We Upgrade

Voorgeprogrammeerd op jouw toekomst

Altijd het allerbeste in jouw auto

We Connect maakt het alledaagse leven niet alleen leuker maar ook comfortabeler. Nieuw daarbij is dat je de mogelijkheid hebt nieuwe functies te kopen voor je Volkswagen, ook na aankoop van de auto. Dat doe je heel eenvoudig online in de In-Car shop van het infotainmentsysteem. In de shop kun je als We Connect-hoofdgebruiker de reeds verkrijgbare ‘We Upgrade’-functies voor jouw auto bekijken en direct aanschaffen.


Jouw Volkswagen wordt steeds beter

We Upgrade functies voor auto’s met We Connect

Weet waar je heen gaat

Wil je een betere oriëntatie? Activeer dan achteraf de navigatiefuncties voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' om jouw auto op te waarderen met navigatie. Na aanschaf ontvang je een geïntegreerde, intuïtieve navigatie met 2D-kaartweergave voor Europa en toegang tot bijzondere reisdoelen (POI’s). Deze functies staan je na de activering blijvend ter beschikking en je hebt er geen internetverbinding voor nodig. Naast deze praktische offline functies heb je met We Connect Plus nog eens extra online diensten. Zo word je, als hoofdgebruiker, dankzij de online verkeersinformatie nagenoeg in realtime over veranderingen en gevaren op de route geïnformeerd. Daarnaast zorgt de online routeberekening met permanente inachtneming van de verkeerssituatie en prognoses voor een optimale reis en een veilige aankomst op je bestemming. Het kaartmateriaal wordt via een online kaartupdate (na selectie van de instelling 'Positie delen' in jouw infotainmentsysteem) automatisch en regelmatig bijgewerkt zodra de auto online is.

“Hallo Volkswagen”

Jouw Volkswagen begrijpt je. Zeg je 'Hallo Volkswagen', dan kun je in gesprek met je auto en zo kun je veilig en comfortabel de functies voor telefonie, media of navigatie aansturen. Activeer daarvoor de spraakbediening voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' of 'Discover Media' en stuur talrijke functies van de auto aan met je stem. Afhankelijk van het model en de uitrusting van de auto kunnen verschillende gekozen functies door middel van spraak worden bediend. Hierdoor kun jij je volledig op de weg concentreren en voortaan nog meer van je ritten genieten.

Haal jouw apps de auto in

Met App-Connect worden je apps van je telefoon via de kabel rechtstreeks naar de display van het infotainmentsysteem van jouw Volkswagen overgedragen en kunnen deze makkelijk door jou worden bediend. Zo wordt het bijzonder eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot je muziek, nieuws, navigatie of luisterboeken. Volkswagen biedt drie interfaces voor het koppelen van smartphones met talrijke mogelijkheden: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink®. Het gebruik van Apple CarPlay™ en Android Auto™ van Google is bovendien als ‘We Upgrade’-functie voor het navigatiesysteem ‘Discover Media’ en voor het systeem 'Ready 2 Discover' ook zonder kabel mogelijk. Om niet te worden afgeleid, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart.

Speciaal voor de Volkswagen Golf zijn meer functies beschikbaar

Automatische afstandsregeling (ACC) is een systeem dat voorliggers herkent en automatisch de ingestelde afstand tot deze voertuigen aanhoudt. De VW Golf kan na aankoop met AAC worden uitgerust.

Automatische afstandsregeling (ACC): houdt afstand. En de maximum snelheid.

De automatische afstandsregeling ACC (Adaptive Cruise Control) houdt een door jou ingestelde maximumsnelheid tot 210 km/u aan. Wanneer je Golf een voorligger nadert, past de ACC de snelheid automatisch binnen de ingestelde grenzen aan en houdt daarbij de afstand aan die je hebt ingesteld.

Light Assist: verblindingsvrij. In bijna alle situaties.

Het assistentiesysteem voor groot licht 'Light Assist', zet ritten met de Golf in een volledig nieuw licht. Met een camera die is ingebouwd achter de voorruit, kan Light Assist tegenliggers en verkeer dat vóór je rijdt binnen de systeemgrenzen herkennen en automatisch schakelen tussen dim- en grootlicht. Zijn dat geen mooie vooruitzichten?

Golf op de snelweg met verkeersbordherkenning

Verkeersbordherkenning: laat zien wat belangrijk is

Binnen de grenzen van het systeem kan verkeersbordherkenning met een camera snelheidsbeperkingen, inhaalverboden en gevarenborden herkennen en weergeven op het multifunctionele display. Dit maakt het voor jou gemakkelijker om zaken in het verkeer bij te houden.

Meerkleurige sfeerverlichting: voor innerlijke rust.

Geef jouw Golf meer persoonlijkheid. Met de uitbreiding van de standaard sfeerverlichting kun je aan de hand van jouw stemming de kleur van de verlichting in het interieur wijzigen. Met de meerkleurige sfeerverlichting krijg je in de vorm van een We Upgrade-functie de beschikking over een uitgebreid kleurengamma en daarmee een grotere keuze aan accentkleuren. Kies koelere of warmere kleuren, kleuren die passen in een verlichte metropool of ‘s nachts op donkere landwegen: voor elke rit kies je voor jou en je passagiers een gepaste sfeer.

Vrouw zit in een Golf met sfeerverlichting aan die een effect geeft

Sfeerverlichting (effect): duidelijk en informatief

Met de sfeerverlichting (effect) breid je je basis sfeerverlichting uit met de intuïtieve visualisatie van verschillende functies. Afhankelijk van de uitrusting van de auto omvat dit waarschuwingen en informatie zoals de weergave van acceleratie of de deurwaarschuwing.

We Upgrade. Jij ook?

Heb je al een Volkswagen Golf en een We Connect abonnement? Dan kun je als We Connect-hoofdgebruiker de via de In-Car shop gekozen functies tijdens een proefmaand gratis testen.

Meer over We Connect

Overzicht van de We Upgrade-functies voor jouw Volkswagen

Hier vind je een overzicht van de 'We Upgrade'-functies in de auto van jouw keuze die op een later moment geactiveerd kunnen worden. Over het algemeen is het noodzakelijk dat de auto over de voor de desbetreffende ‘We Upgrade’ functies benodigde hardware beschikt. Om te weten te komen welke functies er precies beschikbaar zijn voor jouw Volkswagen, open je de in-Car shop van het infotainmentsysteem. Hier zie je als hoofdgebruiker een overzicht van alle voor de auto beschikbare 'We Upgrade'-functies.

  Golf 8 (Variant)

Andere auto’s met We Connect

Prijs*
Navigatie V V € 665
Spraakbediening V V € 269
App-Connect  V V € 269
Light-Assist V - € 185
Sfeerverlichting - meerkleurig V - € 59
Sfeerverlichting - effect V - € 39
Automatische afstandsregeling (ACC) V - € 385
Verkeerstekenherkenning V - € 59

* Prijs voor de Nederlandse markt incl. btw. De prijzen die op het moment van aankoop in de We Connect-webwinkel of in de In-Car shop worden weergegeven, zijn wettelijk bindend. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van het voertuig en de uitrusting.