Volkswagen Economy Service.

Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen.

Bekijk onderhoudsprijzen
Volkswagen Economy Service

Dit is Economy Service.

Goed onderhoud voor jouw Volkswagen, maar wel voor een lage prijs? Kies dan voor Economy Service bij de Volkswagen dealer:

  • Speciaal voor Volkswagens die al wat langer meegaan.
  • Lage, transparante onderhoudsprijzen.
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs.
  • Inclusief APK en garantie op uitgevoerde werkzaamheden.
  • Gratis pechhulp binnen Europa.
Voer je kenteken in en ontdek de onderhoudsprijzen voor jouw auto.
Klanten geven hun Volkswagen gemiddeld een 8,3.
Bekijk alle reviews.
Vind een dealer bij jou in de buurt.

Kenteken niet bij de hand?
Bekijk dan de onderhoudsprijzen per model: 

jetta

Jetta

Ontdek meer

touran

Touran

Ontdek meer

touareg

Touareg

Ontdek meer

scirocco

Scirocco

Ontdek meer

tiguan

Tiguan

Ontdek meer

Bedrijfswagens economy service

Bedrijfswagens

Ontdek meer

beetle

New Beetle

Ontdek meer

sharan

Sharan

Ontdek meer

Veelgestelde vragen.

Waarom onderhoud bij Volkswagen-dealer?

Waarom onderhoud bij Volkswagen-dealer?

De Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze jouw Volkswagen door en door kennen. Met de juiste gereedschap kunnen ze jouw Volkswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en eventuele onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen zodat de kwaliteit en veiligheid behouden blijft. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van de officiële Volkswagen-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Hoeveel voordeel krijg ik met Economy Service?

Hoeveel voordeel krijg ik met Economy Service?

Voor de oudere Volkswagen modellen wordt gewerkt met een lager uurtarief waardoor de er altijd minimaal 15% voordeel zit in de all-in adviesprijzen voor onderhoud ten opzichte van de oorspronkelijk onderhoudsprijs toen de auto nog nieuw was.

Wat is in de prijs inbegrepen?

Wat is in de prijs inbegrepen?

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW, kleinmateriaal en 24 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen inbegrepen. 

Gratis pechhulp?

Gratis pechhulp?

De Volkswagen mobiliteitsservice ontvangt u na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Dit betekent dat u gratis recht heeft op pechhulp binnen Europa. U hoeft dus geen abonnement af te sluiten bij een instantie die u helpt bij pech. Dit kan u al snel € 100 per jaar besparen! 

Gratis APK bij onderhoud?

Gratis APK bij onderhoud?

Als je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Volkswagen-dealer en jouw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. Je betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85. Normaliter kost een een losse APK bij de Volkswagen-dealer € 25 (all-in). Je kunt de APK al laten uitvoeren 2 maanden voordat de APK vervalt. 

Nieuwe banden, is de dealer duurder?

Nieuwe banden, is de dealer duurder?

Zijn de banden versleten van jouw Volkswagen? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kun je terecht bij de Volkswagen-dealer. Er wordt gewerkt met landelijke adviesprijzen die in lijn liggen met universele auto- en onderhoudsbedrijven. Met de speciale apparatuur in de Volkswagen werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. 

2 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?

2 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?

Alle door u betaalde werkzaamheden die in de werkplaats van de Volkswagen-dealer hebben plaatsgevonden ontvangt u 2 jaar garantie op, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dient dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te worden gemaakt bij je Volkswagen-dealer zodat het probleem verholpen kan worden. Bekijk alle garantievoorwaarden hier.

Vind een dealer in de buurt.