75 Jaar Volkswagen
in Nederland

Ontdek alle acties

Bus wordt Buzz. Tijd voor een feestje

In 1947 bezoekt Ben Pon, autohandelaar uit Amersfoort, de fabriek van Volkswagen in Duitsland. Met een simpel schetsje inspireert hij Volkswagen tot het bouwen van de iconische Transporter bestelbus. Precies 75 jaar en vele trouwe vierwielers later, lanceert Volkswagen de 100% elektrische ID. Buzz. Net zoals 75 jaar geleden, het begin van een nieuw tijdperk. En dat vieren we met een aantal bijzondere acties.

Bekijk hier alle acties

Nu te zien in het Rijksmuseum

Ter ere van het jubileum is de schets nu voor iedereen te zien in het Rijksmuseum temidden van andere iconen uit de Nederlandse kunst en geschiedenis van de 20ste eeuw. 

Van bus tot Buzz

Het 75-jarig bestaan van Volkswagen in Nederland valt samen met de komst van de ID. BuzzDe meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. Volledig elektrisch.

De mooiste bus van Nederland

Op 1 juni 2022 gaan we met de 75 allergaafste Volkswagen busjes van Nederland een tour maken langs bijzondere locaties: De Bus tot Buzz Tour. Een deskundige jury zal die dag ook de mooiste Volkswagen bus van Nederland kiezen.

Aanmelden voor de Bus to Buzz Tour is inmiddels helaas niet meer mogelijk. We hebben honderden leuke aanmeldingen mogen ontvangen en binnenkort zullen de eigenaren van 75 gekozen bussen die mogen deelnemen aan de Bus to Buzz Tour van ons bericht ontvangen.

Alle feestelijke acties

Onze speciale T-Roc Life 75 Edition

De T-Roc Life 75 Edition. De T-Roc heeft een nieuw jasje - en die staat hem goed. Hij is rijker. Slimmer. Eigenzinniger. Maar toch onmiskenbaar een SUV. Als je hier instapt, kom je niets tekort. Dat beloven we. De T-Roc is terug. En beter dan ooit.

Vanaf € 35.575 of Private Lease vanaf € 519 p.m.*

Ontdek meer

Nu extra inruilvoordeel

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen te kiezen.

Ontdek alle acties

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2022. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.