We Connect diensten

Activeren

We Connect starten

Tijd besparen, goed geïnformeerd zijn en steeds ontspannen blijven - het is slechts een kwestie van instellingen. De slimme assistenten van We Connect kennen uw persoonlijke gewoontes en maken u het leven gemakkelijker wanneer u weer het weer eens druk heeft. Overtuig uzelf.

In enkele stappen naar een verbonden auto

Let op, voor een volledig gebruik van de functionaliteiten is een Volkswagen ID gebruikersaccount en een afzonderlijk contract met Volkswagen AG over het gebruik van mobiele online diensten vereist. Blijf verbonden met uw Volkswagen.

1. Download de We Connect app
1. Download de We Connect app

Download gratis de We Connect app voor uw smartphone. Afhankelijk van het besturingssysteem vindt u de We Connect App voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >

2. Maak uw gebruikersaccount aan
2. Maak uw gebruikersaccount aan

Meld u aan in de app met uw Volkswagen ID. Indien u nog geen Volkswagen ID heeft aangemaakt, begeleidt de app u stap voor stap door de registratie.

Aanmelden of registreren

3. Voeg uw Volkswagen toe
3. Voeg uw Volkswagen toe
Voeg uw Volkswagen toe met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN). U vindt het VIN op uw kentekenbewijs en op de voorruit van uw voertuig.
4. Activeer We Connect
4. Activeer We Connect
Volg tot slot voor de activering de instructies via de app. En til uw digitale wereld van alledag naar een hoger niveau met intelligente diensten.

Zo gebruikt u We Connect in uw Volkswagen

Uitvoerige handleidingen voor de activering en het gebruik van de online diensten in uw auto vindt u hier.

Handleidingen bekijken

We Connect app download

Beleef alle voordelen van We Connect en Car-Net in een app. Download de We Connect app voor het besturingssysteem van je smartphone en maak verbinding met jouw Volkswagen.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >