Car-Net online diensten

Voor jouw dagelijks mobiele gemak

Aanmelden en registreren

Car-Net ontdekken

Met de mobiele onlinediensten van Car-Net ben je helemaal op de hoogte. Veel oudere Volkswagen-modellen voor modeljaar 2021 zijn serieel aangepast, zodat ze Car-Net nu ondersteunen. Ontdek nu het connectiviteitsaanbod van Car-Net.

In real time het reisdoel voor ogen

Met de “Guide & Inform”-diensten van Car-Net ben je onderweg beter geïnformeerd. Zoek naar spannende bestemmingen in jouw omgeving, ontvang zeer actuele verkeersinformatie direct van internet en nog veel meer.

Meer informatie

Mobiele veiligheid

Het dienstenpakket "Security & Service" van Car-Net biedt mobiele toegang tot belangrijke wagenfuncties. Jouw Volkswagen met We Connect App ver- en ontgrendelen of de staat van de auto controleren. Daartoe behoren ook de automatische ongevalsmelding, de pechoproep en een online alarmsysteem. e-Manager biedt aanvullende diensten voor hybride- en e-modellen, zoals gecontroleerd laden of klimatisering.

Meer informatie

Dit is e-Remote

Met de Car-Net-dienst e-Remote heb je makkelijk toegang tot de belangrijkste functies van jouw BlueMotion of hybride auto van Volkswagen. Heel praktisch vanaf de computer of dankzij de We Connect app ook gemakkelijk via uw smartphone. Je vindt hier meer informatie over de vele mogelijkheden die de e-Remote je biedt. 

Meer informatie

Zo activeer en gebruik je Car-Net

Hier lees je hoe je jouw mobiele online diensten middels de We Connect-app kunt activeren – en wat je daarvoor nodig hebt.

Welke diensten zijn voor jou beschikbaar?

Is jouw Volkswagen uitgevoerd met We Connect of Car-Net? Hier krijg je een idee van de mobiele online diensten die op de auto van jouw keuze beschikbaar zijn. 

Nu testen

Praktische diensten voor het dagelijks gebruik

Je bent in goede handen

Goed dat er altijd iemand is: met de tegen meerprijs verkrijgbare noodoproepservice kun je 24 uur per dag contact opnemen met de Volkswagen-alarmcentrale door op de rode SOS-toets te drukken. Bij ongevallen met airbagactivering wordt automatisch hulp ingeroepen.

Geruststellende gedachte als de auto zichzelf controleert

Of het nu gaat om het brandstofpeil, de kilometerstand of een melding van de volgende inspectie: met “Security & Service“ heb je altijd zicht op de belangrijke wagengegevens.

Rijd niet meer zonder internet

Houd met real-time-gegevens het verkeer in de gaten of laat Car-Net naar parkeerplaatsen zoeken. Of naar een hotel, het dichtstbijzijnde tankstation of die onlangs geopende bioscoop.

Alles bij de hand

Zorg voordat je vertrekt voor een aangename temperatuur in het interieur of controleer of de portieren van jouw Volkswagen vergrendeld zijn en het stadslicht is uitgeschakeld. Met Car-Net e-Remote kun je veel functies van jouw elektrische of hybride Volkswagen op afstand bedienen.

Pakketten, looptijden, prijzen en voorwaarden

Guide & Inform Basic, 1 jaar2), 3) Guide & Inform Plus, 1 jaar2), 3) Security & Service Basic Security & Service Plus, 1 jaar2), 3) incl. e-Manager1) e-Remote, 1 jaar2), 3) App-Connect
Prijs (incl. btw.) € 0 € 0 € 0 € 0 € 0 Vanaf € 205
Verlenging met 1 jaar € 79 € 79 - € 60 € 99 (€ 60)4) -
Verlenging met 2 jaar € 135 € 135 - € 95 € 170 (€ 95)4) -
Mobiele telefoonkosten/sim5) Klant Klant Volkswagen Volkswagen Volkswagen Klant
Technische vereisten Discover Media Discover Pro Noodoproep service Noodoproep service - Composition Media, Ready 2 Discover, Discover Media of Discover Pro
Actief Na registratie Na registratie Na registratie Na registratie Na registratie Af fabriek
Meer informatie  Inbegrepen diensten Inbegrepen diensten Inbegrepen diensten Inbegrepen diensten Inbegrepen diensten Inbegrepen diensten

De weergave vertegenwoordigt het actuele verkoopprogramma.

1) e-Manager is alleen beschikbaar voor elektrische wagens en plug-inhybridewagens
2) Voor nieuwe wagens geldt: Voert de klant de bestelling niet binnen 90 dagen na overname van de auto door de klant uit ("eerste besteltermijn"), dan wordt de gratis looptijd van de dienst verminderd met het aantal dagen dat tussen het einde van de eerste besteltermijn en de daadwerkelijke bestelling ligt.
3) Uitzondering: looptijd 3 jaar, in combinatie met het pakket "Business Premium"
4) De waarde tussen haakjes is van toepassing op plug-inhybridewagens.
5) Geldt voor de dataverbinding tussen de auto en de dataserver van Volkswagen AG. De dataverbinding tussen het apparaat van de klant en de dataserver bij het gebruik van mobiele online diensten via het We Connect portaal of de We Connect app behoren niet tot de diensten die Volkswagen AG verleent.

We Connect app download

Beleef alle voordelen van We Connect en Car-Net in een app. Download de We Connect app voor het besturingssysteem van je smartphone en maak verbinding met jouw Volkswagen.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >