App-Connect

Op deze manier haal je de apps naar jouw auto

Het werkt als volgt

Wil je smartphone-apps veilig en comfortabel in de auto gebruiken? Dankzij App-Connect is dat makkelijker dan ooit tevoren. Hiermee kun je geselecteerde apps en inhoud eenvoudig direct in jouw Volkswagen bedienen. De apps worden via een kabel overgebracht naar het scherm van het infotainment-systeem en je kunt ze gemakkelijk en overzichtelijk binnen je gezichtsveld bedienen. Zo wordt het bijzonder eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of gesproken boeken. Volkswagen biedt meteen drie interfaces voor het koppelen van smartphones met talrijke mogelijkheden: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink®. Voor auto's die We Connect ondersteunen door middel van de draadloze verbindingsmogelijkheid (voor de navigatiesystemen 'Discover Media', 'Discover Pro' en 'Ready 2 Discover') is het gebruik van Apple CarPlay™ en Android Auto™ van Google™ nu bijzonder gemakkelijk. Om niet te worden afgeleid, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart.

Apple CarPlay

Apple CarPlay™

Met CarPlay™ van Apple bedien je tijdens het rijden geselecteerde apps van uw iPhone. Vanaf nu ook draadloze aansluiting voor auto's die We Connect ondersteunen.

Meer over Apple CarPlay™
Android Auto

Android Auto™

Met Android Auto™ van Google™ bedien je geschikte apps van jouw smartphone veilig tijdens het rijden. Vanaf nu ook draadloze aansluiting voor auto's die We Connect ondersteunen.*

*De draadloze verbindingsmogelijkheid van Android Auto™ van Google™ wordt bij de nieuwe Golf pas in een later stadium beschikbaar.

Meer over Android Auto™
MirrorLink

MirrorLink®

Met MirrorLink® hoef je geen praktische apps meer te missen achter het stuur.

Meer over MirrorLink®