Car-Net activatie

Activeren van Car-Net

Hier leest u hoe u de mobiele online diensten via de We Connect app kunt activeren. U kunt de diensten ook activeren via het infotainmentsysteem van uw Volkswagen of via het We Connect portaal.

Activeren met de We Connect app

Het activeren van de mobiele online diensten via uw smartphone is heel makkelijk: Met de We Connect app maakt u eenvoudig en snel een gebruikersaccount aan en haalt u de mobiele online diensten naar de auto.

In deze gebruiksaanwijzing krijgt u de afzonderlijke stappen te zien die hiervoor nodig zijn.

Schriftelijke handleiding downloaden >

Activering via uw infotainmentsysteem

Beschikt uw Volkswagen over het Car-Net-servicepakket "Guide & Inform"? Dan activeert u onze online diensten snel en gemakkelijk in een geparkeerde auto via uw infotainmentsysteem. In deze schriftelijke instructies begeleiden we u door het activeringsproces.

Schriftelijke handleiding downloaden >

Activeren via het portaal

Wilt u Car-Net van thuis uit instellen? Geen probleem! Thuis kunt u met computer of tablet toegang krijgen tot de veelzijdige Car-Net-diensten.

Nu registreren >

Tot stand brengen van een internetverbinding

Om van alle voordelen van de mobiele onlinediensten te kunnen profiteren, heeft u naast een actieve Car-Net-licentie een internetverbinding in de auto nodig. Daarvoor zijn, afhankelijk van de uitrusting, verschillende mogelijkheden beschikbaar. In de video worden deze gepresenteerd en in afzonderlijke stappen beschreven.

Als u alles nog eens rustig na wilt lezen, kunt u hierna een geschreven handleiding downloaden.

Schriftelijke handleiding downloaden >