App-Connect

Op deze manier haal je de apps naar jouw auto

Het werkt als volgt

Wil je je smartphone-apps veilig en comfortabel in de auto gebruiken? Met App-Connect is dat makkelijker dan ooit tevoren. Hiermee bedien je apps direct in jouw Volkswagen. Via een kabel wordt de app overgebracht naar het scherm van je infotainmentsysteem en bedien je 'm gemakkelijk en overzichtelijk binnen je blikveld. Zo wordt het extra eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of luisterboeken.

Volkswagen biedt meteen drie interfaces voor het koppelen van smartphones met heel veel mogelijkheden: Apple CarPlay, Android Auto van Google en MirrorLink. Het gebruik van Apple CarPlay en Android Auto van Google is voor auto's die We Connect ondersteunen door de draadloze verbindingsmogelijkheid voor de navigatiesystemen 'Discover Media', 'Discover Pro' en 'Ready 2 Discover' nu ook bijzonder gemakkelijk. Om afleiding te voorkomen, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart.

Apple CarPlay

Apple CarPlay

Met CarPlay van Apple bedien je tijdens het rijden geselecteerde apps van jouw iPhone. Vanaf nu ook met draadloze aansluiting voor auto's die We Connect ondersteunen.

Meer over Apple CarPlay
Android Auto

Android Auto

Met Android Auto van Google bedien je geselecteerde apps van je smartphone veilig tijdens het rijden. Vanaf nu ook met draadloze aansluiting voor auto's die We Connect ondersteunen.

Meer over Android Auto
MirrorLink

MirrorLink

Met MirrorLink hoef je geen praktische apps meer te missen achter het stuur.

Meer over MirrorLink