dealer laten adviseren. Daar kun je bovendien een voucher kopen, waarmee je de licentieverlenging in de winkel kunt aanschaffen.


Guide & Inform Basic2), 3) Guide & Inform Plus2), 3) Security & Service Basic Security & Service Plus2), 3) incl. e-Manager1) e-Remote2), 3) App-Connect
Prijs (incl. btw.) € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 Vanaf € 275
Verlenging met 1 jaar € 79 € 79 - € 60 € 99 (€ 60)4) -
Verlenging met 2 jaar € 135 € 135 - € 95 € 170 (€ 95)4) -
Mobiele telefoonkosten/sim5) Klant Klant Volkswagen Volkswagen Volkswagen Klant
Technische vereisten Discover Media Discover Pro Noodoproep service Noodoproep service - Composition Media, Ready 2 Discover, Discover Media of Discover Pro
Actief Na registratie Na registratie Na registratie Na registratie Na registratie Af fabriek
Meer informatie  Inbegrepen diensten Inbegrepen diensten Inbegrepen diensten Inbegrepen diensten Inbegrepen diensten Inbegrepen diensten

De weergave vertegenwoordigt het actuele verkoopprogramma.

1) e-Manager is alleen beschikbaar voor elektrische auto’s en plug-in-hybridewagens
2) Voor nieuwe auto’s geldt: voert de klant de bestelling niet binnen 90 dagen na overname van de auto uit (‘eerste besteltermijn’), dan wordt de gratis looptijd van de dienst verminderd met het aantal dagen dat tussen het einde van de eerste besteltermijn en de daadwerkelijke bestelling ligt.
3) Uitzondering: looptijd 3 jaar, in combinatie met het pakket ‘Business Premium’
4) De waarde tussen haakjes is van toepassing op plug-in-hybridewagens.
5) Geldt voor de dataverbinding tussen de auto en de dataserver van Volkswagen AG. De dataverbinding tussen het apparaat van de klant en de dataserver bij het gebruik van mobiele online diensten via het gebruikersaccount myVolkswagen of de Volkswagen app behoren niet tot de diensten die Volkswagen AG verleent.

Volkswagen app download

Beleef alle voordelen van We Connect en Car-Net in een app. Download de Volkswagen app voor het besturingssysteem van je smartphone en maak verbinding met jouw Volkswagen.

Downloaden in de App Store >
Downloaden via Google Play >